avatar uživatele

marcela1

Jméno
marcela
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Doom
Doom
70 %

Ze začátku to je sice fakt dost velká nuda, ale od půlky filmu se to už začíná rozjíždět. Nejlepší je to asi v tu chvíli kdy vidíte jakoby pohledem "hráče" velice se to podobá hře. Není to špatný film, ale s tím začátkem mě docela sklamal. Ale i přesto dávám 70%.

5. dubna 2006
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
80 %

:-)

Skvěle provedený historický film až na několik nesrovnalosti se skutečnou historií, jako např: na začátku filmu bojují Římané s Germány, ale oštěpi které Římané používají sloužili pouze k házení a ne k přímému boji, dále nikdy v této době nebojoval generál v první řadě(protože by neměl přehled o boji a nemohl ho pořádně řídit) a navíc hodnost generál v té době neměli a přitom tak před bojem s Germány Maxima oslovovali, a ještě Římané v této době neznali pořádná sedla na koně, a proto nikdy nemohli bojovat tak dokonale ze sedla, jako to bylo ve filmu a navíc chvílemi levou rukou a to ještě není vše,ale kritiky už bylo dost. I přesto pro lidi, kteří se o toto příliš nezajímají je to skvělí film.

3. dubna 2006
plakát filmu
80 %

Celkem normální film děj sice není nic moc, ale i tak ho ti méně nároční určitě ocení. Nejzajímavější je film asi spíš ke konci.

31. března 2006
plakát filmu
Metro
Creep
60 %

Děsný

Film sám o sobě mě příliš nezaujal. Občas se v něm sice něčeho leknete a některý scény mi přijdou až "nechutné", ale to je asi tak všechno. Není to přímo propadák, ale také to podle mě není žádný trhák.("Podruhé ho už vidět nemusím".) Ale i tak ho mohu doporučit. Koukněte se a posuďte sami.

29. března 2006
plakát filmu
Cesta kolem světa za 80 dní
Around The World In 80 Days
90 %

:-)

Skvělá komedie s trochou napětí, bojového umění i těch správných vynálezů. Jediné co mě překvapilo byl Arnold Schwarzenegger jeho role byla tak trochu "děsivá", jinak skvělí.

29. března 2006
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
100 %

skvělí :-)

Docela dost dobře jsem se u toho pobavila a na víc je to docele změna, protože Vin D. hraje většinou ve vojenských filmech a tahle role mu sedla taky moc dobře.

13. března 2006