avatar uživatele

Leisha

Jméno
Leisha
Věk
33 let
Bydliště
Slovensko-Žilina
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Kopa behajúceho maziva

Tento filmík ma nesklamal, aj keď som od neho čakala moc. Bay je proste úžasný, čo dokázal už pri Ostrove (a Steve Jablonsky tiež). Blockbuster to určite je s kopou výborných efektov, hudby, vtipov (s tým psom a mazivom) a akcie (tú ja rada) plus tiež dobré herecké výkony Shia dal tomu šťavu :D. A neskazil to ani happyend... :) Jednoducho 100 allsparkových bodov.

20. srpna 2007
plakát filmu
Pidihajzlík
Littleman
70 %

Pidi

Taká nedeľná oddychovka a keďže ja som to pozerala v nedelu, nenudila som sa. Dobré vtipy aj keď niekedy trošku prehnané, ale ja som človek znesúci skoro všetko, tak mi to nevadilo. Yo, a malo to dobrý koniec. (Lepšie ako Niekto to rád blond-podľa mňa.) Dávam 70%.

20. srpna 2007
plakát filmu
60 %

Jsou to chlapi!

Ale yoo, dalo sa to. Niektoré vtipy dosť nechutné, ale videla som aj horšie veci. Zopár vecí je tam padnutých na hlavu, ale čo už... Mne sa viac páčil Pidihajzlík. :) Dávam 60%.

20. srpna 2007
plakát filmu
70 %

Dobrý filmík s veľmi rýchlym spádom deja a niekoľkými pre mňa hlúposťami. Páčil sa mi dej (vrah sa zaľúbi), aj keď takýchto námetov je viac. Tiež ok koniec. Taká oddychovka, ani nenadchne ani nesklame. Dávam 70. :)

20. srpna 2007
plakát filmu
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Terminator 3: Rise of the Machines
90 %

Osud :)

Myslím si, že najlepší film zo všetkých troch Terminátorov... :) Pekný koniec (aj keď sme od začiatku vedeli všetko), ale aspoň vieme, že osudu sa vyhnúť nedá a budúcnosť meniť nedokážeme. Veľa zvratov, napätie aj humor... Mne sa páčil. Dávam 90% za drobné chybičky krásy... :D

24. července 2007
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
10 %

Hmm... Noo...

Jednoducho, podľa mňa riadna blbosť... :) Viem, že si to pán Eli Roth všetko vymyslel, ale amíkom stačí aj to málo. Slovensko má zase blbú povesť... :D No ale k filmu - herci riadne "hviezdia" (viac trápnejšie scény som ešte asi nevidela - a Milan K. to rozhodne nezachráni, plus tá banda malých rómskych spoluobčanov,...(-: ), scénár ešte trápnejší (aby sa niekto kúpal v krvi, som si myslela, že nie sme v 16. storočí...) no a slovenské a české ľudovky sa fuckt k tomu už len "hodia", aj keď dobrý nápad dať ku krváku "Biela ruža rozkvitala"... Hrôza. 10% za zvraty ku koncu... :)

20. července 2007
plakát filmu
Loď duchů
Ghost Ship
80 %

Katie

Páčil sa mi začiatok a prvá polovica filmu, potom ešte koniec. Inak nič moc no... :) Dobrý nápad, ale dal by sa ešte vylepšiť. Mno čo, b-čkový horor s ambíciami na áčko... :-) Dávam 80%.

4. července 2007
plakát filmu
Prokletí
Cursed
70 %

Wednesday

Trošku ma filmík sklamal, ale asi som od neho moc očakávala. :) Nepáčil sa mi rychlý spád a koniec... Začiatok bol dobrý. (Hlavne potom to, ked sa istý chalan prizná, veď vy viete k čomu...). A vlkodlaci boli tiež dobre urobení, nie ako v HP 3... :) Dávam 70-tku.

4. července 2007
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
60 %

Tommy

Film s dobrým nápadom (inšpirácia kvázy skutočnou udalosťou), ale tuctovým spracovaním s hektolitrami krvi. Z hororu má len esenciu, si myslím, že skôr ma znechutiť. :) Najmä sa mi páči mladý Hewittovic chuapec. Chudák nepochopený... :-D 60 to istí.

4. července 2007
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, The
70 %

Tommy the first

Lepší ako jednotka. Náš hlavný hrdina dostane šancu a viackrát sa objaví v zábere. Spoznáme, ako sa dostal do rodiny Hewittovcov a prečo je asi taký... (Každý ma predsa nejakú úchylku (-: ).
Znova to nie je horor ale rozprávka (viac menej komédia?s hektolitrami kečupu).
Aj tak sa mi vrcholne nepáči šerif... Ja fandím iba Tommymu... :) O5 banda teenagerov a o5 krvavé divadlo. Čo k tomu dodať, každý nemá taký žalúdok ako ja. Dávam 70%.

4. července 2007
plakát filmu
Spider-Man 3
Spider-Man 3
50 %

Vespidey

Konečne som si pozrela tento "trhák".... a bola som sklamaná. Žiadny zázrak sa nedeje. Maguire má furt ten priblblý pohľad a najlepší je asi vtedy, keď na ňom hosťuje Venom (to bolo nay z celého filmu-keď chodil po meste jak mazák (-: ). Sandman-ten mi pripadal asi najkladnejší zo všetkých. Goblin II.- miestami klišé, ale fajnovejší ako Spidey. A MJ-tak tú vôbec nemusím. Beee. :) Hrozné zavŕšenie už aj tak hroznej série. Padik... :D

4. července 2007

Nesmrtelní...

Tento filmík ma naozaj nesklamal. Praveže naopak, čakala som niečo iné (horšie). Výborná hudba, spracovanie, spôsob natočenia aj všetko ostatné... :) Len dej bol samozrejme predvídateľný, ale čo už... Jediná chybička krásy, čo sa mi nepáčila, boli všelijaké tie obrovské príšery - mohlo to byť aj trošku realistickejšie :-D. Najviac sa mi ale aj tak páčilo pojatie Xerxa - pekný "kostým" a Rodrigo Santoro to zahral geniálne. Hodnotím jedine 100%. :-)

21. dubna 2007
plakát filmu
Ghost Rider
Ghost Rider
80 %

Ale yo...

No tak ľudkovia, pre mňa to bol náhodou dobrý filmík. Mám rada motorky a všelijakých tých kvázy hrdinov... :) Ale tie motorky zbožňujem... Taaakže. Myslím si, že to bol v pohode film, taká pekná rozprávočka na dobrú noc... Efekty boli v pohodke, obsadenie myslím, že tiež (okrem Evy Mendes, tak tá krásavica vôbec nie je, ale čo už), len to malo strašne rychlý spád, pri niektorých filmoch by to bolo ok, lenže tu predsa nešlo o bezduché hnanie sa dejom... (alebo žeby áno?) :-D. Nevadí... Aj som sa párkrát zasmiala... :) Nejakých 80%.

7. dubna 2007
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
90 %

Vôňa túžby...

Veľmi dobrý film, len sa mi skoro ako všetkým nepáčil koniec... Lež, čo už, nehodnotíme len koniec, ale celý film. Polka filmu bázlivá, druhá polka akčnejšia. Dalo saa... Nezvyčajný film, s nezvyčajným námetom podľa nezvyčajnej knihy o hľadaní lásky a večnom uchovaní krásy... Tak sa niet čo čudovať. Ja také filmy môžem. Dúfam, že 90% stačii... :)

7. dubna 2007
plakát filmu
Fontána
Fountain, The
100 %

Izzy+Tom=večná láska...

:) Na začiatku filmu som mala neblahý pocit, že to nem dopadne dobre. :-D Začiatok som nexápala a ani sa mi nepáčil. Ale postupne keď sa dej začal rozvíjať a gradovať, tak sa mi Fontánka zapáčila. A ako veľmi... :) Veľmi pekný príbeh spracovaný do dobrého scenára, sqelé herecké obsadenie (Hugh, Rachel nay) a prelínanie dejov a nakoniec aj tie "vizuálne triky"... Námet večnej lásky jednoducho musím. Smrrrrk... Musím dať jedine 100%. :)

7. dubna 2007
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
70 %

Hmm...?

Trošku ťažký oriešok. Po veľmi úspešnom filme Mlčanie jahniat prišiel Hannibal. Už to veru nebolo ono (možno aj preto, že to skončilo inak ako kniha...). Nakoniec sa objavil (na počudovanie možno posledný film?) Hannibal - Zrodenie. Natočený v štýle tuctových amerických thrillerov. Myslíte si, že bude mať taký ohlas ako 1. film? Kdeže. Chýba tam Anthony Hopkins a možno aj lepší scénar. Veď by tam naozaj stačilo dať prvky ako Hannibal spomína na svoje detstvo... Tých prvkov je tam viac... Ale nexajme to tak, veď o čo išlo tvorcom okrem toho, že xceli vyťažiť zo slávy predchádzajúcich dielov? :) Nehovorím, že sa mi film nepáčil, ale mohol byť značne lepší. Obsadenie celkom dobré, aj efekty, hudba a tak... (Gaspard Uliel bol výborný, aj celkom fešný (: ) Dávam 70%. Yoch... :)

7. dubna 2007
plakát filmu
Stormbreaker
Stormbreaker
50 %

Rozprávka...

Mám rada sci-fi, ale toto už bolo moc. Mladý chlapec a dokonale ovláda bojové umenie, ujde pred všetkým, všetko dokáže? Myslela som si, že to vie len Bond, James Bond. :) Najprv som film xcela vidieť kvôli Ewanovi, ale keď som zistila, že sa tam objaví asi na 5 minút, tak som si povedala, že to aspoň dopozerám dokonca... Smola. Film sa mi nepáčil. Efekty boli dobré, aj obsadenie, ale bolo to až moc prehnané (?)... Pridávam body za naháňačku na motorkách na začiatku... To sa mi tam páčilo najviac, keďže milujem motorky... :) Chápem, že to má byť podľa knihy, ale tiež mám rada knihy, ktoré aspoň trošku zodpovedajú realite, alebo aspoň nedávajú chlapcom superschopnosti ktorý nezachraňujú svet (takže asi skôr hodnotím knihu, ale čo už). Dávam 50% s prižmureným okom... Aj dvomi. :-D

7. dubna 2007
plakát filmu
Blade: Trinity
Blade: Trinity
40 %

3.?

Tak toto asi nie. Jednotka sa dala, dvojka bola v pohode, ale trojka... Veru eee... Najlepšia bola asi Abigail, a tá upírka. Príbeh skoro žiadny, Drakula (- tak asi vypadá Drakula?) bol hrozný, Hannibalove vtípky bez humoru a štipky rozumu, z upírov urobili neschopné kreatúry... No humus. Najviac sa mi asi páčili tie upírske psi... :) Obssadenie dobré, efekty v pohode aj hudba, ale všetko ostatné na 2 veci... :-D. Ok... Dávam 40%. Asi mám dobrú náladu... :)

7. dubna 2007
plakát filmu
Hannibal
Hannibal
90 %

Hannibal "Kanibal"

Pokračovanie takého kultu ako je Mlčanie jahniat už nie je tak dokonalé. Je tam zopár chybičiek a nedokonalostí, ale dá sa to zniesť. Najviac ma naštvala (a vôbec mi tam nesedela) tá nová Clarice, proste Jodie je len Jodie... :) Bolo to trošku menej strašidelnejšie - o to nexutnejšie, ale zase nie tak, že by sa to nedalo vydržať. Dej v pohode -páčila sa mi scéna pred koncom, keď chce odťať ruku Clarice, aby sa dostal z pút:), hudba dobrá, a všetko ostatné OK... :-) Takže... Nejakých 90%... Pekné. :)

18. března 2007
plakát filmu
Mlčení jehňátek
The Silence Of The Lambs
100 %

Přestala jehňátka naříkat?

Kedysi som kúsok z tohto filmu videla. Bohužial som totálne nechápala zápletku, a tak som naňho zabudla. Neskôr ma zlákal a xcela som si ho pozrieť a tak sa stalo. Ľutujem, že som ho nevidela skôr. Výborný filmík s dokonalým dejom (prešpekulovaným, holt autorovi), super obsadením (tých oscarov si fakt zaslúži) a ešte lepším koncom... -teda aj s tou napínavou naháňačkou v tme - :) Normálne že sa mi zdvihla hladina adrenalínu, to sa nestáva, ani pri tých "najhororovejších hororoch". Hodnotím 100%. Jedine. Nemám čo vytknúť, celý film je na 1 s *. A ešte sa mi veľmi páčila scéna, keď Hannibal podával spis Clarice cez mreže po tom, čo xcela od neho to meno (veď vy viete)... Určite chválim. :-) Nezabudnuteľný film.

17. března 2007
plakát filmu
Dokonalý trik
The Prestige
100 %

Nikola Tesla

Naozaj vynikajúci film, ktorý ma nesklamal. Zaujímavý príbeh s tajomným nádychom. Herecké obsadenie je dokonalé a Christian Bale s Hughom Jackmanom sa naozaj do filmu hodia a hrajú na 100%. Pri filme treba uvažovať, skladať a naozaj dívať sa pozorne. Výborná hudba, squelé efekty, rýchle zvraty a dobrý koniec... :-) Teda jedine 100%. Chválim.

17. února 2007
plakát filmu
Mortal Kombat 2
Mortal Kombat: Annihilation
10 %

???

Jednotka sa dá, podľa mňa je vcelku dobrá, ale toto?? Hlúposť, ktorá nemá obdobu. Nejdem to komentovať. Jednoducho nič pre mňa. (A myslím, že ani pre ostatných aspoň trochu normálnych ľudí.) :-) Tak 10%. (Aj snaha sa cení...)

27. ledna 2007
plakát filmu
Mortal Kombat
Mortal Kombat
60 %

Hmm...

Vcelku v pohode filmík. Nie je to bohviečo /teda ak čakáte nejaký veľkofilm/, ale dá sa to zvládnuť, na nudu zaberie. Hodnotím 60%. Posledná scéna je aj tak najlepšia... a ešte dobrý soundtrack + (ako vždy) skvelý Christopher... :-)

27. ledna 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
40 %

Eee?

Na začiatok sa musím všetkým zarytím fanúšikom ospravedlniť, za to, že som nečítala knihu (čo sa v najbližšej dobe plánujem napraviť). Potom film - efekty squelé, hlavne Safira (ale súhlasím s niektorými, že drak nie je holub, teda nemá mať perie!), hudba sa dá, herci yo, len Durza nevyzeral ako Tieň (teda ja si ho predstavujem ale úplne inak, ale nie fakt ako nejakého pritepleného zombieka). Ďalej mne sa vôbec nezdá, že by sa film podobal na Pána prsteňov alebo Harryho Pottera. A má moc rýchly spád! Niektoré veci sú tri sekundy v zábere a človek nevzdelaný v týchto veciach /akože ja, pretože som ešte nečítala knihu/ sa v tom nevyzná! A tá konečná bitka, to bolo čoo? To má byť akože veľkolepá bitka? Hmm. Ďalšie veci zatiaľ hodnotiť nebudem, pretože ako som už spomínala, musím si najprv prečítať knižku, ale zdá sa mi, že tvorcom šlo najmä o zisk. (O čo iné im asi šlo, keď neprepracovali knihu do filmu, ktorý by sa na ňu aspoň zčasti podobal??) A tá elfka (akože to má byť elfkaaa?!)... Proste a jednoducho katastrofa... Čakala som veľa, čo bola chyba. Nejakých 40% si to zaslúži za Safiru, pekné obrazy /slovenskej/ krajiny a zaujímavý príbeh (aspoň dúfam, že ten je z knihy). :-)

27. ledna 2007
plakát filmu
Divočina
The Wild
70 %

Hmm...

Akože v celku to bol pekne urobený film - efekty boli veľmi dobré, len námet mi prišiel rovnaký ako v niektorých už starších filmoch (žeby Hľadá sa Nemo?) a moc som sa nepobavila, aj keď niektoré hlášky koaly boli super teda myslím, že iba v slovenčine (Nevyškieraj sa na mňa ty solárny... trt!). Film ma dá sa povedať viac-menej sklamal, čakala som niečo viac, ako tu už bolo povedané, film je skôr pre väčšie deti. No... Dávam 70%. :-)

14. ledna 2007