avatar uživatele

Barunkaa

Jméno
Bára
Věk
Bydliště
Doleva, doprava, rovně nahoru, doleva...a jste u mého domečku o))
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hra na schovávanou
Hide And Seek
100 %

Na tenhle film sem viděla ukázky v kině. A řikala jsem si, že to bude asi super. Ale jednoduše sem an tento film dočista zapomněla. ALe před nedávnem se mi nějakým způsobem dostal do rukou. A byl jsem docela nadšená. De Niro byl vynikající a ta malá - Dakota Fanning - tý brďo...ta až vyroste, to bude slečna herečka. Je to dobrý psycho a film, který stojí za skouknutí!

26. ledna 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

Noo...nelíbilo se mi to tolik jako díl první, ale i přesto je to pecka pecička. Nemůžu si pomoci, ale Johnny Depp je krásnej chlap a ať už to vyzní více či méně pubertálně, prostě ho žeru... Piráti jsou trend dnešní doby.. a já myslim, že jen tak dál, ať je takovýchto filmů více!!

26. ledna 2007
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
90 %

Jo Jim je šašek první třídy, takže pokud se chcete zasmát, jděte se kouknout na film, kde hraje. A Jenifer byla taky moc dobrá. Prostě milá příjemná komedie se zajímavým námětem. SKvělý byl Bruceův pes a jeh čůrací situace..! :-)

25. ledna 2007
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
100 %

Jó, tak u tohohle filmu se vždycky perfektně bavim. Obelix je prostě král nejvyššího kalibru a jeho hlášky mě fakt dostávaj. A egyptský architekt Numerobis byl taky supppéééér! Prostě samá chvála na tenhel film!!

25. ledna 2007
plakát filmu
Lepší pozdě nežli později
Something's Gotta Give
100 %

Tenhle film je opravdu vynikající... Nicholson i Keaton jsou úžasní herci a v tomto filmu to jen a jen potvrdili. Nevidím na něm vůbec nic špatného, velmi příjemně sem se abvila!! Super!!

24. ledna 2007
plakát filmu
Sedmý hřích
Original Sin
80 %

Je to celkem pěkný film. Dobří a herci a celkově moc hezké prostředí... skvělý je hlavně konec, který jsem absolutně nečekala...!

24. ledna 2007
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
80 %

No, msuím přiznat, že znám mnooohem lepší animáky, ale i přesto je tenhle dost v pohodě. Všechny zviržátka jsou úžasný... a písnička Já tak rád trsám trsám je božská :-)

23. ledna 2007
plakát filmu
Za plotem
Over the Hedge
100 %

No, poslední dobou je to uplně animácká smršť...animáky, animáky a zase animáky. ALe mě to neva, páč jsou téměř všechny výborný. A Za plotem není výjimkou. Smála jsem se u toho, zvířátka jako vždy roztomilý a správně trhlý....

23. ledna 2007
plakát filmu
Hostel
Hostel
0 %

Ježiš, to sem si dala... zezáčátku film vypadá jako něco, co vůbec horor nebude, spíš nějaká hodně uhozená puberťácká komedie... a pak už se vám chce jen zvracet.... Mám slabý žaludek... takže jsem si druhou polovinu filmu zakrývala oči...fakt blbost..!!!

23. ledna 2007
plakát filmu
Robin Hood: Král zbojníků
Robin Hood: Prince Of Thieves
80 %

Souhlasím, že ej to jedno z nejlepších zpracování Robina Hooda. Mě teda hlavěn v tomhle filmu dostává hudba, hlavně písnička Everything I Do od Adamse... to je žrádlo...hezkej film!!

23. ledna 2007
plakát filmu
Fotr je lotr
Meet the Parents
100 %

Tak tenhle film je fakt třída. Opravdu exceletní herecké výkony a velice vtipné gagy. Je to komedie, u které se opravdu smějete a ani chvíli se nenudíte...

23. ledna 2007
plakát filmu
Jeho fotr, to je lotr!
Meet The Fockers
90 %

No... i když není tak hodně dobrá tak jako jendička, musím říct, že je taky velmi povedená. Jebalovi jsou skvělý... a opět úžasný De Niro... koukněte se na to, budete se smát..!!!

23. ledna 2007
plakát filmu
80 %

Noo...myslela jsem že to bude největší kravina světa...ale docela mě to překvapilo. Bylo to zábavné... A Atkinson je fakt třída, to se mu musí nechat...!

22. ledna 2007
plakát filmu
Hartova válka
Hart's War
100 %

Tenhle film byl opravdu hodně... prostě mě to vzalo....když si člověk představí, že tak o ve skutečnosti bylo...osudy milionů lidí... To, jak lidi do poslední chvíle života byli stateční, odhodlaní...obdivuji je!! Výkon všech herců byl úžasný...film mě hodně chytl....problém rasismu, vztahů mezi americkými vojáky... Skvělý válečný film!!!

21. ledna 2007
plakát filmu
Experti
Experti
40 %

Myslela jsem, že to bude fajn film..už jen proto, že tam hraje Kryštof Hádek...a nekonalo se. Rozhodně to nebylo tak uhozený jako Panic je nanic, ale nemělo to k tomu zas až tolik daleko... obsazování superstárů do filmů NENÍ dobrý nápad (viz. Foret) Takže víckrát už né!!

21. ledna 2007
plakát filmu
Rozum a cit
Sense And Sensibility
100 %

Austenová jako spisovatelka byla skvělá.... A filmařům se povedlo film skvěle natočit. A herecké výkony..pch - super!!! Je to romantika jak se patří!! A hudba je taky úúúžasná!!

21. ledna 2007
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

Opravdu skvěle udělaný historický film...nemám slov. Poutavý, moc mě to bavilo... sice 5ím nebyl moje oblíbená látk a - i když dějepis miluju, ale příběh Maximuse mě fakt zaujal!!

21. ledna 2007
plakát filmu
Tlumočnice
The Interpreter
60 %

Nooo...tenhle film je hlavně zdlouhavý...vůbec mě nezaujal, nechci ho vidět znovu. Myslela jsem, že to bude pecka. ALe nestalo se tak...škoda..!

20. ledna 2007
plakát filmu
90 %

Sice komedie točící se kolem "tamté věci" :-) nějak moc nemusím... tak Prcičky se mi lbíli...skvělá je scéna s jablečným koláčem!! Další díly jsem už neviděla...ale musím uznat, že e film opravdu povedl!!!!

20. ledna 2007

Tak tohle je fakt výborný film. Obsazení je přímo vynikající...!! Málokdy se před kamerou sejdou takto známý, úšpěšní a dobří herci. Zápletka fantastická. A rozluzlení - špice. Nemůžu jinak, než dát 100%

19. ledna 2007
plakát filmu
Honey
Honey
100 %

Tento film nemá žádný exra skvěle vyšperkovaný děj,a el ej o tancování. Já sama tancuju, právě takovýto styl... Takže sem se na Honey koukala vlastně jen kvůli tanci. ALe musím říci, že je tu i moc pěkná muzika (až po tomto filmu jsem přišla černé muzice na chuť), opravdu skvělé choreografie a naprosto úžasně krásně roztomilý malý černoušek, kterému je na hlavě udělán melounek :-) Je to moc super filma všem příznivcům tance vřele doporučuji!!!!

19. ledna 2007
plakát filmu
90 %

Další skvělý film o tancování... Mám je fakt moc ráda. Julia Stiles je moc fajn herečka, máte pravdu, že by se možná uživila jako tanečnice...tento film se mi nelíbí třeba tolik jako Honey, ale i přesto je mu dávám 90%

19. ledna 2007
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
50 %

Asi mě tu všichni umlátíte...ale mě se DD 2 nelíbil. "První" díl, i přesto, že je starší, má v sobě mnohem větší kouzlo... Asi to nemohu srovnávat...ael né, mohu...pokud si tvůrci filmu vypůjčili název od kultovního tanečního snímku, měli podle mě ukázat mnohem víc. Čeklaa jsem film, u kterého mi spadne brada... ale nekonalo se... smůla...

19. ledna 2007
plakát filmu
Postřižiny
Postřižiny
70 %

České starší filmy naprosto zbožňuji, ale s Postřižinami jsme si moc do oka nepadly. Viděla jsem je jednou a tak běajk mi to stačilo, podruhé nemusím... Je to celkem pěkný film,a le urvaná z něj nejsem. Hanzlík ale hrál výborně!!

18. ledna 2007
plakát filmu
Eragon
Eragon
40 %

Nelíbilo se mi to - a to jsem nečetla knížku. CHápu, že jsou z toho všichni "urvaní" je to velkofilm, tak se oněm mluví ve velkém. Pro mě filmy nejsou o efektech a tricích... takže mě ten film vůůůbec nebavil...asi jsem na něj neměla chodit..:-)

18. ledna 2007