avatar uživatele

Ronie

Jméno
Verča
Věk
33 let
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Saw 2
Saw II
60 %

...

Tak tenhle film mě sice zaujal ale vidět ho víckrát,po tom vážně netoužim.Měl originální a silnej příběh,který mi až do konce nebyl úplně jasnej,ale to nebylo na škodu.To byla ta spousta krve a ty nechutnosti,při kterých jsem si musela zakrýt oči.Tak třeba když si někdo sám řeže nohu obyčejnou pilkou na dřevo a všude stříká krev,zvedá se kufr určitě nejenom mě.Ale atmosféru hororu to mělo takže proč ne?!

9. května 2006
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
100 %

...

Trochu o něčem jiném než jednička.Tohle je víc fantasy a jednička byla strašidelnější.Ale tohle se mi i přesto líbilo hodně.Byly tu hezký efekty a poutavej sděj.Dobrej byl ten začátek i otevřenej konec a Vin Diesel je tam ůžasnej!!!

26. dubna 2006
plakát filmu
Anakonda
Anaconda
100 %

...

Tohle je zajímavý a napínavý film ale nijak moc povedený.Výkony nic moc a jediný co si z toho pamatuju je vééééélký had!

24. dubna 2006
plakát filmu
Bazén
Swimming Pool - Der Tod feiert mit
70 %

...

Neni to úplně horor,ale na to že je to české tak to ujde.Sice jsem se místy nudila ale krve bylo dostatek...Tak trochu napodobenina nejmenovaného amerického filmu ale zase tak strašný to nebylo...

24. dubna 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
50 %

...

To je složitý,tenhle film je dokonalej,pěkný obsazení,silnej příběh,hudba taky dobrá,pěkný efekty i výprava,ale stejně se mi moc nelíbil.Jako ostatní díly je to moc dlouhý a to je to jhenom 1/3 filmu.........Tolkien a já prostě nejdem dohromady..

24. dubna 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
70 %

...

Jak už jsem jednou říkala......ale i přesto co si myslím o celém pánu prstenů,o tom 9 hodinovým blábolu,se mi tenhle díl líbil nejvíc.Nevím přesně čím ale asi tou bitvou ......

24. dubna 2006
plakát filmu
Pán velryb
Whale Rider
40 %

...

Taky jsem na tom byla v kině,se školou za 10°c ale i přesto mě to nijak nezaujalo.......Bylo to těžko pochopitelný.....a vcelku mi to někdy přišlo i bez děje.Byla tam asi jedna hláška kterou už nevim ale konec se dal čekat..

24. dubna 2006
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
80 %

...

Sice se to zdála na první pohled jako uplna blbost na ntou,tak se na to dalo dívat.Žádná napodobenina něčeho a dobrý obsazení,takže proč to nevidět?!Bruce Wilis má sice i lepší filmy(6.smysl) ale nic neni dokonalý...

24. dubna 2006
plakát filmu
Pavučina snů
Dreamcatcher
70 %

...

Herce neznam,děj jsem našla jen někdy ale blbě mi z toho bylo.Dalo se to těžko pochopit ale jinak jsem to dokoukala až do konce.Jen tý nechutnosti by mohli ubrat!!

24. dubna 2006
plakát filmu
Pearl Harbor
Pearl Harbor
100 %

...

Tohle je fakt nádherný film!Válečný filmy podle toho co se stalo s domyšlenym dějem jsou vždycky ůžasný!!A ktomu ty herci!!Má to krásný konec aje to můj druhej film ukteýho jsem kdy v životě brečela!!!To jak tam jeden umře a pak ten druhej to je dokonalý!!Moc smutný.ale krásný!

24. dubna 2006
plakát filmu
Petr Pan
Peter Pan
90 %

...

Knížku jsem neznala a tak jsem nevěděla do čeho jdu.Tenhla filmek mě ale docela zaujal,jak dějem tak tím jak to skončilo a tak i zfilmoáním již známého příběhu.To "já věřím na víly" si budu pamatovat dlouho!

24. dubna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

...

Jj.to byl moc povedenej nápad.Stačí piráti,moře,hezký herci+originalita a je tu fajn film.Hrajo tam mý oblíbený herci a tak není cododat a soundtrack je taky moc pěknej!Už se těším na pokračování!!!

24. dubna 2006
plakát filmu
Pod povrchem
What Lies Beneath
50 %

...

Já myslela že je to horor,ale nakonec mi to ani ne tak jako thriler připadalo jako detektivka.Zápletka ale byla pěkná a trocha strachu tomu jenom přidala.Možná trochu zdlouhavé ale jinak to šlo...

24. dubna 2006
plakát filmu
Poklad na stříbrném jezeře
Der Schatz im Silbersee
0 %

...

Typickej western a typickej Vinetu!!Myslim že z Mayovek je to ten nejpovedenější film,to asi jo,ale mě se podobný filmy moc nelíběj.Ale zase na tu dobu,no.......nevim co dodat..

24. dubna 2006
plakát filmu
Poslední jednorožec
The Last Unicorn
100 %

...

Nejoblíbenější pohádka mýho krátkýho dětství,Už jsem jí dlouho neviděla ale jestli ji budou dávat ,moc ráda se na ni znovu podívam.Připomíná mi minulost.Je to tak strašně krásný a zárověn smutný že to stojí za to se na to podívat!!!

24. dubna 2006
plakát filmu
Kdopak to mluví
Look Who's Talking
90 %

...

Tohle je snad jeden z nejznámějších filmů.Není to vrchol ale rááda se na něj podívam znova kdykoli a nikdy mě nenudí.Vždycky se u něj zasměju a Johna Travoltu mam taky ráda,tady je hodně mladej!

24. dubna 2006
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
100 %

...

Já nevím ,ale na tohle je moc těžký napsat názor.Podle mě je to nejlepší film co kdy byl je a bude natočenej.Všechno je tam genialni a naprosto dokonaly.Ta originalita,ty bojový scény,hlášky,soundtrack,samurajský meče a taky v neposlední roli to,jak je děj zpřeházenej a místy černobílej a tak,a jak je to na dva díly......já to prostě miluju.Tenhle film jsem viděla snad 1000krát a ráda se na něj podívam znova.V roli Nevěsty bych si nedokázalo přestavit nikoho jinýho než Umu Thurman.Ta to totiž zahrála skvěla.Vážně jedna z jejích nejlepších rolí!Je to moje nej herečka!Quentin je fakt bezva.Stačí nasát atmosféru a cítíte se jako v ději....A to na konci jak to je přehnaný s tou krví,no nikdo neni dokonalej a mě to tam pasuje!Konečně je taky hrdina někdo jinej než chlap!

24. dubna 2006
plakát filmu
Kletba bratří Grimmů
The Brothers Grimm
30 %

...

Nic jsem od toho nečekala a to jsem udělala dobře.Je to moc slepovaný a bez jednotnýho děje,postavy se tam míhaj sem a tam a já v tom měla bordel.Jako pohádka moc strašidelný ale jako film nudný a málo zajímavý.Ale přece jenom je to legenda.....

24. dubna 2006
plakát filmu
Klub rváčů
Fight Club
80 %

...

Já myslela že to bude o ůplně něčem jinym a ono je to nakonec pěkný.Děj je trochu víc zamotanej a k přemejšlení,konec impozantní a otevřenej taky překvapiveej.Celej film je tak trochu tajemnej že po celou dobu nevíte kav to povede.Takový filmy mam ráda a dlouho na něj nezapomenu!

24. dubna 2006
plakát filmu
Kokosy na sněhu
Cool runnings
100 %

...

Originalni napad,super komedie,bezprostredni humor,bezvadne hlasky,nezapomenutelny cernosy a cele dohromady je to krasne!!!U tohohle se vzdycky rada zasmeju!

24. dubna 2006
plakát filmu
Král Škorpion
The Scorpion King
10 %

...

No tak The Rock neni zrovna můj oblíbenej herec a téma těhle fantasy filmů od doby Herculese taky nemusim,takže je snad jesný co si o tom myslim,navíc něco tak přřehnanýho a bez humoru a pořádný akce........no coment

24. dubna 2006
plakát filmu
Království nebeské
Kingdom Of Heaven
30 %

...

No úplně špatný film to neni ale já od toho čekala něco jinýho.Akce tady byla ale víc bylo nudy.Takovýhle film by se dal natočit i líp!Naštěstí jsem na to nešla do kina.Tenhle film mi nic nedal...

24. dubna 2006
plakát filmu
Krotitelé duchů
Ghostbusters
30 %

...

Také jeden z mých oblíbených filmů mého dětství.Kdysi jsem z toho byla unešená ale i když se na to podívám ,dnes,sice už to není takově ale stejně se na to dá dívat!

24. dubna 2006
plakát filmu
Univerzální voják: Zpět v akci
Universal Soldier: The Return
70 %

...

Já nevim co tady všichni proti tomuhle filmu mají.Sice neříkam že to je zrovna něco extra,je to hodně přehnaný,to jo ale dívat se na to dá.Jednička byla teda lepší ale i tak ......Zamyslete se nad tím..

23. dubna 2006
plakát filmu
Lovci dinosaurů
Sound of Thunder, A
50 %

...

Od tohohle filmu jsem čekala něco trochu jiného,něco jako je třeba Jurský park nebo tak něco.Nápad je sice pěknej ale ty speciální efekty......jako špatná počítačová hra.Ale druhá půlka celkem ušla takže je to takový průměr......

23. dubna 2006