gventa

Jméno
Vašek
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Tanec v temnotách
Dancer in the Dark
80 %

Muzikál...

Mně se to moc líbilo.....navzdory všemu, co se říká, že to nebylo to pravé....Podle mě výborné drama, skvělé kostýmy, báječná Bjork....skvělý režisér Trier......prostě klasický výborný muzikál....ne, že by se srovnával s Chicagem, ale je výborný a pěkně depresivní....!

26. března 2006
plakát filmu
Chyťte ho!
Get Shorty
50 %

Pohoda...

Příběh velmi slušný, ostřejší a pěkný.....ale místy jsou až příliš nudné sekvence.....občas nějaký ten vtip, ale jen zřídka, johny travolta byl jako vždy parádní.....tak nějak to prostě ušlo !

26. března 2006
plakát filmu
Fotr je lotr
Meet the Parents
70 %

Bombovič...

Parádní podívaná, skvělá komedie, fenomenální hlášky a gagy, perfektní herecké výkony, hlavně u de nira a stillera.....prostě báječná komedie, která mě vždycky dostane do kolen......!

25. března 2006
plakát filmu
Jeho fotr, to je lotr!
Meet The Fockers
50 %

Setkání s Jebaly.....

Opět sranda, jako v předešlém díle.....ale 1 byla prostě lepší......geylord dělal samé průšvihy, prostě strašná sranda, naopak 2. díl, tam jim všechno vychází, je to místy až moc romantické......je to legrace, ale není to ONO !!

25. března 2006
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
70 %

Pěkný....

Dobrý science fiction....dobrej příběh....herec, kterýho nemám rád, ale v tomto filmu předvedl také dobrý výkon....sony je ůžasný....sranda tam taky někdy je ! ale přece jen tomu něco chybí.....!

25. března 2006
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Shrek...

Shrek a Shr..2 jsou asi nejlepší animované filmy....vážně si mě dostali....krásný příběh, skvělé oslíkovské hlášky, parádní hudba, výborné zpracování a animace....prostě ůžasné.....moc se těším na 3.....

23. března 2006
plakát filmu
Terminátor
The Terminator
70 %

Sci-fi...

Celkem dobrý děj....ale hrozná animace kovového Terminátora, spousta chyb v počítačové animaci.Ale jinak je to dobrý film, asi nejlepší film Arnolda S., ikdyž to není bůhvíjaká role......dobrý začátek pro výbornou sérii filmů.......!

23. března 2006
plakát filmu
Vrchní, prchni!
Vrchní, prchni!
90 %

Prchni...!

Jedna z legendárních komedií z díly pánů Svěráka a Smoljaka, která vždy pobaví a naprosto kdykoli udrží před televizní obrazovkou, odkud sálá ta naprosto geniální a neopakovatelná zábava.

23. března 2006
plakát filmu
Český sen
Český sen
80 %

Povedená závěrečná práce...

Rozhodně velmi povedená závěrečná práce dvou absolventů....na tomto filmu je vidět lidská chamtivost, hamižnost...je super, že tuto filmovou ,,reality show" natočili...Takže supermarket snů je vážně ,,dobrý".....!

22. března 2006
plakát filmu
Monty Python: Smysl života
Monty Python's The Meaning of Life
90 %

Nové...

Film je to perfektní...naprosto odlišný a přitom tak stejný...Komický, velmi poučný (to rozhodně) a někdy dost nechutný...hustá byla scéna v restauraci, to bylo vážně hnusné, nebo scéna na bojišti, také nechutné, ale ať je to jakákoliv scéna, v jakékoliv kapitole smyslu života....je to pořád ůchvatný a skvělý Monthy Python....bomba

22. března 2006
plakát filmu
Jackass: Film
Jackass: The Movie
60 %

Film-no nevim...

Film do sebe musí jednoznačně zapadat, dávat smysl....Hlupáci jsou super, ale film je to minimální....je to velmi vtipné stejně jako v televizi...například se mi líbí neustálá vsuvka se strojkem, ale všechny scény jsou hustý....ale já mám nejradši tu s půjčeným autem a elektrickými ranami....docela se u toho nařežete a je dobře, že to dostali do kin.........sice to není nějak poučné (parta rozmazlených zbohatlíků tropí vylomeniny), ale je to sranda!

22. března 2006
plakát filmu
Ecce Homo Homolka
Ecce Homo Homolka
90 %

Česká kom....!

Tento film můžu nazvat parádní komedií....výborný humor v podání všech postav....vždycky se moc zasměju....prostě super....!

22. března 2006
plakát filmu
Kameňák
Kameňák
0 %

Kničemu....

Naprosto zbytečný film o ničem....kravina, blbost...a další přesná hodnocení by se k tomuto filmu dala přiřadit....tento film jsem díkybohu nikdy neviděl až do konce (protože jsem z něj musel zvracet).Jednoduše řečeno nemám ten film rád, je ošklivý....

22. března 2006
plakát filmu
60 %

Dobré...

Ve filmu se mi nejvíc líbila postava Jackieho Chana, který je ůchvatný....film je jak dramatickej, tak vtipnej......moc se mi líbí scéna v autě, jak Jackie ,,pohybuje, tancuje...) hlavou, není to bůhvíjaké, ale mě to připadalo nadmíru komické.....!

22. března 2006
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
80 %

Hmmmmmm.....

Komedie je to moc pěkná, už je to asi klasika, ale s tou komedií století bych to nepřeceňoval.....Vždycky mě pobaví a nebo alespoň nezklame....!

22. března 2006
plakát filmu
Těžká váha
Cinderella Man
80 %

Pěkný...

Ron Howard se opět předvedl v tom nejlepším světle....film se mi moc líbil...příběh je dost silný...ale dokáže jak rozplakat tak i rozesmát...herecké výkony byly až na vyjímky jedinečné....Paráda.

21. března 2006
plakát filmu
Život pod vodou
The Life Aquatic With Steve Zissou
70 %

Jiné....

Film se mi zdál zcela jiný než ostatní filmy....hodně zvláštní....dramatický děj a přesto až parodické hlášky....docela se mi líbil....ale myslím že mi jedno zhlédnutí úplně stačilo.....! (a velmi mě zaujalo herecké obsazení ryb, hodně zvláštní.....ta nekvalita byla prostě perfektní).....75 %

1. února 2006
plakát filmu
Tajemné hlubiny 3D
Aliens Of The Deep
20 %

CHaCHa!

Jime!Jime! tys tomu dal...čekal jsem klasický dokument z podmořského světa, ale netušil jsem, že když se toho chopí James Cameron tak to dopadne takto......proboho vždyť udělal ze stejnak hrozného dokumentu ještě horší sci-fi.....podle mého by se měl vrátit ke starému žánru.....Je pravda že to trošku vylepšuje 3d´éčko, ale stejnak......!

1. února 2006
plakát filmu
Hannibal
Hannibal
80 %

Hnus...ale hodně dobrej....

Tenhle film je vážně hodně dobrej...Ridley se předved....ale z trilogie mi příde nejromantičtějčí a nejvíc kanibalovskej...prostředí je výborný,ale masky jsou naproste dokonalé....vyjímečné, parádní-hnusné....Anthony, Jul.....předvedli skvělé herecké výkony a závěrečný ohňostroj je taky pěknej.....!

1. února 2006
plakát filmu
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
50 %

Blbost...

Příběh plný zvratů a nečekaných scén o skupině lidí a o oblbování lidí čili ,,reality show" je sice z části dojemný, ale z druhé strany je i celkem trapný, rozhodně se o něm musí hodně přemýšlet a musí se vidět víckrát.......je hodně zajímavý a má pěkné vtipné scény, mě osobně se nejvíc líbí scéna v supermarketu, ta je fakt super......)ale blbost to je každopádně, ikdyž zajímavá.......!

1. února 2006
plakát filmu
Doblba!
Doblba!
70 %

Komedie

Černá, barevná komedie - tomu odpovídá vlastně celý děj, je to hodně černé, ale o vtipné situace v tomto filmu vážně není nouze, hodně jsem se nasmál....přestože je to strašná blbost, tak mě vážně dostala.......je to super......!

31. ledna 2006
plakát filmu
90 %

Suprový....,...!

Ice age je suprovej film, má v sobě dramatické okamžiky, své velké hrdiny, parádní humor a skvělé animované postavy, velmi se mi líbí a těším se na Oblevu...!

31. ledna 2006
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
50 %

De.....dobrý....

Zajímavej film.......někdy docela vtipnej, ale naprosto nejlepší je hereckej výkon Depardieuho(Quentina)to je fakt bomba!Ale film celkově mě moc neoslovil......!

31. ledna 2006
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
100 %

Výborné...

Podle mě zatím nejlepší potterovský film - příběh skvělý,parádní prostředí a slušná dávka temnoty,...
Naprosto oslňující snímek...Alfonso se vážně vytáhl, skvěle zvládl cestování časem a herci také nebyli špatní...takže soudím 95%....

30. ledna 2006
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Okouzlující...

Parádní zlobr Shrek mě vážně pohltil, dvojka, je vážně super.Moc se mi líbí hudba,...oslňující, někdy dojemný příběh a vynikající humor tohoto filmy,vážně senzační-animace dokonalá,a navíc je to vhodné pro kohokoliv, (zatím jsem nepoznal někoho komu se film nelíbil) takže říkám že Fiona,Shrek,Oslík,Krasoň ...jsou prostě báječní

30. ledna 2006