avatar uživatele

Barunkaa

Jméno
Bára
Věk
Bydliště
Doleva, doprava, rovně nahoru, doleva...a jste u mého domečku o))
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mamma Mia!
Mamma Mia!
100 %

Nemám slov

Tak takhle zábavný, milý film jsme už dost dlouho neviděla. Bavila jsem se od začátku do konce! Krásné prostředí, úžasní herci, nesmrtelná hudba Abby. Velice mě překvapil zpěv Meryl Streep, nejen, že je to feneomenální herečka, ale i zpěvačka. No prostě samá chvála na tento film, rozhodně každéému doporučuji. Já osobně americké romantické komedie nijak zvláště nemusím, tahle mě však vzala. Už se těším na DVD.

17. srpna 2008
plakát filmu
Gympl
Gympl
90 %

Gympl

Někteří lidé se kvůli tomu, že si myslí, že je to něco ve stylu Rafťáků či Snowboarďáků připravují o super zážitek z tohohle filmu. Byla jsem opravdu mile překvapená. Film ukazoval svět mladých lidí (a nejen to) bez přikrášlení... prostě takový, jaký doopravdy je. Vorel senior, mě utvrdil v tom, že prostě umí (jeho Kouř mě dostává pořád, hlavně kvůli Arnoštkovi :-D). A všichni herci byli také moc dobří. A Matonoha, jakože ho jinak fakt nemusím, mi v tomto filmu nevadil, chvílemi mi byl dokonce i sympatický :-D Jediné, co mi drásalo nervy byl hip-hop, ale to prostě do tohoto prostředí sprejerů patří. Až natočí Vorel něco podobného z prostředí punkáčů nebo rockerů, tak mu dám třeba i sto procent. Zatím tedy těch devadesát ;-)

28. října 2007
plakát filmu
Nauka o snech
The Science of Sleep
100 %

Krása

Tenhle film jsem si okamžitě zamilovala. Je fakt, že to není film pro všechny... člověk, který v něm hledá něco... něco konkrétní, reálného... tak nemá šanci :-) Na Nauku se musíte koukat tak trošku jinak... vnímat maličkosti, krásu, neotřelost... a když se vám tohle povede...tak je úžasný... a já ho chci vidět zase!!!!!!!

25. září 2007
plakát filmu
100 %

Návrat do C.M.

Na tenhle film jsem se hodně těšila. A splnil moje očekávání. Filmy z války nemám moc ráda, protože když vidím všechny ty strašné osudy lidí, je mi z toho nanic. Tady o strašné životní příběhy lidí nebyla nouze, přesto mě film bavil. Seděla jsem u něj od začátku do konce, nikam neodbíhala (což je u mě celkem zvláštní). Hrozně se mi líbila hudba, ta byla fantastická...a samozřejmě herecké výkony. Prostě skvělý filmový zážitek...

11. srpna 2007
plakát filmu
Chicago
Chicago
100 %

Chicago

Mě, jako milovníka muzikálů tento film zaujmul. Celý týden po shlédnutí filmu jsem si muslea broukat All that jazz :-) Je to velice zajímavý film, kde všechny chladnokrevné vražedkyně poznávám z jiné stránky a vidíme, jak to všechno kolem je jeden velký cirkus. Skvělé herecké obsazení - tak to snad ani nemusím zmiňovat. A scéna která mě opravdu velice zaujmula - tak to je bezpochyby ta, kde vězenkyně zpívají Cell block tango - choreografie, hudba...fakt super! Nevím, co bych na tomto filmu našla špatného.

13. května 2007
plakát filmu
20 %

V poslední době se roztrhl pytel s historickými velkofilmy. A tenhle se tedy moc nepodařil. Příšerně unuděná sem tenhle film dokoukala a vůbec nic mi to nepřineslo. Určitě - skvělé kostýmy, hvězdní herci... ale to není záruka dobrého filmu.

13. února 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda
0 %

Tak tenhle film je hodně hodně ubohý. Mám asi jiný smysl pro humor, než většina národa... Jsou filmy, které jsou šílené, trapné a i přesto se u nich směju, protože člověk se potřebuje někdy uvolnit "jednodušším filmem". Tohle je ale fakt moc, i když jsem si řekla, že to budu sledovat z nadsázkou, cítila jsem se jako pablb, když jsem na to koukala...

10. února 2007
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

Tak tenhle film je fenomén. Prostě film s velkým F. Opět, skvělý herecký výkon Toma Hankse (kterého opravdu velmi obdivuji) a vůbec všech vězňů apod. Je ale neuvěřitelně moc smutný. Neříkejte mi, že jste u něj nebrečeli - já teda pokaždé (stejně jako u Forresta Gumpa a Philladelphie). Kdo jste ještě neviděl, koukněte nato, stojí to za to:-)

10. února 2007
plakát filmu
Kruh
Ring
60 %

Kruh. Pro někoho nejděsivější horor, pro někoho jako jsem já, žádná extra podívaná. Je fakt, že horory nemusím. Ale i přesto jsem Kruh zhlédnout chtěla, všude se o něm mluvilo, psalo... Neřekla bych o sobě že jsem nevnímavý divák, ale u tohohle filmu mi to všechno tak nějak "utíkalo". Chvílema sem nechápala absolutně o co se jedná. Škoda, nezaujalo mě to. Ale kniha musí být určitě skvěle napínavá a dost "na psychiku".

10. února 2007
plakát filmu
10 %

Tak tenhle film byl jedna velká blbost. Brad Pitt je neuvěřitelně "přeslazenej". Jediný Hopkins je dobrý (ale bývá lepší). Ale pro ty, co zbožňujou Brada Pitta a trapný nudný film, je to jako dělaný :-D

10. února 2007
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
80 %

Je to hodně hezký film. Je o lidské odvaze, velké lásce. Američani, prostě. Sice to teď píšu tak ironicky, ale rozhodně o myslím v dobrém slova smyslu. Je tu úžasná hudba, hvězdné obsazení a i vtipné scény. Ale rozhodně ho nemusím vidět zas a znovu...

10. února 2007
plakát filmu
Johnny English
Johnny English
60 %

Rowan Atkinson prostě umí. Mnohem lepší než klasický James Bond :-) Docela jsem se u toho film příjemně pobavila, ale že bych ho musela vidět znova, to tedy rozhodně ne.

10. února 2007
plakát filmu
Lví král
The Lion King
80 %

Další mooc hezká Diesneyovka, Lví král je zábavný, ale také smutná. A co je na tomhle filmu snad nejlepší je hudba. Bez ní by ten film nebyl to, co je. Prostě moc hezký animák.!

10. února 2007
plakát filmu
Jak básníci neztrácejí naději
Jak básníci neztrácejí naději
40 %

Byla jsem hodně zvědavá na Básníky po tak dlouhé odmlce, nevěděla jsem co očekávat. Anebyla jsem zklamaná. Protože co se dá očekat od pátého dílu, že ano. Celé to byla jedna velká reklama na různé značky. Vtipy poněkud jednoduché. Kdyby tam nehrála paní Hlaváčová, snad bych to vypla - protože ta je v roli ukecané sestry skvělá! Filmaři se asi snažili vytřískat další prachy, a získat diváky. Ale nepovedlo se...:-(

9. února 2007
plakát filmu
Osudová přitažlivost
Fatal Attraction
80 %

Je to film, kterých je desítky, ale přesto je něčím zvláštní. Je neuvěřitelně napínavý. Herecké obsazení je vynikající. Člověk do poslední chvíle neví, jak to dopadne, ta ženská se dostane opravdu všude :-). A další plu je neuvěřitelně roztomilá dcerka těch dvou. To je fakt andílek :-) Film mě moc příjemně překvapil

9. února 2007
plakát filmu
Král džungle
George of the Jungle
90 %

Jó, tak tenhle film je fakticky kravinka, ale mě se prostě líbí. Vždycky se u něj musim strašně smát. Je to snad nejlepší podání Tarzana - i když je to vlastně bráno jako jeho parodie (možná právě proto) ..:-) Fakt dobrý

6. února 2007
plakát filmu
90 %

Tak tohle je holt klasika. Když mi rodiče vyprávěli, že to jako mladí úplně hltali, musela jsem se smát :-). Ale myslim, že na tu dobu je to docela dost kvalitní. V dnešní době plné triků, efektů se na to koukáme spíše jako na úsměvnou sci-fi pohádku :-) Ale mě se to náhodou líbí. Pokračování už nejsou tak vydařená. Ale kdo prostě neviděl Vetřelce, jako by ani nebyl. :-)

6. února 2007
plakát filmu
Zamilovaný Shakespeare
Shakespeare in Love
80 %

Nejprve jsem myslela, že to bude další strašně romantická slátanina. A ona možná i byla. Ale byla tak hezky zpracovaná a koukací. Mezi hlavními představiteli to pekelně jiskřilo. Občas jsem si i zasmála a Mark Darcy :-) v roli záporáka...super!!

5. února 2007
plakát filmu
Můj auťák Brouk
Herbie: Fully Loaded
50 %

Tak u tohohle filmu jsem se docela dost nudila. Ani jsem ho nedokoukala. Přišlo mi to dost... nudné. Nejsem žádný fanoušek aut, Lindsay Lohan je podle mě celkem talentovaná herečka, ale její filmy mě neohromují,

5. února 2007
plakát filmu
Past na rodiče
The Parent Trap
70 %

Jako menší sem z něj byla doslova a do písmene "podělaná" :-) Četla jsem i knížku Lujza a Lotka. Prostě šílenec. Teď nedávno sem ho viděla. A chápu proč se mi tak líbil. Byli tam věci, kterým sem se jako menší opravdu od srdce zasmála. Je to celkem milej film, ani sem nevěděla že dvojčata hraje Lindsay Lohan :-D (nepoznala sem jí) :-)

5. února 2007

Podle mě je tento film co do námětu a vtipných i dojemných scén skvělý. ALe co mi an něm dost vadilo byla jeho délka. Strááášně dlouhé, možná až zbytečně. A tím sem si dojem zkazila. Adam Sandler se ukázal v trochu jiné roli, ale dokázal, že umí. Celkem fajn film

3. února 2007
plakát filmu
Základ rodiny
Family Stone, The
80 %

Film je velice dobře obsazen... A to ěm taky přimělo, dívat se na něj. A nebyla jsem zklamaná. Nebyla to taková typická hloupoučká americká komedie. Chvílema bych ji označila i za drama. Ale zasmála jsem se. Sarah Jessica Parker, kterou známe ze Sexu ve městě dokázala, že má koemdiální talent. Moc fajn film.

3. února 2007
plakát filmu
Ženich na útěku
Bachelor, The
50 %

Nó, tak tohle je opravdu velice prměrná komedie... Chvílema sem se docela nudila, občas se zasmála. Možná by měli přestat točit filmy "za každou cenu" protože to je jeden z nich...

2. února 2007

Tý vogy, moc příjemná komedie na sobotní večer. Musím přiznat, že Will Smith fakt válí. A ten jeho "zákazník" jak sbalil tu největší kóču - ten byl tak výbornej.

30. ledna 2007
plakát filmu
Maska
Mask, The
80 %

Jejda, tak to je věc, tenhle film, je to docela v pohodičce komedie, ale né nci převratného. Viděla jsem ji asi 2x a víckrát už nemusím. ALe chápu, že spousta lidí jí zbožnuje :-)

28. ledna 2007