avatar uživatele

Kacius

Jméno
Kateřina
Věk
33 let (Lev)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Nezvratný osud 2
Final Destination 2
80 %

Hodně sem o tomhle filmu slyšela, a to ještě samou chválu. Sice jsem ho neviděla celý, ale jen po kouskách, ale i tak se mi celkem líbil a něčím mě zaujal. Nejlepší to sice není, ale nejhorší taky ne. Jsou i mnohem lepší filmy, ale dá se na to dívat.

30. dubna 2006
plakát filmu
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Speed 2: Cruise Control
70 %

Filmy s takovým dějem mám celkem dost ráda, ale v tomhle se mi moc nelíbilo, že v něm už nehrál Keanu s Sandrou, ale jen Sandra. Vypadalo by to líp. Tohle bylo už trochu víc přitáhnuté za vlasy, ale i tak to ušlo. Stejně byl ale ten první díl lepší...

29. dubna 2006
plakát filmu
Dožeň, co se dá!
Blast from the Past
90 %

Když jsem ten film viděla poprvé, tak jsem se celkem dost nasmála a když jsem zjistila, že bude zase v televizi, tak jsem si řekla, že by sme ho mohli nahrát. Je to prostě dost dobrej film. Vždycky se mi líbil a vyždycky se mi líbit bude. B.Fraser tam hraje skvělou roli, která mu jako další sedla.

29. dubna 2006
plakát filmu
Dívka na koštěti
Dívka na koštěti
90 %

Tuto pohádku jsem měla odjakživa strašně ráda a doteď se to nezměnilo. Vždycky se strašně těším, kdy už konečně zase bude v televizi. Natočení takového filmu bylo určitě dobrý tah české filmografie.

28. dubna 2006
plakát filmu
Král džungle
George of the Jungle
100 %

Sice jsem ten film zprvu vidět nechtěla, ale jakmile jsem se na něj podívala, tak mě hodně mile překvapil. pořád se na něj hrozně ráda dívám, protože je to takový skvěle propletený a stejně i tak moc zábavný. Je to prostě úplně super filmík.

27. dubna 2006
plakát filmu
Princezna ze mlejna 2
Princezna ze mlejna 2
80 %

Jakmile to bylo v kině, tak jsem na to chtěla jít. Když jsem to viděla, tak jsem měla takové smýšené pocity. Bylo tam na můj vkus až moc záporných lidí a momentů, ale i přes to se mi to líbilo. Čertík tomu dává ještě to správné kouzlo.

26. dubna 2006
plakát filmu
Bean
Bean
80 %

Jedna z nejlíp natočených komedií, které se zakládají na trapasech. Nezapomenutelné momenty a gesta Beana jsou prostě a jednoduše úžasné a dokonalé. Sice trapasové filmy moc nemusím, ale tenhle se mi líbí. A ten konec prostě nemá chybu.

26. dubna 2006
plakát filmu
Čtyři vraždy stačí, drahoušku
Čtyři vraždy stačí, drahoušku
70 %

Viděla jsem to po donucení kámošky, ale musím říct, že to zas tak špatný nebylo. Zasmála sem se a to je asi to hlavní. I když někdy byl ten děj takový nějaký divný ale nebavil mě, ale někdy sem zase umírala smíchy. Co dodat...

26. dubna 2006
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
90 %

Na ten film jsem se dívala na začátku roku a to jen z nudy, ale musím říct, že se mi opravdu hodně líbil. A to hned ze dvou důvodů. Za prvé měl dobou zápletku a i nápad nebyl k zahození a za druhé se mi líbil kvůli Heathovi, je to skvělej herec.

26. dubna 2006

Zprvu jsem tuhle pohádku moc nemusela. Bylo to asi tím, že jsem ji nikdy neviděla celou, ale když sem se na ni podívala od začátku do konce, tak musím říct, že se mi hodně líbila. Já kreslený filmy miluju, tak tohle není výjmka. Prostě nádhera.

26. dubna 2006
plakát filmu
Hele vole, kde mám káru?
Dude, Where's My Car?
90 %

Celkem zajímavý film. Je to dobrá komedie, u které sem se nenudila, ale děj byl poněkud zamotaný. Ale i tak se to povedlo. Některé scény byly sice trošku přehnaný, ale jako komedie musím říct, že se to určitě povedlo. Je to film, na který stojí za to, podívat se víckrát.

25. dubna 2006
plakát filmu
Test
The Recruit
80 %

Tak k tomuhle filmu musím říct, že to je opravdu zajímavý. Film s takovým dějem jsem ještě neviděla a abych řekla pravdu, celkem mě zaujal. Herecké obsazení se povedlo a pozitivní je, že to má i děj, u kterého se člověk nenudí.

25. dubna 2006
plakát filmu
100 %

Tohle je prostě jeden z nejlepších "válečných" filmů, který znám. Charlie Sheen je úžasný herec a takové role mu sedí. Je to rozený komický herec. Na Žhavé výstřely se můžu dívat kdykoliv. Je to fakt skvělá bláznivina.

25. dubna 2006
plakát filmu
Žhavé výstřely 2
Hot Shots! Part Deux
100 %

Tohle je stejná klasika jako jednička. Pořád stejný typ humoru, ale přece jen je to něco jiného. Prostě super.

25. dubna 2006
plakát filmu
Kolja
Kolja
90 %

Jako malá jsem ten film milovala. To sem ho znala na spaměť, ale teď se na něho dívám jen málo kdy. Je to pěkný film, ale když je každý rok, tak mi připadá tak trochu ohraný. Ale co se děje a hereckých výkonů týče, tak klobou dolů.

25. dubna 2006
plakát filmu
My Fair Lady
My Fair Lady
90 %

Kdysi jsem se na ten film musela dívat povinně dobrovolně a moc mě nebral, ale když se na něj podívám teď, tak se mi líbí. Je to velmi zajímavý příběh, který mi tak trochu připomíná Olivera Twista.

25. dubna 2006
plakát filmu
90 %

Původně jsem si myslela, že ten film je něco akčního, ale jak jsem ho viděla, tak jsem okamžitě změnila názor. Je to dost dobrý film, který obsahuje jak napětí, tak humor. Podle mě to je skvělá kombinace a S. W. Scott a The Rock se na své role hodili jak ušití.

25. dubna 2006
plakát filmu
Pan božský
Perfect Man, The
100 %

Trošku mi to připomíná Sestry v akci (asi tím stěhováním), ale i přes to je to něco nového a odlišného. Hledání muže pro mámu se jen tak ve filmu nevidí, tak je to něco jiného než ty starší otřepané americké romanťáky ve kterých se holka přestěhuje do nového města a zamiluje se do nějakého kluka a shodou náhod je v každém i nějaká namyšlená záporná postava. Jelikož v tomhle filmu žádný záporák není, tak nesmím hodnotit jinak než za 100.

24. dubna 2006

I když jsem to viděla asi před dvouma rokama, tak vím, že je to jeden z těch lepších filmů. Julia hraje skvěle a tohle jí rozhodně sedlo. Nejvíce se mi líbilo, jak si získávala lásku a důvěru dětí. Není to asi nic jednoduchého, ale v tomhle filmu se to povedlo.

24. dubna 2006
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
90 %

Nádhera. Holka, co chce prorazit. Myslím, že něco takového je sen každé praštěné holky. Být v něčem dobrá, a to v tomhle filmu skvěle podtrhli. Vyniklo to, co všechno se může na cestě k úspěchu stát a podkopnout nohy, ale nejdůležitější je buď se udržet a nebo začít od začátku. Rozhodně se ten film hodně povedl a doplnění skvělou hudbou tomu jen pomohlo.

24. dubna 2006
plakát filmu
Casanova
Casanova
90 %

Film je rozhodně zajímavý. Spojení lásky a humoru do sebe skvěle zapadá. I když jsem u konce málem brečela, ale i tak musím říct, že se film rozhodně povedl. Je v něm hodně zajímavých momentů a zápletka je naprosto úžasně zapletená.

24. dubna 2006
plakát filmu
Beethoven 2
Beethoven's 2nd
70 %

Jak už jsem psala k jedničce, tohle je celkem povedená napodobenina, kde hraje hlavní roli pes. Nápad se štěňátkama je skvělý, ale ty záporáci by nemuseli být v každém filmu. Jako komedie bez záporáků by se mi to líbilo mnohem víc.

23. dubna 2006
plakát filmu
Muž se železnou maskou
The Man in the Iron Mask
50 %

Vždycky, když jsem tenhle film viděla, tak jsem si po skončení řekla, že se na něj příště dívat nebudu. Také jsem to vždy porušila, protože jsem si chtěla připomenout o čem to je. Je to celkem dobrý i nápad není k zahození, ale rozhodně jsou i lepší filmy. Některé věci byly zajímavé, ale nic světobornýho to nebylo.

23. dubna 2006
plakát filmu
Fany
Fany
100 %

Naprosto překrásnej a nádhernej smutnej film. Viděla jsem ho už před hodně dlouhou dobou, ale ani to nevadí, protože vím, že v některých scénách jsem se hodně dobře bavila a na konci jsem měla oči plné slz. I tak se mi ten film hodně líbí. Je skvěle propracovanej a obsazení se taky povedlo.

22. dubna 2006
plakát filmu
Což takhle dát si špenát
Což takhle dát si špenát
80 %

Když jsem byla mladší, tak jsem takové české komedie moc nemusela, ale jednou jsem udělala průlom a podívala se na to. Udělala sem dobře. Nápad se určitě povedl a to, že to bylo doplněné dobrou dávkou humoru tomu ještě přidalo.

22. dubna 2006