avatar uživatele

kolda72

Jméno
Michal Kolář
Věk
34 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Kozoroh)
Bydliště
Vysočina, Světlá nad Sázavou
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sbohem, baby
Gone Baby Gone
90 %

Tak tomuhle řikám zápletka jak blázen, málem jsem se v tom zratil:) Jinak Ed Harris to zahrál na výbornou, no a hlavní hrdina ještě líp. Člověk pak ani neveděl jestli udělal dobře nebo ne.

24. září 2008
plakát filmu
Předtucha
Premonition
80 %

Ježiš, takhle zamotanej film jsem ještě neviděl, je hodně originální. Člověk nejdříve netušil co se děje, až postupem času zjištoval a zjištoval, byl to opravdu zvláštní film.

4. srpna 2008
plakát filmu
Zlověstné ticho
Dead Silence
50 %

Tenhle film je jedna velká blbost, jak tady může někdo tvrdit, že se u toho bojí:D mě to bylo k smíchu, a to nejsem žádnej velkej hrdina, horory nemusim, kromě Saw, to bylo excelentní, ale pustil sem si to z nudy a nic mi to nedalo, prostě podprůměrnej film, i když dám tech 50%.

14. července 2008
plakát filmu
Noc patří nám
We Own the Night
100 %

Panečku to bylo špičkový, dlouho jsem neviděl takhle perfektní film. A hlavně J.Phoenixe jsem viděl naposledy asi v okrsku 49. Všichni herci to zahráli skvěle, mělo to dobrej příběh...

14. července 2008
plakát filmu
Breakout
Breakout
100 %

uff, to byl hodně velkej nášup, mám radost, že se mi podařilo zkouknout v jeden večer dva skvělý filmy. Tenhle jsem si pustil jen kvůli tomu, že mám rád hip-hop. Taky jsem byl zjedavej jak se s tim Švýcaři poperou, nikdy sem žádnej švýcarskej film neviděl, ale tohle je teda absolutní bomba.

14. července 2008
plakát filmu
Když si Chuck bral Larryho
I Now Pronounce You Chuck and Larry
90 %

Je vidět, že i mezi všema těma hororama a thrillerama se najde místo na skvělou komedii. A pokud tam hraje A. Sandler tak je většinou úspěch zajištěn, film má dobrou zápletku, pěkněj děj, skvělej nápad. Hlášek plno, fakt super.

7. července 2008
plakát filmu
Zlatý kompas
The Golden Compass
90 %

Super film, připomínalo mi to Letopisi Narnie, už jen tima zvířatama, efekty vynikající. Ale překvapilo mě to, že to skončilo otevřeně to sem nečekal, ale máme se na co těšit.

6. července 2008
plakát filmu
Proč?
Proč?
90 %

Výbornej film, viděl sem ho až dneska poprví. Bylo to hodně krutý fotbal mám rád a tohle byl fim, kterej přesně vystihuje trvdý jádro "fans" Sparty. Hlavně herecký výkony byly výborný. Langmajer umí zahrát v jakymkoli věku snad.

12. června 2008
plakát filmu
Lovci pokladů: Kniha tajemství
National Treasure: Book of Secrets
100 %

No tak konečně jsem měl tu čest shlédnout tenhle film, a naštěstí nezklamal, strašně se mi líbil první díl, tak jsem byl zjedavej na ten druhej no a kdo ví jestli nebyl ještě lepší. Opět nezklamal Riley se svejma super hláškama:D

30. května 2008
plakát filmu
Pravidla lži
Pravidla lži
100 %

Super film, nečekal jsem že to bude až tak pěkný, herci výborný, hlavně Langmajer jako vždy nezklamal. Líbil se mi i Jan Budař.

30. května 2008
plakát filmu
Chyťte doktora
Chyťte doktora
90 %

JJ tenhle film byl velice slušnej. Docela jsem se na to i těšil, hlavně jak se z hlavní rolí vypořádá Malátný. A myslim že to zvládnul na výbornou. Hlavně v tomhle filmu bylo spousta skvělejch postav, od skvělejch policajtů(policajtky), přes skvělou tchýni a nemálo perfetkní T. Vilhelmovou.

28. května 2008
plakát filmu
Klub vyděračů
Butterfly on a Wheel
90 %

Film s dokonalou zápletkou, to mě teda fakt dostalo. Nečekal jsem, že to takhle může dopadnout, opravdu super.

1. května 2008
plakát filmu
Hitman
Hitman
100 %

Šíleně moc jsem se na ten film těšil. A dočkal se, naprosto mě ten film nadchnul, jelikož jsem měl rád i hru, tak tenhle film mě velice potěšil. A T. Olyphant to zahrál výborně.

26. dubna 2008
plakát filmu
Pan Včelka
Bee Movie
80 %

Musim říct, že jsem na tyhle animovaný filmy docela ulítlej nevim proč:) ale mě se to v celku líbilo, dnešní grafika to je něco.

25. dubna 2008
plakát filmu
Saw 4
Saw IV
90 %

Co dodat, Saw 4 mě opět dostala, vžycky sem čekal že další díl nebo chcete-li film nemůže bejt tak dobrej, ale opak je pravdou. Podle konce soudím, že by mohl bejt i pátej díl.

6. dubna 2008
plakát filmu
Nabít a zabít
Lucky Number Slevin
90 %

No další ze supr filmů, který sem měl možnost shlédnout. Je fakt, že by mě ani ve snu nenapadlo, tak jak to skončí. Vždycky když sem myslel že už je konec, tak nebyl. Doporučuju tenhle film vidět.

20. března 2008
plakát filmu
Václav
Václav
90 %

Konečně jsem ten film viděl, hodně jsem se na něj těšil, hlavně na výkon Ivana Trojana a ten nezklamal. Celej film nezklamal byl to opravdu povedenej film, akorát bych řek že to komedie teda nebyla.

11. března 2008
plakát filmu
Volání o pomoc
Reign Over Me
100 %

Já jsem rád, že jsem na tenhle film narazil, bylo to čistě náhodou, je veliká škoda že se o tomto filmu nemluví, myslím že by si to opravdu zasloužil. Mám rád Adama Sandlera a k jeho výkonu není co dodat. Bylo to úžasný, troufnu si říct že to bylo i na Oscara.

10. března 2008

Ježiš, tohle nemá s komedií absolutně nic společnýho, možná že jsem třeba nepochopil ten anglickej humor nebo nevim. To ale neznamená, že to je špatnej film, to vůbec ne. Takovej lepší průměr.

1. března 2008
plakát filmu
Resident Evil: Zánik
Resident Evil: Extinction
80 %

No čekal sem to mnohem lepší, ale zas tolik mě to nezklamalo, bylo to solidní, těšil jsem se na to jen z principu, protože jsem viděl předešlý díly, hlavně ten konec zase divnej.

12. února 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
100 %

Strašně jsem se na ten filmek těšil, konečně viděl a musím říct, že naštěstí nezklamal, naopak potěšil. Začátek byl skvělej, sranda atd... pak se přiostřovalo. Mádl s Vorlem to zahráli výborně. Akorát ten konec jsem čekal jinej. No a hudba Indy a Wich co dodat.

31. ledna 2008
plakát filmu
EuroTrip
Eurotrip
90 %

Tak u tohodle jsem se uplně nejvíc zasmál. To se mi u komedie dlouho nestalo. Hlavně ty hlášky, prostě super komedie.

8. ledna 2008
plakát filmu
Divoké vlny
Surf's Up
100 %

Naprosto bezkonkurenční kreslená pohádka, nebo chcete-li komedie. Celej ten příběh dobrej a ty postavy, třeba ty malý tučnáčci byli hustý. Taky se mi líbili ty barvy okolo.

3. ledna 2008
plakát filmu
První sníh
First Snow
80 %

Dobrej a zvláštní film, kterej se jentak nevidí, po celou dobu mi připadalo jakoby ten film neměl děj. Nikdy ste dopředu netušili co se může stát. A Guy Pearce na mě zapůsobil velice hezky.

31. prosince 2007
plakát filmu
90 %

Tak jako fakt dobrej film. Hopkins opět předvedl kdo že je to Pan herec, role záporáka mu fakt jdou. Připomínalo mi to Hannibala, tim jak byl chytrej a hlavně skvělej řečník. Dokonce jsem mu i přál at ho neobviní, ale pak začal bejt arogantní.

27. prosince 2007