avatar uživatele

vlads

Jméno
Vlad
Věk
38 let (Štír)
Bydliště
Humenné, Slovensko
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Bod zlomu
Point Break
80 %

Film so skvelým hereckým obsadením a zaujímavým príbehom. Tento film vám posunie trochu adrenalínu do vašej obývačky. Čo sa týka kvality akčných filmov, tak by som ho zaradil niekde do stredu.

2. ledna 2010
plakát filmu
Darwinovy ceny
Darwin Awards, The
80 %

Film s tématikou Darwinových cien je zaujímavý sám o sebe. Film bol síce urobený dobre, ale lepšie by som si to vedel predstaviť ako zostrih jednotlivých situácií v nejakom dokumente. Takže priemerné hodnotenie.

29. prosince 2009
plakát filmu
Faunův labyrint
Laberinto del Fauno, El
90 %

Myslel som že tento film bude rozprávka s faunami, vílami a podobne. Keď som však zhliadol tento film, zistil som, že to tak nie je. Nechýbajú tu drastickejšie zábery, ako aj stupňovanie deja. Vrelo odporúčam pre deti aj dospelých.

29. prosince 2009
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
80 %

Pekná rozprávka so zaujímavým dejom s hlavnou postavou, ktorú si asi každý obľúbi. Nemotorná panda, ktorá sa chce stať kung-fu bojovníkom, tak to tu ešte nebolo. Nechýba tu veľa vtipných scénok, takže vrelo odporúčam. Viem si predstaviť aj pokračovanie, čo už ani pri animovaných rozprávkach nie je neobvyklé.

29. prosince 2009
plakát filmu
Quantum of Solace
Quantum of Solace
100 %

Skvelé pokračovanie Jamesa Bonda v hlavnej úlohe s Danielom Craigom. Po prvom diely boli moje očakávania vysoké a tento film ich rozhodne nesklamal. Veľa akcie, skvelá hudba a dej ktorý vás nepustí od obrazovky – jednoducho BOND.

29. prosince 2009
plakát filmu
Křest ohněm
American Soldiers
70 %

Vojenské filmy mám rád, takže aj tento ma zaujal. Musím však povedať, že mám z neho rozporuplné pocity. Prvá polovica bola fajn a hlavne dosť akcie. Druhá polovica filmu mi jednoducho vôbec nesadla a pripadalo mi to skôr ako reklama americkej armády. Mal som pocit ako by to jednoducho nevedeli ako ukončiť.

29. prosince 2009
plakát filmu
Spongebob v kalhotách: Film
SpongeBob SquarePants Movie, The
90 %

Príjemná rozprávka na pobavenie. Veľmi sa mi to najprv nechcelo pozerať, ale som rád že som bol presvedčený aby som si to pozrel. Totálne bláznivý Spongebob a jeho kamoš Patrick vlastné priťahujú zábavne situácie ako na bežiacom páse. Pri tomto filme sa z chuti zasmejete.

29. prosince 2009
plakát filmu
Napoleon
Napoléon
90 %

Mám veľmi rád historické filmy a seriály, takže tento film som si nemohol nechať ujsť. Skvelé európske herecké obsadenie tejto sérií dodáva ten správny šmrnc. Možno niektorým bude vadiť dĺžka cca 6 hodín, ale ako inak zobraziť začiatok, vzostup a pád jednej z najväčších postáv histórie. Aj keď sa tejto sérií nevyhli historické chyby, nepoznám asi ani jeden historický film, ktorý by bol bez takýchto omylov. Takže moje hodnotenie: určite stojí za zhliadnutie!

14. září 2008
plakát filmu
Tohle je Sparta!
Meet the Spartans
80 %

Musím povedať, že som sa na túto paródiu tešil. V poslednom čase to bola jedna z tých lepších paródii, ktoré som videl. Keď niekto nevidel film 300, tak sa mu tento film veľmi nemohol pozdávať, aj keď ani mne sa niektoré scény nepáčili.

6. září 2008
plakát filmu
Podraz
Sting, The
90 %

Vynikajúci film so skvelým obsadením. Síce starý film, ktoré veľmi často nepozerám, ale tento stál za to. Tí čo majú radi zlodejské filmy, tak by si tento príbeh mali pozrieť.

6. září 2008
plakát filmu
Brubaker
Brubaker
80 %

Mám rád filmy z väzenského prostredia, takže tento film som si chcel pozrieť. Klobúk dole pred odvahou hlavného hrdinu. Aj keď sa mi niektoré jeho rozhodnutia nepáčili a asi by som tak nedôveroval väzňom ako on.

6. září 2008
plakát filmu
Já, legenda
I Am Legend
90 %

Po reklame ktorú tento film dostal, som čakal veľa a musím povedať, že ma nesklamal. Nadchol ma výkon Willa Smitha a tiež výborne spracovaný príbeh. Určite by som si chcel tak minimálne na týždeň vyskúšať byť sám v takom meste, ale vážne iba týždeň. Keby som mal byť nejaký ten rok úplne sám, asi by som zblbol.

21. června 2008
plakát filmu
Od kolébky do hrobu
Cradle 2 the Grave
70 %

Na tomto filme ma najviac zaujala hudba a samozrejme, keď tu hraje Jet li, tak aj bojové scény. Inak to bol taký priemerný film, nič moc však od neho neočakávajte.

30. ledna 2008
plakát filmu
Proud času
Timeline
70 %

Celkom zaujímavý film o cestovaní v čase. Mám rád historické filmy, ale obdobie stredoveku nemusím. Film sa dá pozrieť, ale viac ako raz by som si ho asi nepozrel.

30. ledna 2008
plakát filmu
Sejmi je všechny
Shoot 'Em Up
80 %

Tento film je taký ten typický akčný film, kde bojuje jeden proti všetkým. Síce to nemá nejaký ten hlboký dej, ale určite vás pobaví.

30. ledna 2008
plakát filmu
Ratatouille
Ratatouille
80 %

Veľmi dobrá rozprávka s pekným príbehom. Malo to zaujímavý dej a zaradil by som to do tej lepšej polovice kreslených rozprávok.

19. ledna 2008
plakát filmu
Resident Evil: Zánik
Resident Evil: Extinction
80 %

Túto trilógiu mám rád a ani tento diel ma nesklamal. Aj keď myslím, že tie pred ním boli lepšie. Opäť skvelá Milla Jovovich dodáva filmu šťavu a bez nej by si už Resident Evil nevedel asi nikto predstaviť.

19. ledna 2008
plakát filmu
Babel
Babel
80 %

Veľmi zaujímavý film. Myslel som, že viac priestoru dostane Brad Pitt, ale aj napriek tomu som nebol sklamaný. V krátkom období som videl tri filmy, ktoré sa aspoň z časti odohrávali v Afrike. Boli to Krvavý diamant, Posledný škótsky kráľ a Babel. A tento film sa mi páčil najmenej. Nebol zlý, ale mňa až tak veľmi nezaujal.

19. ledna 2008
plakát filmu
12 opic
12 Monkeys
80 %

Výborný film so skvelým hereckým obsadením. Bruce Willis a Brad Pitt podali vynikajúci herecký výkon. Aj keď to bolo trochu zamotané a zložité, stojí to za pozretie.

19. ledna 2008
plakát filmu
Poslední skotský král
Last King of Scotland, The
80 %

Bol som zvedavý na tento film a hlavne na výkon Foresta Whitakera. Už viem prečo získal toľko cien. Podal vynikajúci výkon a životopisný film si stále rád pozriem.

5. ledna 2008

Pohodová rozprávka s vtipnými scénami. Malo to pekný a poučný dej. Je to dobre urobené. Trochu mi to pripomenulo známe knižné dielo, ktoré bolo spracované aj filmovo - Farma.

5. ledna 2008
plakát filmu
Čarodějky
Craft, The
80 %

Tento film mi pripomenul seriál Čarodejnice, hlavne tá hudba. Celkom ma to pobavilo a zaujalo. Takéto typy filmov mám rád, takže ma to nesklamalo.

5. ledna 2008
plakát filmu
Test
The Recruit
80 %

Pohodový akčný film, aj keď niekedy neviete kto je vlastne s kým. Má to zaujímavý dej a aj dosť akcie. Stojí za videnie, aj keď to nie je ten film čo si asi pozriete viackrát.

3. ledna 2008
plakát filmu
Vítězové a poražení
Any Given Sunday
80 %

Mám rád filmy so športovou tematikou a preto som si ani tento nenechal ujsť. Páčil sa mi výkon Al Pacina, ktorý hrá trénera. Mám rád šport, ale americký futbal nemusím, keď už, tak radšej rugby.

3. ledna 2008
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
90 %

Pekný film, ktorý rozpráva o ťažkých podmienkach v Afrike. Skvelé herecké výkony a skvelo časované napätie vytvárajú kvalitný snímok. DiCaprio sa opäť prekonáva. Som zvedavý aký výkon ešte musí predviesť, aby získal Oscara.

3. ledna 2008