avatar uživatele

Barunkaa

Jméno
Bára
Věk
Bydliště
Doleva, doprava, rovně nahoru, doleva...a jste u mého domečku o))
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Přes noc třicítkou
13 Going On 30
60 %

No, čekala jsem to o něco lepší, ale dalo se to, to jó :-) Taková typická americká komedie... co bychom chtěli, že ano?! Hlavní představitelka mi nebyla moc sympatická, proto z toho filmu nejsem až tak nadšená...ale jak říkám, dalo se to...

14. ledna 2007
plakát filmu
Hon za svobodou
Chasing Liberty
20 %

No. Koukala jsem se an to opravdu z nudy a čekala jen pohodovou oddechovku, u které se třeba i zasměju... a ono nic... Koukala jsem se na to asi do poloviny, jelikož mě to tak neuvěřitelně nudilo... Hlavní představiteka mi byla dost nesympatick a vtípky?? Hodně slabé. Ale byly tu hezké záběry Prahy a Benátek

13. ledna 2007

Tenhle film jsem viděla jako asi 8letá a strááášně se mi líbil. Hrozně se mi líbilo jak cestoval z jednoho místa na druhý a poznával nový a nový lidi. I když už je to pěknejch pár let, film si pořád vybavuju. Je moc hezký

13. ledna 2007
plakát filmu
Dvanáct do tuctu
Cheaper By The Dozen
100 %

Steve Martin je naprosto perfektní do takovýchto rolí a ani tenhle film není výjimkou... Byl super!!! Opravdu jsem se moc zasmála a dobře se pobavila... a možná právě poto si nechci kazit dojem a nebudu se koukat na dvojku...!!!

13. ledna 2007
plakát filmu
Hlava rodiny
Father of the Bride
100 %

Tak tohle je náš rodinný film. Je fakt mco zabávný a i když jsem ho viděla asi 18256x nikdy mě neomrzí. Steve Martin a Diana Keaton jsou dobří herci a jako manželský pár se k sobě moc hodí. Takže nemůžu nic jiného, než dát 100%

13. ledna 2007
plakát filmu
100 %

Tak tady bych snad mohla i říct, že dvojka je lepší než jednička... Martin je opět excelentní... Myslím, že to má i docela nápad a bez rozdílu věku se u toho každý pobaví... Doporučuji!!!

13. ledna 2007

Blbóóst!!! Dávali to na HBO, když jsem zrovna byla nemocná a tak jsem na to jukla. Myslela jsem, že to bude milá romantická komedie....a dost mě to zklamalo..nějak mi ušel smysl tohohle filmu. No nic..snad se to někomu líbilo..ale mě teda rozhodně ne!!!

13. ledna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Jednička je pro mě nejhezčí - taková nejkouzelnější. Harry je ještě malej a celkově to na mě působí tak hezky. Hlavně ta knížka není tak dlouhá, takže se sem poměrně dost věcí vešlo. Vím, že to většina z vás považuje za nejhorší z těch 4, ale mě se prostě líbí :-)

13. ledna 2007
plakát filmu
Anna a král
Anna and the King
90 %

Moc hezký historický film. Jodie Foster je vynikající herečka, to se jí musí nechat. A malý Draco Malfoy:-). Jinak kostýmy, prostředí... reálnost postav...OK. Je ale pravda, že mě chvílemi ten film trošililinku nudil...ale celkově z něj mám dobrý pocit!!!!

13. ledna 2007
plakát filmu
Homolka a Tobolka
Homolka a Tobolka
100 %

Další česká klasika...snad můj nejoblíbenější "díl" je tento. Přecejenom jsem zvylá povětšinou na barevné filmy, takže... Né, Homolkovi jsou prostě nenahraditelní. Člověk se prostě musí smát :-D To jsou panečku panorámata :-D :-D

13. ledna 2007
plakát filmu
Obecná škola
Obecná škola
100 %

Opět další skvělý český film. Pan Tříska jako Igor Hnízdo je skvělý. Nevíte, jetsli se ho máte bát, nebo se mu smát :-) A role Zdeňka Svěráka je taky výborná. Je to film z nelehké doby, přesto tak milý a úsměvný!!

13. ledna 2007
plakát filmu
Báječná léta pod psa
Báječná léta pod psa
90 %

Pan Vieweg je jako spisovatel třída a filmaři toho využili a antočili moc hezký film. Skvělé obsazení, člověk se ani chvilku nenudí!!! Je fajn, že v Česku pořd vznikají hezké filmy. A kdo říká, že české filmy stojí za nic, tak... :-)

13. ledna 2007
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
100 %

Můj snad nejoblíbenější film vůbec. Je to z doby, kterou jsem naštěstí nezažila, ale i tak se mi moooc líbí. Hlášky nemají chybu a herecké obsazení nemohlo být lepší. Je to film, který mě nikdy nezklame a pouštím si ať už mám dobrou náladu nebo jsem smutná!!! Fakt špice!!

13. ledna 2007
plakát filmu
Ostrov smrti
Devil's Pond
70 %

Nejdřív jsem si myslela, že to bude nic moc... Tara Reid se nám předvedla i v jiné roli, než do jaké je obvykle obsazována... neni to film, který bych musela vidět znova, ale rozhodně to nebyla ztráta času.

13. ledna 2007

Tak ke klasickýmu komiksovýmu Garfieldovi to má hodně daleko... Je to víc pro děti. ALe i přesto musím ocenit, že to má občas docela vtip a Garfield mě naproto dostává svým tanečkem :-) Pokud se oprostím od starého dobrého Garfielda a budu tento film posuzovat nezávisle na komiksech a seriálu, můžu v pohodě dát 80%

13. ledna 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
90 %

Vzhledem k tomu, že jsem vodák každým coulem, se mi tento film z tohoto prostředí líbil. I když ty rafty - proboha lidi, dyť jezdit na tom není žádný dobrodrůžo... Zpět k filmu. Je to natáčený i na místech co moc dobře znám, taqkže to byla svym způsobem nostalgie :-) A Kotek s Mádlem ukázali, že i když jsou mladí a nezkušení, tak umějí diváka pobavit. Je to fakt super na zasmání a na deštivý letní večery jako dělaný...!

13. ledna 2007
plakát filmu
Jů, vona je chlap
Juwanna Mann
0 %

Tenhle film nám pouštěli, když jsme jeli do Anglie, tak jsem se na něj i přes velkou nechuť prostě dívala. Je to fakt kravina. Občas pár vtipných scén, ale jenom občas. Jinak je to absolutně ztráta času. Doma bych se na to rozhodně nedívala!! Takže nedoporučuju :-)

13. ledna 2007
plakát filmu
Jak ztratit kluka v 10 dnech
How To Lose a Guy in 10 Days
100 %

Moc hezká komedie. Opravdu jsou chvíle, kdy se nahlas smějete, protože to, co provádí Andie svému klukovi... to snad hovoří za vše. Fakt hezky se na tento film dívá. A Kae Hudson působí strašně mile a sympaticky!!!

12. ledna 2007
plakát filmu
Co ta holka chce
What a Girl Wants
70 %

Jasně, že se dalo už dopředu předvídat jak to všechno skončí. Já osobně takovýmto filmům říkám "koukací". Příjemné prostředí Anglie, hezká hudba, milí herci.... nějaká ta vtipná situace či trapas.... Uznejte sami, nemůžeme přece pořád koukat na psycholigické filmy, u kterých jde o to, pochopit TO. Myslím, že je tenhle film moc fajn!

7. ledna 2007
plakát filmu
Pán Domu
Man of the House
80 %

Tommy Lee Jones je sympaťák a roli tvrdého texaského policajta zahrál skvěle. Jde o akční komedii, která je podle mého vtipná. Velmi hezké je pozorovat rozvíjecíse vztah mezi upnutým pldou a partou bláznivých roztleskávaček. Oddechovka.

7. ledna 2007
plakát filmu
Cena za něžnost
Terms of Endearment
100 %

Moje mamka měla vždycky tenhel film moc ráda. Jendou, když jsem byla nemocná sem ho vyhrabala a pustila si ho. A udělal na mě obrovský dojem. Je to hodně o lidských vztazích a o tom, jak je život komplikovaný. Jack Nicholson tomu dodává šmrnc. Závěr smutný. Přesto tenhle film považujji za velmi velmi dobrý!

7. ledna 2007
plakát filmu
Krásná pokojská
Maid in Manhattan
40 %

Né...už nikdy víc. Podle mě velmi nudný film...J.Lo. není herečka... to se mnou snad souhlasíte. Opravdu, ztráta času!

7. ledna 2007
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
100 %

Na tenhle film mě vytáhla moje kamarádka - milovnice fantasy a podobných věcí. Já tento žánr nemusím, ale šla sem. A byl jsem strašně překvapená. Je to takový Pán Prstenů pro děti :-) Film mě opravdu bavil, dobrý příběh, výprava...! Super!!!

6. ledna 2007
plakát filmu
Blafuj jako Beckham
Bend It Like Beckham
70 %

Celkem originální námět. Indka která se chce stát fotbalovou hvězdou. Hraje zde i má oblíbenkyně Keira Knightley... Ale i přesto musím říci, že mě tento film chvílemi dost silně nudil..:-( Takže 70%

6. ledna 2007
plakát filmu
Uprchlík
Fugitive, The
100 %

Uprchlíka jsem viděla když mi bylo asi devět a moc se mi líbil. POak jsem ho viděla před rokem a musím říct, že mi připadal moc v pohodě. Ford je sakra dobrý herec.... a film je celý takový napínavý...Super!!

6. ledna 2007