avatar uživatele

Elizabeth_ha,ha

Jméno
Ljenka
Věk
33 let (Kozoroh)
Bydliště
Horní Životice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Enigma
Enigma
70 %

50 na 50

V jednu chvíly jsem film hltala a v další jsem usínala. Tento film je velice zajímavý,ale občas to bylo až moc složitá, ale i přesto rozhodně stojí za to si ho prohlídnout až do konce.

6. června 2007
plakát filmu
Pravá blondýnka 2
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
100 %

Tak vzhledem tomu že jednička byla super...tak i tahleta "Dvojka" se velice poveda. Humor nechyběl i tu no a co se týče Reese Witherspoon...no ta byla senzační... zahrála to velmi dobře a dala filmu šťávu. Dávám tedy 100%

25. května 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
100 %

Bombička

Tento film přímo zbožňuju. Jakmile jsem ho viděla poprvé tak mě tak nadchnul, že jsem se (jako malá) na něj dívala pořád dokola, teda nejen na tento první díl, ale i na další se skvělým dětským hrdinou M. Culkin. Myslím, že tuto komedii viděl snad každý, a všichni budou douhlasit s tím, že je GOOOD s velkým G. :-) Kdo Sám doma nezná nebo neviděl, přišel o mnoho.

12. května 2007
plakát filmu
Pidihajzlík
Littleman
100 %

Tato komedie docela ušla... jako co se týče po dějové stránce, tak to bylo dobře smyšlený...i herci byli výborně komicky zvolení. Nemám proti tomuto filmu žádnou výtku. Je to porstě povedené komedie

9. května 2007

Blbost, začátek byl úplně o ničem. Nedalo se na to dívat až do samého konce, byla to prostě nuda. I když chápu, že se to někomu mohlo líbit, ale já tento film nebudu mít mezi nejlepšími, mezi těmi, na které se můžete podívat stále dokola a přitom vás neunaví.

9. května 2007
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

Gladiááátor

Historické filmy přímo zbožňuju...a tenhle není vyjímkou, film je senzační a vtáhne diváka do děje, doslova bojuje s Russel Crowem, cítí jeho bolest a radost ( ikdyž té radosti moc neprožívá), škoda je jen ten konec. Ale jinak slušný film.

9. května 2007
plakát filmu
Nekecej a pádluj!
Without a Paddle
100 %

Výborná komedie...prostě si nemůžu pomoct. Film je perfektně zpracován, a ten děj je doslova úžasný... prostě vás vtáhne do děje...a tak to má vypadat. Jinak bych ještě k tomuto filmu řekla jen to, že na tento film se dá stokrát a stále dívat a nikdy se nekouká..je prostě jednička :-)

29. března 2007
plakát filmu
Rebelové
Rebelové
100 %

Nádhera

Tento "hudební film" je naprosto senzační., Viděla jsem ho už jako malá, a úplně jsem se do něj zamilovala...ty písničky, herci, děj ... no porstě klasika...ten kdo tento film neviděl, přišel o moc!!!

29. března 2007
plakát filmu
Klokan Jack
Kangaroo Jack
100 %

jojo... sranda chybět prostě nemůže co?? Každopádně co je dobře tak v tomhle filmu je o zábavu postaráno. Pekná komedie, kterou doporučuju všem, co mají rádi smích od srdce.

29. března 2007
plakát filmu
Jak se budí princezny
Jak se budí princezny
100 %

Nádhera

nejkrásnější pohádka na světě...jako málá jsem ji hltala...a teď když jsem povyrostla ( =) ) mě tahle pohádka vrátí do dětství...je naprosto nádherná... a neznám nikoho kdo by jí neznal nebo neměl rád.

29. března 2007
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Jak už jsem u některé kreslené pohádky napsala, jsem velký fanda kreslených pohádek...a tahleta patří mezi mé oblíbené... děj je suprový, ale stejně se mi nejvíce líbila rybička Dori...jsme stejně sklerotické :-) je to vážně výborná pohádka

29. března 2007
plakát filmu
Krokodýl Dundee v Los Angeles
Crocodile Dundee in Los Angeles
100 %

Dundee :-)

Tyhle díly vychytralého, krokodýla Dundeeho se mi vždycky líbil. Dokážu se na ně dívát stále a pořád dokola... Tento díl je stejně jako ostatní o Lovci pěkně povedený... proto dávám 100% ( kdybych mohla dát 200% tak bych je dala :-)

29. března 2007
plakát filmu
X-Men
X-Men
100 %

=)

Původně jsem si myslela, že tenhle film nebude vůbec za nic stát. ale musím uznat, že mě mile překvapil, děj byl poutavý, zajímavý, a i když hned na začátku se dalo uhádnout jak to skončí, se tato výtka mohla mezi efekty zcela úpplně ztratit.

27. března 2007
plakát filmu
Obsluhoval jsem anglického krále
Obsluhoval jsem anglického krále
90 %

Tento film byl dobrý co se týče děje a upoutání. Ale co se dalo asi čekat, když je to podle knihy od Hrabala?? Kniha je sice o něco víc zajímavější. Zpracování filmu pod taktovkou Menzela bylo pečlivé, a podle toho také film vypadal, byla to takz. klasika, kterou v dnešní době umí málokdo.

27. března 2007
plakát filmu
X-Men: Poslední vzdor
X-Men: The Last Stand
100 %

Musím uznat, že 2kujsem dosud neviděla, snad to napravím, ovšem co se týče trojky mě stejně jako u jedničky překvapilo dějem. Je to kvalitní film na úrovni.

27. března 2007
plakát filmu
Tlumočnice
The Interpreter
30 %

Ze začátku mě tento film příliš nudil, střed filmu se konečně rozjížděl...a konec stejně nudný jako začátek. Nicole Kidman je sice v této roli zajímavější než film, ale o moc lepší to není. Abych zhodnotila celý tento film tak to byl velký podprůměr.

27. března 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
80 %

Senzace

Sice se musím přiznat, že jsem čekala víc, ale i když velké nepřesnosti co se týče Kniha x Film což bylo naprosto odlišné, a velká chyba byla, že mnoho zábavných, vtipných a když čte člověk knihu, a jedna či více scén prostě nemůže ve filmu chybět, tak tenhle film vás v tomto velice sklame... Dost mě rozčílilo, že chybělo plno postav, jako např. kočkodlak a jeho rady, které neodmyslitelně ve filmu nemělo chybět. Jinak i přes vynechané scény se mi tento film líbil. Abych to shrnula dohromady: Film na shlédnutí je dobrý, ale knížka je na 75% lepší, proto dávám 80%. Snad druhý díl bude lepší :-)

25. března 2007
plakát filmu
Underworld: Evolution
Underworld: Evolution
80 %

Musím uznat, že tato "dvojka" se mi lábila více než jednička a to kvůli tomu, že má alespoň nějaký děj. Nenudíte se jako v jedničcem je to poutavý...no ovšem mám výtku...nemuselo by to pokaždé končit DOBŘE!! Myslím tím, že "kříženec klidně mohl zůstat mrtvým...Ale jinak to bylo docela dobrý, takže dávám 80%

17. února 2007
plakát filmu
Kurýr 2
Transporter 2
70 %

Dokonalá Americká pohádka....člověk se až divý, kde se tak spešn Americké děti rodí, co zachraňujjí svět a umí "nadmožné" věci....tady v tomhle filmu....no mám pár výtek...a to styl jakým jezdí autem hlavní hrdina - strhává bombu za letu o nějaký hák, či co to bylo, a jakto, že jezdí tak výborně, že se nenabourá....zajímavé. Jinak jako děj se super. Proto dávám 70%

16. února 2007
plakát filmu
Loupež po italsku
The Italian Job
90 %

Dobrý

Tenhle film, jako jeden z mála, je výborný od začátku do konce. Docela se i zasmějete....je tam nějaké to menší dobrosružství, i láska...vše v jednom, a to ten film dělá zajímavý...proto těch 90%

16. února 2007
plakát filmu
Road Trip
Road Trip
90 %

no tak na tuto podívanou nikdy nezapomenu! Jako sem tam to bylo až trapný, ale jako ten humor to vyrovnal, a děj byl také dobrý, rozhodně doporučuju...ale není to film, na který bych se dokázala dívat pořád a stále do kola.

16. února 2007
plakát filmu
Za plotem
Over the Hedge
100 %

juuupí

No tomu se říká švanda....tatoo kreslená pohádka je vážně super. Hned jsem si jí oblíbila....moc se mi líbí ta veverka byla úžasná...no ale jak vidím tak se s animákama roztrhl pytel...a boužel to je všechno na jedno brdo...no to je snad jedinná výtka jinak jak už jsem napsala....úžasný..:-)

14. února 2007
plakát filmu
70 %

No tento film se dal...trochu jsem se zasmála....sem tam to bylo nudný, ale i zajímavý...napínavý...od každého něco. Jackie Chan byl v roli "ochránce, či chránitele" vynikajíci...proto dávám alespoň těch 70%

11. února 2007
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

Bombička

Teda čekala jsem něco naprosto jiného, ale teto film mě dost překvapil...teda mile překvapil... Všechny ty zázraky, kdy o chlup unikly smrti bylo tak přesvědčivý, že se naprosto divím. A ten konec byla třída...taková radost všech těch klonů...dojalo mě to...jinak byl děj poutavý a nenudil...vše jsem prožívala s herci...ty útěky a tak..je to prostě super film.

9. února 2007
plakát filmu
Neprůstřelný mnich
Bulletproof Monk
100 %

Ale jo....

Původně jsem měla v plánu se dívat na něco jiného, ale jakmile tenhle film začal...nemohla jsem se od něj odtrhnout. Moc se mi líbil jak děj tak výběr herců. Proto dávám 100%

7. února 2007