avatar uživatele

socinka

Jméno
Lenka
Věk
37 let — narozeniny slaví za 73 dní (Rak)
Bydliště
stamina,Liberec:)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Tenkrát v Mexiku
Once Upon a Time in Mexico
70 %

Byla jsem z toho celkem zmatená, ale chvilkami to bylo vtipný. Johnny Depp je vtipný sám osobě. Pokut tedy nepředstavuje nějakou vážnější postavu. Dobrá parodie. Jen mi prosím neříkejte, že to parodie není?!

5. března 2006
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
10 %

Tento film se mi opravdu nelíbil. Děj skoro žádný a když už tak nudný. Spoléhají jen na kouzlo bojového umění, které zde spíše zneužili než použili. Je tam až směšně moc krve. A herecké výkony? Jo, výborně zahraný jekot při usekávání končetin. Takže 10% dávám jen proto, že se mi líbila jedna písnička.

1. března 2006
plakát filmu
21 gramů
21 Grams
90 %

Tento film je opravdu zajímaví, ale hodně depresivní. Po jeho shlédnutí sem byla dlouho, jak se říká, „mimo“. I když je chvílemi nudný tak způsob střihu vás donutí koukat až dokonce. Rozhodně to není žádný odpočinkoví film. Musí se u něj přemýšlet a to se mi na něm také líbí.

27. února 2006
plakát filmu
Devátá brána
Ninth Gate, The
70 %

Film mě ze začátku zaujal, protože mám tento typ filmů ráda, ale ve chvíli kdy tam začala lítat sexy blondýnka, tak jsem pochybovala o kvalitě. Nemluvě o nesmyslném konci. Scéna s hořícím hradem v pozadí mě opravdu rozesmála. Námět je pěkný, ale podle mě to zkazili. Mohlo to byt lepší.

24. února 2006