avatar uživatele

JULLY

Jméno
Jully
Věk
36 let — narozeniny slaví za 12 měsíců (Beran)
Bydliště
Trnava (Slovenska republika)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mexičan
The Mexican
70 %

B.Pitt + J. Roberts

Tento film mal veľkú reklamu aký skvelý herci v ňom hrajú ale je tu dosť hluchých miest a celkovo tento film nezanechá dojem aby ste si ho pozreli znovu.

17. dubna 2006
plakát filmu
Vanilkové nebe
Vanilla Sky
70 %

Svojrázne

Myslím že tento film patrí do kategórie že ho buď milujete alebo nenávidíte a ja patrím k tej druhej skupine. Videla som ho keď to bola novinka v kine /mala som cca 14rokov/ a ten film som pokladala za totálnu blbosť, myslela som že som ho len nepochopila ale ani na druhé zhliadnutie ma vôbec nezaujal. Herecké výkony dobré aj zohavenie hlavného hrdinu ale nie je to moja krvná skupina.

16. dubna 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
80 %

Dobrý akčný filmeček, má to dobrú zápletku, dej a tiež skvelých hercov, jediné čo by som vytkla je Angelina /vyzerá s blond vlasmy ako k...a/ ale inak veľmi dobrý film.

16. dubna 2006
plakát filmu
Rychle a zběsile
The Fast and The Furious
80 %

Ak milujete akciu, dobré autá / baby Vin Diesla/ je toto to pravé orechové. Celkový dej veľmi povedený len ma mrzí ten otvorený koniec pretože moc okato upozorňuje na ďalší diel.

16. dubna 2006
plakát filmu
Hříšný tanec
Dirty Dancing
80 %

K tomuto filmu asi už nie je ani moc čo povedať je to klasika ktorú už asi videl každý. Určite by som odcenila , tanečný výkon hlavných hrdinov a titulnú pieseň ktorá je skvelá čo potvrdzuje aj to že je hitom už toľko rokov.

16. dubna 2006
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
60 %

Tento film je len ďalším pokusom nadviazať na slávny originál ktorý sa stal kultom. Je len iróniou že aj napriek tomu že je to druhý diel odohráva sa v roku 1958 zatial čo prvý diel v roku 1963

16. dubna 2006
plakát filmu
Terminál
The Terminal
70 %

Letisko

Mňa osobne tento film moc nezobral čakala som niečo viac hlavne preto aký dobrý herci v ňom hrajú + režisér. Je to len poamerikanizované sfilmovanie skutočnej udalosti.

16. dubna 2006
plakát filmu
Pláž
Beach, The
70 %

Joint 4ever

Tento film je dejovo dosť slabý. Niektoré scény sú dosť kruté napr. riadiť sa heslom ,,zíde z očí, zíde z mysle"
Za plus sa dá pokaldať nádherná príroda a plný ostrov trávy.

16. dubna 2006
plakát filmu
Co žere Gilberta Grapea
What's Eating Gilbert Grape
80 %

Výborný film ktorý by som zaradila asi skôr do filmového klubu. Hereckým výkonom snáď ani nie je čo vytknúť, len mi je tak trochu ľúto že L.DiCaprio musel najskôr hrať v trápnom velkorozpočtovom filme /Titanic/ aby si ho niekto poriadne všimol.

16. dubna 2006
plakát filmu
Asterix a Obelix
Astérix et Obélix contre César
90 %

Podľa mňa asi najlepšie herecké spracovanie komixu. Herci, masky a kostými jednoznačne za jedna. Tento film je pre celú rodinu a nie len pre deti.

16. dubna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci
Ocean's Eleven
80 %

Pohodový filmeček

Ďalšia prerábka úspešného filmu /z roku 1960/ ako keby tí američania nevedeli vymyslieť niečo nové? Film je ako stvorený na upršaný letný večer, typická oddychovka s dobre vyzerajúcimi hercami a ani u toho nemusíte moc rozmýšlať.

15. dubna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
50 %

Toto nezachráni ani B.Pitt

Ešte horšie ako jednotka ako by tvorcovia už nevedeli ako obzvláštniť dej a ako vymyslieť čo najkomplikovanejšiu lúpež všetkých čias a vznikol z toho len miš-maš. Na môj vkus je v druhom diely použitých moc zbytočných nič nehovoriacich záberov.

15. dubna 2006
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
70 %

Bruce Willis

Už od začiatku je jasné že to dobre dopadne. Typický americký katastrofický film, začiatok je celkom vtipný a potom keď už ide ,,do tuhého" tak sa film dostane do cliché tak typickému tomuto filmovému žánru.

15. dubna 2006
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
50 %

Mám rada Toma Hanksa ale naozaj nechápem ako taký dobrý herec môže hrať v takomto filme. Celým ten film pôsobí takou zvláštnou atmosférou a už vôbec som nepochopila toho černocha a jeho nadprirodzené schopnosti. A ako keby toho nebolo dosť film má cez 3 hodiny.

15. dubna 2006

Kocúr

Ak sa niekto pokúsi sfilmovať komix na 3 obrázky tak je to poriadny risk a myslím že tento risk moc nevyšiel. Kocúr vyzerá medzi skutočnými hercami ako zatúlaný z inej planéty. Jediná vtipná scénka je tanec so psom na BEP. A nakoniec sa tento film tak nečakane skončí happyendom.

15. dubna 2006
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
60 %

Dosť plytký film veď celý dej filmu sa točí len okolo sexu a ani pod lupou by ste v ňom nenašli ani jednu vtipnú scénu.

15. dubna 2006
plakát filmu
Láska nebeská
Love Actually
60 %

:-(

Mám síce rada filmy s viacerými dejovými líniami ale tu ich bolo na môj vkus až priveľa. Veď je tu asi 10 hlavných hrdinov, ktorý až na pár výnimiek nemajú nič spoločné je to ako sfilmovať životy ludí z ktorých žije každý na inom kontinente. Dosť trápne bez vtipu, zápletky a o hercoch radšej pomlčím.

14. dubna 2006
plakát filmu
Sexbomba od vedle
Girl Next Door, The
70 %

Elisha

Celkom pohodová komédia, ktorá má nápad a neopičí sa po trápnych prcičkách. Nie je to až také predvídatelné ako väčšina teen komédií a na pár dialógoch sa dá dobre pobaviť :-)

13. dubna 2006
plakát filmu
Road Trip
Road Trip
100 %

Najoblúbenejšia komédia

Toto je fakt moja najoblúbenejšia komédia. Je to jediná americká komédia ktorá je naozaj vtipná a vôbec nezačne nudiť ja osobne ju môžem sledovať stále. Super herecké obsadenie/najvtipnejší je ten chudučký Kyle/ a super dialógy najmä s vyhuleným starčekom, alebo v tom vysokoškolskom spoločenstve atď. Kto to nevidel vrelo odporúčam nebudete ľutovať :-)

13. dubna 2006
plakát filmu
Zahulíme, uvidíme
Harold And Kumar Go To White Castle
40 %

Joint 4ever

Priemerná komédia s úplne jednoduchou zápletkou. Ale dá sa na to pozerať a na tých zhulených úvahách sa dá dobre pobaviť. Aj keď si myslím že v reále by to tak nevyzeralo je to trochu nasilu.

13. dubna 2006
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Johny Depp :-)

Veľmi povedený a napínavý thriller s excelentným Johny Deppom. Dosť prekvapivý koniec. Ale keď sa nad tým zamyslíte dosť strašidelné že medzi nami žijú ludia s touto chorobou, nevedia o nej a sú nebezpečný pre okolie.
Len dúfam že sa režiséry aspoň na 10rokov odmlčia so spracovaním tejto témy aj napriek tomu že je dobrá je to porovnatelné s filmom Hra na schovávanú.
PS: Ako to ten Johny robí že v každom filme vyzerá inak?

12. dubna 2006
plakát filmu
Zachraňte vojína Ryana
Saving Private Ryan
90 %

Tom Hanks, Matt Damon, Vin Diesel..

Výborný vojnový film odporúčam všetkým ktorý milujú tento žáner. Úžasné spracovanie, efekty a herecké výkony stačí si len prečítať zoznam hercov v tomto filme a to hovorí zavšetko.

12. dubna 2006
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
40 %

Hrozné

Je pravda že som od tohto filmu nič nečakala ale dopadlo to hrozne veď okrem J.Lo tu hrajú dobrí herci ako R.Gere a S. Sarandon a pritom je to taká predvídatelná plytká hovadina. Jednoznačne sklamanie!

10. dubna 2006

will smith

Na tento film som sa tešila no musím len konštatovať že je to ďalšia tuctová americká romantická komédia, ktorú nezachráni ani šarmantný Will Smith. Nápad je dobrý ale konečné spracovanie námetu sa nepodarilo.

10. dubna 2006
plakát filmu
Con Air
Con Air
90 %

Nicolas cage a spol.

Toto je jeden s mojich najoblúbenejších filmov ktorý keď beží v telke tak si ho nenechám ujsť. V tomto filme sa jednoducho stretli samí dobrí herci ktorí skvelo stvárnili tie najrôznejšie charaktery postáv.

10. dubna 2006