avatar uživatele

Shaft

Jméno
Karel
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Tuxedo / Smoking
Tuxedo, The
90 %

COOL

Film je good, ale chybělo mi tam víc bitek a akce, ale jinak slušně povedenej film. A celkově to mohlo bejt delší.

16. června 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
100 %

Nepřekonatelný

Podle mě je ta to trilogie nejlepší na světě.Lepší film jsem neviděl.Peter Jakson se na tom opravdu vyřádil.Sice tam toho chybí fůra ale co se dá dělat.Všechno se tam nacpat nedá.Bitva u helmova žlebu byla naprosto dokonalá.Herecký obsazení taky super.Efektíky,masky a hudba taky za jedna.

16. října 2006
plakát filmu
Čelisti 3
Jaws 3-D
20 %

Otřes

Spielbergovi čelisti jsou fakt nářez ale ten kdo se chtěl vopičit a udělal dva další díly čelistí tak to pěkně zesral.Nemá to šmrnc.Film je nudnej.Herecký výkony taky nic moc a krom toho když už vidíte po desátý žraloka na ovladání tak je to už trapný.Sečteno podtrženo tomu dotyčnýmu bych to vrátil.

16. října 2006
plakát filmu
30 %

Nuda

Sice je to podle skutečný události ale film mě vůbec nebral.Po pěti minutách jsem věděl že to bude stát za ho.no.Je to vo tom a tom samim přijde do hotelu a spustí mohli byste mi rozmněnit šek a dokola a dokola

16. října 2006
plakát filmu
Desperado
Desperado
90 %

Bang-bang

Jo jo fakt dobrej film:Tady se kulkama rozhodně nešetří.Herecký výkony taky super.A Salma Hayek, taky super :)

16. října 2006
plakát filmu
Kostka 2 - Hyperkrychle
Cube 2: Hypercube
30 %

Whats up

Jedná se o celkem nudnej film.Parta lidiček co je v nějaký kostce ale že by někdo sakra vysvětlil jak se tam dostali a proč to ne co.Od začátku nevic na čem sem.Sice na začátku to vypadalo že jsou v nějakym hyperspánku.Připíchnutý na stroje a že to je jenom virtualita.Ale na konci se objevila tak absurdní kravina a ješte nelogická.Že se ta ženská objeví v nějaký vodárně a tam jí oddělaj nějaký vojáci.

16. října 2006
plakát filmu
Vosí hnízdo
Nid de guêpes
40 %

Whats going on

Co to jako mělo bejt.Tenhle film postrádá jakejkoliv smysl co se týče děje.Tam člověk od první vteřiny do poslední neví o co se jedná.Prostě neurvalá střílečka.Kdybych ten čas strávil u counter-strike neprohloupil bych.V tomhle filmu určitě vystrílely víc kulek než za druhé světové války.Je to vo ničem.

11. října 2006
plakát filmu
90 %

Zamyslete se!

Tento film není až zas tak zábavný ani založený na humorné stránce nýbrž ukazuje přátelství mezi lidmi.Ze začátku mě to nebralo ale pak když se to vyvinulo dál tak sem zjistil o co běží.A fakt to stojí za to.

6. října 2006
plakát filmu
2001: Vesmírná odysea
2001: A Space Odyssey
20 %

Naprostá blbost

No co to je!!!?Absolutní propadák.Čekal jsem od toho víc.Vetšinou filmy co jsou natočený podle nějakejch knih románů apod. tak bejvaj slušný ale o tomto se to opravdu říct nedá.Jediný co bych dal jako plus jsou efektíky planetek.Jinak nic víc.Hudba je naprosto příšerná ani na pohřeb by se nehodila.A ty půlhodinový lety vesmírem už taky ne.Muže mi někdo sakra vysvětlit co to bylo na začátku filmu s těma ujetejma opicema!!!!!Já vám to řeknu na co úplně na h..no ale absolutně.Filmaři akorát chtěli zabít čas protože to nemá nic společnýho s filmem.Nepustil bych to do kin.A ani bych tomu neudělil kdoví kolik ocenění.

6. října 2006
plakát filmu
Klamné léto '68
Varljivo leto '68
20 %

Stráta času

Neni ničim zajimavej.Kdybych koukal do zdi udělal bych líp.A nejví co mě vytáčelo do nepříčetnosti bylo to, že sem koukal z bedny do bedny.Mě ňáký pitomý zprávy a ještě v černobýlí televizi nezajímaj.

22. září 2006

Super bomba

Fakt skvělej film u něho jsem se skoro pochcal smíchy.Sice mě trochu mrzelo, že tam nedali víc těch blafů co tam připravili pro velmi ,,otravné lidi".Fakt skvělý.Mohlo to taky bejt delší.Když si to tak vemete tak jak myslíte, že vám připravujou jídlo v bufetech nebo v jinejch rychlejch občerstvení.Sice vám do toho nenaflušou ale když jim to spadne na zem nebo neco podobnýho tak vám to daj spátky na talířek.

22. září 2006
plakát filmu
Úsvit mrtvých
Dawn Of The Dead
80 %

Jde to

Film neni špatnej,efekty jsou dobře udělaný,zombící taky atd.Ale chybí mi tam pořádný rozpracování děje.Tak třeba ten chlápek na střeše.Vždycky sme ho akorát zahlédli jak něco píše na tabule a víc nic.A konec to taky nemá žádnej.Žádný rozuzlení,rozřešení nic.Jak jsem se dostala ta nákaza,odkud atd.Nic takovýho tam neni.Horor to taky neni.Prolíná se to s komedií a s hororem, ale pořádnej horor to neni.Na hajzl se potom jít nebojíte.To se radši koukněte na Kruh 2 apod.

13. června 2006
plakát filmu
Zrození
Birth, The
0 %

Největší hovadina!!!!!!!

Toto je fakt největší hovadina kterou jsem viděl.Podprůměr.Hodinu a půl se tam nic nedějě.Jenom nějakej malej parchant kecá že je její bejvalej manžel.

15. května 2006

Nic extra

Nic moc.jako triller to jestě jde, ale jako horror to už ne-blbost.Všichni říkaj jak je to skvělý,drsný,že se u toho zebleju apod.A když jsem se na to podíval tak jsem byl pěkně znechucenej.První polovina stojí za hovno a ta druhá nemlich tak.Když to tak vemu tak akorát čtvrt hodiny bylo zajímavý.A jestli někdo tvrdí že tam byli tvrdý scény tak je pěkně vedle.co tam bylo tak drsnýho, že se na to nedalo koukat?Jestli chcetře vidět nějakej pořádnej nářes tak se kouknětě na masakr motorovou pilou nebo sedm,13 důchů adt.S tímdle jděte do hajzlu. Daleko větší psycho je kostka ne todle.kostce to nesahá ani po kotníky.

10. dubna 2006
plakát filmu
Spider-Man 2
Spider-Man 2
80 %

Jednička byla rozhodne lepší.Dvojka je nudnější,není tam tolik akce.

1. března 2006
plakát filmu
Kruh
Ring
70 %

Nic extra

Podle toho co říkali ostatní to vypadalo na opravdu povedenej a děsivej horor,ale když jsem na to koukal o půlnoci tak mě to pěkně zklamalo.v dnešní době se málokdy povede udělat dost dobrej horor.

1. března 2006
plakát filmu
Den nezávislosti
Independence day
80 %

tento film mě zaujal hlavně tím jak tam byli dobře propracovaní ti ufouni.Za to ve filmu Válka světu tam už si stěma příšerkama tolik nepohráli.

1. března 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
50 %

Ještě před tím než film uvedli do kin psali v různej časopisech atd. jak to bude super,že film bude mít okolo čtyř hodin a uprostřed filmu bude deseti minutová přestávka.dále že tam bude vyzobrazena smrt Sarumana a mnoho další.A když to promítli zak mě pěkně nas...y.Byla tam jenom půlka s toho co tam psali.Peter Jackson si stím moc moc nevyhrál!!!!!!!!A to tam ještě nezahrnuji knížku.

1. března 2006
plakát filmu
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones
30 %

Nic moc.Čekal bych od toho víc.Když byly v časácích na to recenze atd. tak tam psali jak je to světoví.Přitom je to nuda až na pár záběrů.Ostatní díly se mi tedy líbily víc.

28. února 2006
plakát filmu
Spider-Man
Spider-Man
100 %

Špička

Byl to skvělej film oproti dvojce.Dvojka je divná.Je tam málo akce a ještě navíc peter začal přicházet o svoje schopnosti a pozdeji je začal zase nabývat.Jednička je prostě nejlepší.

28. února 2006