avatar uživatele

mspitt

Jméno
Martina
Věk
34 let — narozeniny slaví za 14 dní (Beran)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Asi nebudu daleko od pravdy, když budu tvrdit, že tento film je největší blbost, co jsem kdy viděla. Nešetří vulgaritami a navíc je naprosto stupidní. Paradoxně ho v tv často reprízují. Nikdy víc..

13. prosince 2010
plakát filmu
Paranormal Activity
Paranormal Activity
80 %

PA

Na úvod musim říct, že jsem se na tento film dívala sama včera v noci, takže jsem ještě teď plná dojmů;) je pravda, že jsem před shlédnutím nečekala, že pak budu klidně spát, ale skutečnost po shlédnutí byla asi milionkrát horší. Každou vteřinou jsem pak čekala, kdy mě někdo chytí za nohu a potáhne napříč celým bytem. Film samotný asi opravdu neni nic převratného, ale přesto se ho musím tak trochu zastat. Líbila se mi atmosféra filmu, průběh noci jsem sledovala jako přikovaná. Ano, denní rozhovory byly opravdu nudné, ale aspoň tak přidávaly věrohodnosti amatérského videa. Také se mi líbilo, jak paranormální aktivita postupně gradovala a konec byl opravdu psycho. Takže u mně-nenáročného diváka-laika film splnil veškerá očekávání. Rozhodně se mi tento film líbil víc než horory-slátaniny typu Dům voskových figurín nebo 3:15 zemřeš.

3. prosince 2009
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
100 %

Tak tohle je klasika. Co víc dodat. Musim uznat, že "jahody" jsou z celé série nejlepší. 100% hlavně za hlášky a jestli náááhodou ani jednu neznáš, tak sorry, ale seš fakt divnej:))

11. dubna 2007
plakát filmu
Slunce, seno a pár facek
Slunce, seno a pár facek
100 %

"Facky" hodnotim jako o fousek slabšího brášku "jahod". Chtěla jsem sem vypsat pár hlášek, ale je jich moc a všechny jsou dobrý:) snad jenom řeknu, že k mým nejoblíbenějším patří hlavně ty s doktorem Kájou;) 95%

11. dubna 2007
plakát filmu
Slunce, seno, erotika
Slunce, seno, erotika
80 %

"Erotika" mě už tolik nebaví, hlavně kvůli tomu, že se děj hlavně věnoval Miluně, Evíkovi a jejich italským nápadníkům, takže se člověk už tolik nenasměje jako v předchozích dvou dílech. Ale přece jenom je to Slunce seno.. se svým hezkým českým humorem.

11. dubna 2007
plakát filmu
90 %

Katastrofické filmy mě vždycky přitahovaly jako magnet:) O přírodě toho bylo natočeno ažaž, takže "smrtící" virovou epidemii jsem uvítala ráda. A když v tom navíc hraje "Rain Man" Dustin Hoffman a další moji oblíbenci jako Freeman a Spacey a v neposlední řadě jedna malá roztomilá opička, no co víc si přát?

11. dubna 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Jednička nasadila laťku opravdu vysoko a já byla zvědavá, jestli se přes ní autoři ještě dovedou přenést. Za sebe musim říct, že nezklamali, kvalita zůstala minimálně zachována. Dějová zápletka byla výraznější a přibyla naprosto bezkonkureční postava kocoura v botách ;)

6. dubna 2007

Wauu, tak tenhle film mě naprosto dostal. Ať už je to barevnost filmu, jeho rozkouskovanost do povídek, super hudba, nenudící děj, všechno je originální. Nezapomenu ani na výtečné herecké obsazení, je opravdu hvězdné, takže pro strach, že bych na někoho zapomněla, žádné jméno neuvedu :) tohle všechno je Sin City.

6. dubna 2007

Tak už jsem se konečně po shlédnutí dvojky odhodlala k jedničce:) a lituju, že jsem to neudělala dřív, jednička je přece jen o několik fousů lepší. Je hlavně o dvou lidech, kteří se vzájemně neznají a mají tu smůlu, že se zapletou do "hry o přežití". Postupně oba hrdiny poznáváme a začínáme s nimi sympatizovat. A aby se děj netočil jen okolo oněch dvou, sledujeme průběh vyšetřování a jiné, podobně děsivé pasti v předchozích případech. To vše jsem pozorovala s očima přilepenýma k obrazovce a hltala každou vteřinu. Jen mi nešlo o těch pár nechutný scén, nýbrž právě o vzájemné poznávání a spolupráci hlavních hrdinů. Snad ještě závěm, kdyby filmaři zůstali u jediného počinu, byla by sláva SAW jedinečnější.

6. dubna 2007
plakát filmu
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Miss Congeniality: Armed and Fabulous
40 %

Předesílám, že jedničku jsem neviděla a v nejbližší době to ani nehodlám napravit. Dvojka byla jedna velká nuda, za kterou jsem (a musim to říct) "vyhodila" pár pětek. Sandra Bullock a pár vtipných scén to u mě nezachránily.

6. dubna 2007
plakát filmu
Slimák
Slither
10 %

Jednim slovem: hnus. A já tenhle hnus musela dokoukat kvůli kámošům až do konce. Je to taky nenadchlo, ale aspoň se od začátku do konce těm oslizlým scénám smáli. Párkrát jsem myslela, že poběžim na záchod a už se nevrátim:) Ani herecké obsazení mě nenadchlo. Snad jen postava starosty mě trošku bavila - až do určité chvíle v závěru filmu. Navíc masky byly otřesný. Řekla bych si, že tohle všechno autoři nemohli myslet vážně, jenže ani vtipný to nebylo.

6. dubna 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Shrek je ve svém oboru animovaných filmů jasnou špičkou ledovce. Nezapomenutelné hlášky, kouzelné postavičky, za všechny snad zelený Shrek a roztomilá Fiona, "mlčenlivý" oslík a jeho dračice:)), zákeřný lord Farquad a další a další. Shrek prostě nikdy neomrzí.

15. března 2007
plakát filmu
Sedmero krkavců
Sedmero krkavců
90 %

Jako malá jsem tuhle pohádku ze srdce nesnášela kvůli pár scénám, kterých jsem se bála:) dneska na ni nahlížim samozřejmě jinak. Dobré obsazení, vynikající hudba a jak už to tak v pohádkách chodí, tak i dobrý konec. Stejně se ale klasickým pohádkám tak trochu vymyká svou jedinečnou tajemnou atmosférou.

18. února 2007
plakát filmu
Sestry v Londýně
Winning London
30 %

V období rané puberty pro mě byly Olsenky vzorem číslo jedna a všechny filmy s nimi jsem prostě hltala. Dneska se jenom rozpačitě usmívám. Holkám jako jsem byla já se to ale určitě asi líbí..

18. února 2007
plakát filmu
100 %

Nádhernej film:´) skvělý námět, který tu předtím nebyl + dobrá hudba + romantika, která mě nejednou dohnala k slzám:) + sladkej Brad. Nedovedu si představit, že by ho v roli nahradil někdo jiný. Byl roztomilej, když něčemu v "našem světě" nerozuměl nebo při milostných scénách;)) a kupodivu mi ani nevadila délka filmu. Abych to shrnula, Joe Black je jeden z mých nej filmů..

18. února 2007
plakát filmu
Sedm
Se7en
100 %

Tenhle film miluju. Jak vůbec někoho mohlo napadnou natočit trhriller o vraždách podle sedmi smrtelných hříchů? A samotné provedení taky obstálo na jedničku. Navíc se tu představili samí moji oblíbenci Freeman, Pitt, Paltrow a geniální Spacey. Nemůžu říct, že mě nešokoval závěr filmu;)

17. února 2007
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
90 %

Román pro ženy jsem poprvé viděla v kině a ani na okamžik jsem utracených peněz nelitovala. Nenáročná oddechová komedie s příjemným hereckým obsazením. Film nepostrádá šmrnc ani lehkost. Doporučuji:)

5. února 2007
plakát filmu
Sám doma
Home Alone
80 %

Líbezná americká komedie již nepatří k nejnovějším, ale nějak mě pořád oslovuje. Své dělá ta všudypřítomná vánoční atmosféra, pro kterou mám ve filmech vždycky slabost:) a když zpívá na Štědrý večer v kostele dětský sbor, běhá mi příjemný mrazík po zádech. Jako malá jsem se během filmu smála neustále, dneska už tolik ne, ale to mu na kouzlu neubírá. Vidím to na 85%.

5. února 2007
plakát filmu
S čerty nejsou žerty
S čerty nejsou žerty
100 %

Tohle je bezesporu jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Skvělé herecké obsazení, snad jen pár jmen - Kemr, Heřmánek, Preiss, Kretschmerová, Dlouhý..atd. + skvělá hudba a zlidovělé písničky + konečně "realisticky" zpracované peklo:)) to všechno dělá z Čertů jednu z nej pohádek u nás.

5. února 2007
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
100 %

Tuhle komedii jsem už viděla asi milionkrát, ale věřím, že až ji budou v televizi znovu vysílat a já nebudu mít nic lepšího na práci, určitě si ji nenechám ujít. Myslim, že v České republice není dítěte, které by S tebou mě baví svět neznalo. Opak vykládejte holubům:)) prostě třída.

5. února 2007
plakát filmu
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Home Alone 2: Lost In New York
60 %

V porovnání s prvním filmem vychází tento jako poražený. Všechno už to není tak nějak kouzelné. Děj se přesunul do rušného NY, tak třeba je to tím. Taky se mi nelíbí pasti, které Kevin nachystá ve starém domě. A vánoční atmosféra, kterou jsem tak vychvalovala u jedničky? Někam se vytratila.. Autoři, zdá se, hodně kombinovali až překombinovali.

5. února 2007
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

V úvodu musim přiznat, že jsem jedničku ještě neviděla, takže dvojku budu hodnotit jako samostatný snímek. Začátek už naznačil, jak "chutně" se film bude vyvíjet. Horory jsou moje krevní skupina (ale nesmim se koukat sama:).) konec mě naprosto šokoval, na chvíli jsem musela vypnout a všechno si to v hlavě znovu přehrát. Sem tam něco sice nesedělo, ale v tu chvíli před obrazovkou na to prostě nemyslíte a jen hltáte ten stres a bolest hlavních hrdinů. Mazec:)

5. února 2007

Scary Movie je totální blbost, ale právě to z něj dělá jedinečnou podívanou. Smějete se pořád, furt a neustále. Ať je to úvodní scéna s Carmen Electrou, novinářka Gail a její pracovní přístup, vyhulenej brácha Sean anebo zvláštní agent Doofy:)

5. února 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
60 %

Po Snowboarďácích jsem čekala stejně dobrou kvalitu anebo v lepším případě kvalitu minimálně o chlup lepší. Ani jedno ani druhé se ale nekonalo. Všechno to bylo nějak zmatené, často jsem nechápala, jak se kam kdo najednou dostal:) a taky jsem měla chaos v těch holkach.. Některé scény byly fajn, jiné zaváněly kýčem. Takže Snowboarďáci jasně lepší..

4. února 2007
plakát filmu
Pretty Woman
Pretty Woman
80 %

Klasika, která se objevuje rok co rok na našich obrazovkách :) proč ne.. je to pohádky a já pohádky už odmala ráda.. neurazí, nenadchne.. dneska znam mnohem lepší romantický komedie:)

4. února 2007