avatar uživatele

Ronie

Jméno
Verča
Věk
33 let
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
100 %

WOW

Nevím co proti tomu všichni mají ale mě se tenhle film děsně líbil.Podle mě je to ten nejlepší horor co existuje.Dobře je to trochu divný a hodně nechutný ale vážně super!Možná se neshodnem ale za to nemohu.Mě se to moc líbilo a klidně se podívám zase jestli bude příležitost!!

6. dubna 2006

...

No jo zase další tuctová romantická komedi.Sice se mi ten příběh líbil ale u víc než půlky filmu jsem se neskonale nudila....Takhle se přece filmy netočí,propadák to sice neni a vrchol taky ne..!

6. dubna 2006
plakát filmu
Memento
Memento
100 %

Převrat

Tenhle film jsem viděla nedávno a musím říct že mě fakt zaujal.Je originální jak je vše pozpátku,až do konce zajímavý.A herecký obsazení taky dobrý,takže dávam hodně!

5. dubna 2006
plakát filmu
100 %

Co dodat..

Tenhle film se mi děsně líbil.Nejen kvůli pěkný hudbě ale hlavně díky hercům.Uma Thurman,ta je prostě skvělá,je to moje nejoblíbenější herečka.Hlavně z Kill Bill a Pulp Fiction.A John Travolta je taky super.A když se dají dohromady,je to úžasné.A taky hlavně když tancujou,no co dodat..Tho Rock sice moc nemusim ale tahle role mu taky sedla.Na tenhle film bych se dokázala dívat pořád dokola!!Výborná komedie,vřele doporučuji!!

5. dubna 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
10 %

hmm......

Já jsem tenhle film párkrát viděla ale musím říct že se mi moc nelíbil.Děj je pěknej,to sice jo,to se musí nechat ale jsou to vlastně 3 hodiny o ničem...Vcelku 9 hodin nudy...No jít na to do kina tak to reklamuju.Tolkien prostě nejni moje krevní skupina..Takovej Kill Bill,nebo Matrix to je o něčem jinym.Taky delší ale nejsou nudný!!!

5. dubna 2006

Uma a Quentin

Na tohle není skoro co dodat.Je to genialni kultovni film!!!Tarantino je prostě genius.Nezapomenutelný hlášky a soundtrack.....A hlavně herecký výkony.Ta nezapomenutelná taneční scéna Umy Thurman a Johna Travolty.....ta je prostě dokonalá.A Uma skvěle zahrála to předávkování,no výborná herečka se prostě pozná.Nemůžu dát 500% ?

5. dubna 2006
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
70 %

...

Jeden z mých poměrně oblíbených filmů..Mám ráda Toma Hankse.Ten příběh byl sice smutnej,a to mě dostalo,ale zároveň strašně pěknej.Trošku jsem si pobrečela!!!!!!!Vážně pěkný!!

5. dubna 2006
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

love

Tenhle filmík jsem viděla snad milionkrát a pořád to není dost.Celej ho miluju.Ty filmový triky a soundtrack.A ten nápad je úžasnej.A taky Keanu a Carri-Anne,no prostě jeden z nej filmů vůbec!!

5. dubna 2006
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
70 %

...

Válečný filmy mam celkem ráda.A tenhle je opravdu povedenej.A zase Tom Hanks,ten je ve všem pěkny.Bylo tam sice dost krve ale to do války patří.Na konci jsem si pobrečela a to mam u filmů ráda.Moc pěkné to bylo!!

5. dubna 2006
plakát filmu
Pokémon: První film
Pokémon: The First Movie
0 %

Co to ma byt?

Tak tohle je fakt něco.Větší slátanina snad neexistuje..Jak může někdo tohle natočit.Viděla jsem už spoustu špatnejch filmů ale na tohle žádnej z nich nemá.No prostě děs......

5. dubna 2006
plakát filmu
Kameňák 2
Kameňák 2
10 %

?

Sice to není nic světovýho ale nechápu co se vám na tom tak nelíbí.Ty vtipy jsou sice okoukaný ale je to celkem povedený.Teda až na vyjímky.Ale stejně tam není originalita......

5. dubna 2006
plakát filmu
Hogo fogo Homolka
Hogo fogo Homolka
0 %

Cože?

Já nevím co se může na tomhle někomu líbit??Mě to osobně připadá strašně povrchní a vcelku trapný....tohle a kultovní film???To radši krtečka...Jestli takhle vypadá česká rodina tak potěš pánbůh.Se tam vyžívaj v tom bejt tlustý a mít pupek až na zem.Bože pomoc!!

5. dubna 2006
plakát filmu
Krásná pokojská
Maid in Manhattan
50 %

Shodnem se

Je pravda že mě tenhle film v podstatě nijak nezaujal.Tohle téma jo okoukaný ,třeba pretty woman,to je něco podobnýho ale lepší.Na druhou stranu to zase tak strašný nebylo takže úplná ztráta času to nebyla...

5. dubna 2006
plakát filmu
Záhada Blair Witch 2
Book of Shadows: Blair Witch 2
0 %

Ach jo

No první díl byl děsnej ale co je tohle to je příšerný.O čem to vlastně bylo?Nevim na co točit takový filmy.Je to ztráta času.Tuctovej horůrek....

5. dubna 2006
plakát filmu
13 duchů
Thir13en Ghosts / 13 Ghosts
40 %

No jo no

No co říct?!Začátek byl docela slibnej ale pak to do hororu mělo hodně daleko.Taková drsnější pohádka na dobrou noc.Místy mi to připomínalo Frankenstaina.......ale co...znam horší!

5. dubna 2006