avatar uživatele

Elizabeth_ha,ha

Jméno
Ljenka
Věk
33 let (Kozoroh)
Bydliště
Horní Životice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Jeho fotr, to je lotr!
Meet The Fockers
100 %

Tak jako jednička byla super....a co dvojka??? Super na druhou...:-) Smála jsem se od začátku do konce filmu. Není nic co bych vytkla... prostě komedie k sežrání

26. října 2007
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
50 %

Musím uznat, že začátek byl dost nepředpokládaný.... u jakéhokoliv filmu už na začátku lze poznat, jaký bude konec. Tady to bylo samé překvapení. Chvílemi byly scénky u kterých jsem se smála až k zalknutí, a někdy byly ty scénky trapné!!! Proto dávám 50%

14. října 2007
plakát filmu
Poslední pevnost
The Last Castle
100 %

Tento film je naprosto dokonalý. Moc se mi líbil jak děj, tak obsazení herců. I když začátek nebyl nic moc, ale jak se to rozjelo tak to stálo zato. Prostě jedním slovem... Senzační :-)

16. září 2007
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
100 %

Skvělý

Dalo se čekat, že po jedničce - která se velmi povedla, tak bude následovat i dvojka. A jak se také ukázalo, bylo se na co dívat. Prostě a jednoduše Princezna Mia je super :-)

14. září 2007
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
40 %

Očekávala jsem víc!

Každý si určitě řekl, že když tam hraje Willis, tak že to bude přímo trhák, ale jak moc sklamal!!! Děj se zdál v celku dobrý ale nijak mě nenadchl, ani přesně nevím kvůli čemu, nejspíš kvůli Tuckerovi, ten tam nesnesitelný... ale je to můj názor, někomu se třeba i líbilo to jeho žvanění, ale mě né, celý film klesl ve chvíli kdy se objevil. No ale jinak to bylo celkem dobré takže dávám 40%

20. srpna 2007
plakát filmu
Příšerná tchýně
Monster-in-Law
100 %

Původně jsem tomuto filmu moc nevěřila, myslela jsem si že tahleta komedie bude průměrná...no začátek tomu odpovídal, ale jak se to "rozjelo" tak to stálo za to... příšerně jsem se bavila, je to rozhodně skvělá komedie... nejvíce se mi snad líbila W. Sykes jako asistentka, rádkyně, a vlastně něco jako kamarádka tchýně, naprosto zářila.Ovšem JLo, no ta tam spíše je "blikala". Tenhle film všem doporučuju, je fakt prýma :-)

15. srpna 2007
plakát filmu
Kurs sebeovládání
Anger Management
100 %

Slušný

Tak tady jsem nadsazovala laďku až příliš moc vysoko, ne že by se mi nelíbil, ale nebylo to to, co jsem očekávala. Přesto jsem se i pobavila, což je velké plus. J. Nicholson byl přímo božský, ta role mu pěkně padla.

15. srpna 2007
plakát filmu
Město andělů
City Of Angels
80 %

Velké překvápko

Jak jsem už napsala, docela mě tento film překvapil. Chtěla jsem hlavně vidět N. Cage, kterého zbožňuju. rozhodně jsem netušila, že bude taková citlivka, a to je to překvapení, teda pro mě, a bylo velice příjemný, dobrá změna, z drsňáka na zamilovanýho. No ale děj nebyl také k zahození. Abych to shrnula, tak to bylo, teda pro mě, dost zajímavý no a až na ten konec, ten byl trochu smutný. Ale i tak dávám 80%

15. srpna 2007
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
100 %

Nemá konkurenci

Lituju toho, že když jsem měla příležitost vidět jedničku, tak jsem se dívala na něco jiného, a k Mizerům jsem se nevrátila, ovšem když jsem teď viděla dvojku, tak jsem pěkně naštvaná.... dvojka je přímo skvělá, umírala jsem smíchy, no tak tak zrovna né, ale brečela jsem smíchy. Tenhle film prostě nemá chybu.

15. srpna 2007
plakát filmu
Hlava státu
Head of State
70 %

Docela dobrý. Nechybí humor, ani docela dobré scénky a hlášky, ale ten děj je otáčivý...je stále dokola o tom samém, žádný zvrat...prostě nic,občas jsem se i nudila, ale i tak se mi tato komedie líbila a tak dávám alespoň 70%

15. srpna 2007
plakát filmu
Umění boje
Art of War, The
70 %

Americká pohádka

Je sice tento "akčňák" trošku přisolený, ale i tak je po dějové stránce naprosto super. Nevím sice, jestli stojí za to, aby si ho člověk prohlédl ještě podruhé - to by se nejspíš už unudil, ale na shlédnutí je dobrý.

24. července 2007
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
0 %

BLBOST

Co to jako mělo bejt?? Odpověď je jednoduchá: "Tak to vážně netuším, protože je to pěkná blbost na entou, a to nepočítám ty trapné scény, kterých tam bylo požehnaně." Nedalo se na to ani dívat, tak jsem to asi po 3/4 hodině vypla, je to pěkná kravina, takže dávám 0%, jen je škoda, že mínusky se dávat nemůžou.

19. července 2007
plakát filmu
Belphégor: Fantom Louvru
Belphégor: Le fantome du Louvre
100 %

:-)

Musím uznat, že tento film se tvůrcům povedl... děj je zajímavý a tak vás lépe vtáhne do děje, ani na chvilku jsem se nenudila... což je u mě velké plus. I sám o sobě je Louver dost zajímavý a to díky filmu se přenesete přímo až do samého nitra této budovy. Co více dodat? Belphégor je vážně super.

19. července 2007
plakát filmu
Robin Hood: Král zbojníků
Robin Hood: Prince Of Thieves
70 %

Co se týče Robina Hooda, tak jsem viděla mnoho filmů o této legendě. Ovšem kam zařadit tento "trhák"? Musím uznat, že jsem viděla lepší, ale jen o něco malinko. Děj je téměř stejný, jako u ostatních, což je takové mínus, tvůrci filmu mohli trochu zainprovizovat, a ztvárnit o něco jiný proud děje. No ale i tak se mi to líbilo, takže dávám 70%

9. července 2007
plakát filmu
Julie, žena s tajemstvím
Julie, chevalier de Maupin
60 %

Z prvu jsem myslela, že tento film nebude stát za nic, ovšem jsem změnila názor, záhy co jsem film viděla. Není sice na 100 % skvělý, a to proto, že je film zdlouhavý, sem tam nezajímavý a neustále se měnící situace a proplétání děje ... no prostě nevíte proč je to tak a jak se to stalo. je to prostě hodně komplikované. Ale jinak je tento historický film docela dobrý.

9. července 2007
plakát filmu
Pan božský
Perfect Man, The
70 %

Docela dobrý film, ale jen díky H. Duff ..., která filmu dává štávu, bez ní by to asi nebylo ono, bylo by to nudné....ale je štěstí, že tam Hillary hraje a že se na to dá dívat.

27. června 2007
plakát filmu
Smím prosit?
Shall We Dance
100 %

Pěkný

Původně jsem si myslela, že když tam hraje Richard Gere, tak film nebude stát vůbec za to abych se na něj koukla, avšak mě kámoška přemluvila, a tak jsem se z nevolí podívala na senzační filmeček, jak jsem zjístila po pár minutách. Je to zábava se dívat jak tři chlapíci tančí a jak se později změní ze staromódních chlapíků na šarmantní muže. Rozhodně tento film stojí za prohlédnutí. :-)

17. června 2007
plakát filmu
Nikdy to nevzdávej!
Raise Your Voice
90 %

Pěkný film, docela dost povedený. Dost mě překvapil, byl ale i hodně smutný...člověku se hned chtělo brečet, prostě to prožíval s postavami úplně stejně jako to prožívali oni, ovšem se mi nelíbil hlas Teri, jako by někdo natahoval kočku na skřipec - né že bych to zkoušela, :-) Ale jinak dobré takže dávám 90%

17. června 2007
plakát filmu
Jak ztratit kluka v 10 dnech
How To Lose a Guy in 10 Days
100 %

Good

Teda věděla jsem že teno film bude super...ale až tak super...no to jsem prostě nečekala...hodně jsem se zasmála...a takové filmy mám ráda. Tento film je prostě super.

10. června 2007
plakát filmu
Tuxedo / Smoking
Tuxedo, The
70 %

tento film jsem viděla už několikrát, a musím uznat, že se mi moc líbeil, i když to není takové jako jiné filmy s Jackie Chanem, ale ujde to!

10. června 2007
plakát filmu
ROMing
ROMing
40 %

Blbost

Vůbec nechápu pointu filmu. tento film přechází z jednoho děje na druhý, což je pěkná nuda. Je to jako hop sem, hop tam. I když Bolek Polívka do role perfektně padl. Ale jinak je celý tento film nudný.

10. června 2007
plakát filmu
90 %

Dobrý

tento film je prostě boží. Co k tomu dodat? Stačilo, aby ve filmu hrál Jackie a který film oživí, a dá mu "šťávu". Děj je taky dobrý takže dávám 90%

10. června 2007
plakát filmu
100 %

Super komedie....tak to je jedině Křižovatka...., která se hodně povedla, nechyběl humor a to je good. Prostě skvělý film. Dokonce je o něco lepší než ta dvojka, ale jen o něco malinko :-)

10. června 2007

:-)

Mě to sice jao western nepříjde, ty totiž nemám ráda, ale tento film je docela dobrý. Colin je naprosto božský, perfektně mu ta role sedla. Rozhodně všem doporučuju.

10. června 2007
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
30 %

Blbost

Od začátku do konce byl tento film nacpán samou nudou. Nebylo to o ničem jiném než o nějakých těch "bitkách" kdy Riddick vždycky vyhraje- to by se ještě dalo, kdyby nevypadal jako arogantní borec, i ten nemůž ebýt dokonalý. Po dějové stránce je film docela dobrý, až na jistá místa kdy je vážně nuda.

6. června 2007