avatar uživatele

naninecka

Jméno
Naninka
Věk
Bydliště
SR
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Schindlerův seznam
Schindler's List
100 %

wow!!!

Neviem dodat nic ine, ako uzasne, skvele, fantasticke, megadielo, pri ktorom verim ze maloktore oko zostane suche :( krasny film!

7. prosince 2008
plakát filmu
Sissi a Yetti
Lissi und der wilde Kaiser
10 %

uaaaa

tak toto bol asi najhorsi animak, ktory som videla... dej nemal ani hlavu ani patu, v celom filme boli asi dve dobre hlasky, cele mi to pripadalo ako keby sa tvorcovia silou mocou snazili napodobnit shreka... 10% davam len kvoli Ignacovi a tej babke co stvarnila GPS, to je jedine na co sa dalo v celom filme pozerat... a este by ma zaujimalo, preco daboval Sissi chlap? to malo byt ako vtipne??? hm, nebolo...

11. září 2008
plakát filmu
Bathory
Bathory
100 %

wow!!!

byvam kusok od cachtic takze film som si nenechala ujst, pretoze i ja som vyrastala na legende o "krvavej grofke". film ma velmi zaujal a ukazal aj druhu stranku ako to vsetko mohlo byt. to ako to naozaj bolo sa uz nikdy nedozvieme, vsetko su to len dohady, no i jakubiskov pohlad na toto cele mal nieco do seba. super!!!

17. července 2008
plakát filmu
Superbad
Superbad
30 %

Ničím výnimočné...

V podstate klasická americká komédia... o teenageroch a probléme ako "o to" prísť... žúrky a tak... nebolo tam nič, čo by ma prinútilo pozrieť si to znovu... a bol tam dosť prehnaný product placement... samá skrytá reklama (red bull, nike, puma...)

31. října 2007
plakát filmu
ROMing
ROMing
30 %

:(

Asi prvý film po zhliadnutí ktorého som zostala prekvapená. Tak veľmi som ho chcela vidieť a tak veľmi ma sklamal. Čakala som nejaké super hlášky, vzhľadom na Bolka Polívku ale nejak som sa ich nedočkala a ten dej... no hrozné. Dúfala som v niečo viac! :( snáď nabudúce...

19. září 2007
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
100 %

Na pajádu ;)

ja som najprv knizocku precitala a ta bola super, cize ako to uz byva, ked je good kniha film dokafru... ale opak, bola som prekvapena, film bol super, uplne ma uchvatil... 100 bodov!

17. září 2007
plakát filmu
10 %

No

Mala som tú česť vidieť tento nazvem to film, včera a musím povedať, že väčšiu kravinu som už dávno nevidela... Podľa mňa o ničom. A trápne :(

13. září 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

supis

Ked som videla v kine uputavku na Simpson movie povedala som si ze co za kravinu to zas natocili. Potom to brat dovliekol domov a musim povedat, že uz davno som sa tak nezabavila. Bolo to vazne super. Spider vepr, Homerove hlasky a celkovo to bolo dobreeeee... paradicka parada :)

13. září 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
50 %

ehm

Co sa tyka kreslenych filmov tak som do nich uplny blazon a Shrek 1,2,3 nevynimajuc, no musim povedat ze tento posledny nesplnil moje ocakavania. Na celom filme boli dobre asi len tie chutne drakooslícata a mali shrecici... Mozno to robi to, ze som to videla so slovenskym dabingom a tie hlasky a aj hlasy boli ine na ake som bola zvyknuta v ceskom dabingu. Snad sa mi to podari vidiet aj v ceskom preklade a potom uvidim...

13. září 2007
plakát filmu
Kameňák
Kameňák
100 %

:)

Film je podla mna super. Zostaveny zo znamych i neznamych vtipov dobre nasadenych do deja, a z xichtov niektorych hercov, ktore su nezabudnutelne.

13. září 2007
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
100 %

Noooo

Pravdupovediac, vsetky diely Batmana som povazovala za totalnu kravinu tak ako väcsinu tychto akcnych fantasmagorii. Az raz ani neviem ako a preco som si pozrela batman zacina a nevedela som sa od toho odtrhnut. Niecim ma to strasne pritahovalo. Bolo to a naozaj sa mi to tazko priznava, pretoze je to proti mojmu presvedecniu :) SUPER! Davam plnych 100% ;)

13. září 2007
plakát filmu
Kanibalové
Cannibal Holocaust
90 %

fuuuha

No, myslela som si, že môj žalúdok je dosť silný až dokým sa mi do rúk nedostal tento film... Bola som schopná celý si ho pozrieť až na tretíkrát. Niektoré scény sú vážne drastické, hnusné a nechutné :( a priznám sa, aj ja som uverila že je to skutočné. Som však rada, že je to len výplod režisérovej mysle...

2. srpna 2007
plakát filmu
Lovecká sezóna
Open Season
100 %

he he

Ja som tento film videla v slovenčine a musím povedať, že to je jeden z tých, ktoré je lepšie vidieť v slovenčine. Tá hitlerovská veverička jednoducho nemala chybu a aj bobor Moravák bol perfketný :) aj keď medveď a jeleň mi dosť pripomínali Shreka s oslíkom, myslím, že to bol super "odreagovák" :)

14. dubna 2007
plakát filmu
Vzhůru nohama
Head Over Heels
100 %

mnam

Film je fajn, a kedze tam hra macko Freddie tak sa jeho kvalita zvysuje... On je proste nadhernucky vo vsetkych filmoch, ktore natocil ;)

11. března 2007
plakát filmu
Holky v balíku
Material Girls
40 %

Nooo

Podľa môjho názoru, ničím výnimočná, klasická teenagerská komédia. Americký sen o tom ako je každý problém ľahko riešiteľný. Jediné plus mal ten fešák čo tam hral chemika :)

3. února 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

100%

Milujem všetky tieto animované filmy a Shrek ma asi dostal najviac. Film v ktorom každá veta znamená hlášku. Je to jeden z tych filmov, čo sa nikdy neopozeraju. SUPER.

3. února 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

100%

Málokedy sa stáva, že dvojka býva lepšia ako jednotka, no výnimka predsa potvrdzuje pravidlo. Jedným slovom Shrek 2 je PERFEKTNÝ!!!

3. února 2007
plakát filmu
Cabiriiny noci
Notti di Cabiria, Le
100 %

Žiadny Felliniho film ma nerozosmial tak, ako Cabiriine noci. Cabiria bola tak úžasne jednoduchá, nenásilne vtipná a ten jej výraz. Podľa mňa na tú dobu veľmi vydarené. Klobúk dolu!

3. února 2007