gventa

Jméno
Vašek
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
70 %

Parádní komedie....!

Skvělá komedie s Tomem Hanksem......příběh je hodně dobrý, je jak romantický, tak jsou tam manželské rozepře a srandy ve filmu je na rozdávání.....Když si někdo koupí dům, doopravdy na spadnutí a pak se ho snaží opravit, a způsob podání to divákům je skvělý......film jsem viděl dvakrát a vždycky jsem se moc nasmál.......! Musím dát tak 75%.....!

6. dubna 2006
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Perfektní...drama!

Parádní filmový příběh, doopravdy skvělé výkony herců, krásné místo pro točení(gotická věznice), dobré kostýmy.......Shawshank jsem dneska viděl poprvé, což je možná ostuda, protože je to opravdu excelentní drama.....ta odvážnost, tichost a genialita Andyho mě dostala, vůbec jsem to nečekal.....Někdy je příběh dost tvrdý, například s Brooksem, Tomim, tím tlustoprdem na začátku atd.....hustý je to i s tím členem sestřiček, byl to sice pěknej hajzl, ale dvakrát příjemný mi to nebylo......Ale jsou tam i pěkné, dojemné chvíle....například, když Andy pustí Mozarta, nebo se stane daňovým poradcem v Shawshanku a samozřejmě "konec".....příběh a film se mi strašně moc líbil, je to perfektní drama, s těžkým rozběhnutím které Vás celý film překvapuje, a to je dobře.....Tento film musím hodnotit jako jeden z těch nadprůměrných....jsem rád, že jsem ho mohl vidět.....prostě "perfektní".....! Ale stejnak musím ubrat alespoň 5%, za špatné stárnutí ve věznici, takže dávam tomu 95%....!

5. dubna 2006
plakát filmu
Letec
Aviator, The
70 %

Pozoruhodné...

Příběh samotného Howarda Hughse je pozoruhodný, film je vlastně životopisem a to o někom kdo byl fascinující, ale zároveň "divný"....Moc se mi líbí scény s letadly, ve vzduchu....Kostýmy jsou také celkem slušné....a "zfilmovaný" příběh je také dobrý....jsou tam, ale části kdy jsem se hodně nudil = to jest střed filmu, to je vlastně o ničem...o chlápkovi, který je bohatý a blázen.....ale úvodní a závěrečná část se mi líbí....není to zrovna jeden z nejlepších filmů, ale toho Oscara si to zasloužilo.....Musím dát 70%....!

5. dubna 2006
plakát filmu
Hogo fogo Homolka
Hogo fogo Homolka
90 %

Už jsou pojízdní....!

Výborná česká tragisuperkomedie.....parádní hlášky, to už je u Homolků zvykem, ale neexcelují jen hlavní hrdinové, třeba takové "jen se z toho auta neposerte" sousedky, je alespoň k zamyšlení.....skvělej filmovej příběh, svižné tempo, kvalitní zvuk, hudba.......rodinné hádky, rozepře, otazníky, příslušníky prostě miluji, Homolkovi jsou takovým českým kultem.....Výprava za děděčkem na smrtelné posteli, je úžasná.....vždycky mě dostane smutný-veselý konec.....a scéna jak se všichni topí je přece také krásná,.....je to prostě strašná sranda, prostě a jednoduše Homolkovi....! Druhému dílu z trilogie dávam 87%....!

5. dubna 2006
plakát filmu
Nuda v Brně
Nuda v Brně
80 %

Super...!

Naprosto úchvatný.....na tomto filmu jsem byl v letnňáku, když byla docela zima, ale nuda v brně mě zcela zahřála......super děj, příběh, herci, černobílé pojetí je parádní a postavy jsou výborně napsané.....když jsem se v kině poprvé koukal na první......ehm....příhody standika a olinky, tak jsem byl okouzlen nejen skvělými scénami, tak i výbornými hláškami, kterých je tam plno.....úchvatný je uvaděč na začátku filmu, a strčit si do pusy žárovku taky není špatnej nápad, super je taky, jak si olinka v ,,krizové situaci poradí s maminkou............je to prostě jedna z nejlepších českých komedií za poslední léta...!

3. dubna 2006
plakát filmu
Noc na Karlštejně
Noc na Karlštejně
50 %

Šeský musikcááál!

Slavná česká muzikálová pohádka mě nikdy neokouzlila, nemám ji rád, přestože jsou tam celkem dobré herecké výkony a solidní pohádková hudba, příběh je též normální=pěkný, ale mě tendle pohádkový film prostě nikdy nebral a asi už mě jeho kouzlo nezasáhne.....!

3. dubna 2006
plakát filmu
Junior
Junior
20 %

Arnie fuj...!

Nenávidím Arnolda S. v těchto trapných a hrozných filmech.......jsou už taková klasická dvojka s danym, ale toto je hrozný film, strašná blbost a srandy tam extra moc není, tyto filmy jako dvojčata, Junior atd., jsou rozhodně Arnoldovy nejhorší filmy, když vidím Juniora v televizi, tak ji projistotu vypnu.......například v trilogii Terminátorů mám pana Guvernéra Kalifornie rád, ale v těchto filmech, je strašně trapný a myslím, že strašně mos lidí má podobný názor jako já.....junior je trapárnička...!

3. dubna 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Běž, Forreste...

Jeden z nejlepších filmů vůbec.....postava Gumpa je Tomem Hanksem zahrána naprosto skvěle.....je tak absurdní, komický, ale i tak strašně smutný.....moc se mi líbí zaběry z Vietnamu, jsou vážně hodně dobré a chyb je tam minimálně......čekání na devítku na kterou se stejnak vyprdne a vyprávění svého neuvěřitelného života, plného smutku, ale také "štěstí" se mi moc líbí a mám ho velmi rád.....jsou úchvatné nezapomenutelné hlášky, scény, postavy = zvláště mě upoutala postava doktora, který rovnal Foresta a u smrtelné postele Gumpovy matky si vystřihl fascinující "to jsme tě krásně narovnali", ale jsou tu i další............tento film doopravdy miluju, přestože je tak odporně stavěný do divácké líbivosti. Geniální speciální efekty, krásná podívaná!

3. dubna 2006
plakát filmu
Evoluce
Evolution
60 %

No nevíííííím.....

No nevím jestli je to až taková komedie, zasmál jsem se jen párkrát... ale hlavně u scény, kdy u tomu chlápokovi vlezlo do těla nějaké stvoření a oni mu ho vyndavali, to byla celkem prča, ale každopádně je to zajímavé sci-fi....-))..viděl jsem již dvakrát a nijak zvlášť mě to nikdy nenudilo.....bylo to celkem fajn, hromady broučků po zemi, ohromné výbuchy, skvělé prostředí pro natáčení......prostě nová (nedarwinovská) evoluce světa......Darwin by asi koukal, co je dneska možný udělat za blbost, ale pokrok a vývoj se nikdy nezastaví!:-)60...%...!

3. dubna 2006
plakát filmu
Trosečník
Cast Away
90 %

HELP....

Další skvělý počin Roberta Zemeckise a Toma Hankse....ze začátku velmi romantický, komický příběh jednoho, velkého kurýra....po pádu letadla můžete vidět bezmoc hl. hrdiny, ale i chytré myšlení, které se ne vždy vydaří použít v praxi.....Tom Hanks zahrál opět maximum.....a nechybí ani dojemnost a smutný, ale šťastný konec......úžasný je taky Wilson, ten, nebo to je vážně krásný, jsou tam tvrdé scény, třeba s vyražením zubu, a pád do moře je skvělý.........ale nezapomeňte na čas, ten je nejdůležitější.....skvělé kulisy, parádní opuštěný ostrov, pěkný příběh.....mě se Trosečník prostě líbí..!

3. dubna 2006
plakát filmu
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Jáchyme, hoď ho do stroje!
70 %

Prima....!

Celkem slušná česká komedie.....zmiňovaný pejsek mě samozřejmě též dostal.....ale kfilmu - je to taková česká klasika, plná výborného humoru, hlášek, nezapomenutelných scén........výborně je ztvárněna role, která je perfektně napsaná a to role pana Smoljaka, ta je vážně úžasná.......možná je to trošku slabší z hlediska ,,filmového", ale přece to jenom musíme brát s nadhledem, je to přece české.......jsou tam i nudné pasáže, ale jen zřídka, hlavní je, že mě film vždycky dokáže posadit do křesla a nutí mě se dívat, takže dávam tomudle ,,Science fiction" za 70%....!

2. dubna 2006
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
90 %

Ryba je kámoš....!

Skvělá podívaná jak pro děti, tak pro dospělé.Parádní, silný příběh, velmi komické,super hlášky, výborná animace! prostě HLEDÁ SE NEMO! = jeden z nejlepších animovaných filmů vůbec, moc se mi líbí a vždycky se na něj rád podívám....super...!

31. března 2006
plakát filmu
Šťastná čísla
Lucky Numbers
60 %

Oddechovka...!

Pěkná americká oddechovka, zajímavej příběh, celkem svižný děj, dobří herci-moc se mi líbil Tim Roth, je tam svěží černej humor a má to docela dobrý rozuzlenííí......je to prossssstě ppoveedená oddechovka......slušné....!!!!!!!!!!!!!!

31. března 2006
plakát filmu
Bean
Bean
70 %

Boží...!

Mr.Bean je prostě boží, všechny ty krátké epizodky mám nahrané na videokazetě abych si je mohl kdykoliv pustit, protože mě vždycky zaručeně rozesmějou....Tendle film má jak zajímavej příběh, tak trhlý humor Mr.Beana.....navíc jako vždy, neuvěřitelný herecký výkon Rowana Atkinsona, ale tento film beru za další televizní epizodku a mám ji samozřejmě nahranou na vhs-ce....Ten název : největší filmová katastrofa, je ale samozřejmě přesný, ale mě to vždycky pobaví a mám to rád...!

30. března 2006
plakát filmu
Táta v sukni
Mrs. Doubtfire
70 %

Výborný film...!

Perfektní herecký výkon Robina Wiliamse, zajímavý, napínavý příběh, slušný humor.....film je starý už 13 let a já ho považuji za klasiku....když jde v televizi, tak se určitě rád podívám...!

30. března 2006
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
90 %

Pottermaniak...!

Ano, ano musím to přiznat jsem pottermaniak....čtu to, chodím na to do kina, kupuju si to na dývu, a těším se na další knihy a filmy....prostě se mi to líbí...ale nemohlo by se mi to líbit bez prvního dílu....který si má diváka dostat......a to se prvnímu filmu o Panu Potterovi podařilo.....Výborný knižní příběh, který byl exkluzivně přenesen na filmové plátno.....Mě se to prostě a jednoduše strašně líbí....!

30. března 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
70 %

To ušlo...!

Říkal jsem si, že to je další pěkná animovaná pohádka proděti.......ale není tomu tak úplně přesně, samozřejmě bude se to líbit všem dětem, protože je tam humor, je to kreslené a barevné, ale do tohoto filmu se může zamilovat úolně každý, důkazem je to, že můj 20tiletý kamarád o tom neustále mluví, říká hlášky, hraje gagy atd.....je to samozřejmě super, že si dokáže získat i dospělé....ikdyž v případě svého kamaráda o tom začínam pochybovat, že je vůbec dospělý....ale zpět k filmu....= film se mi líbil, je místy zábavný, tučňáci jsou skvělý, dabing taky parádní, hlavně Morris, bombice, prostě pěknej animovane biják....hlášky fantastický....70%....!

30. března 2006
plakát filmu
Kameňák 2
Kameňák 2
0 %

Ubohost..!

Ubohé, ubožejší, nejubožejčí, trapné, trapnější, nejtrapnější atd. K tomuto filmu se tyto příd. jména určitě hodí......jéééžíííš co jsem to napsal, prej filmu, to jsem se troš...hodně spletl.....tento film nenávidím, nenávidím všechno s ním spojené, je to o ničem, další úplně zbytečný film.....!

30. března 2006

Prasátko...!

Viděl jsem to asi 5* v televizi....jako televizní inscenace pro děti to celkem ujde, ale jinak je to propadák, já mám moc rád prasata a selata a proto dávam, kolik dávam...!

28. března 2006
plakát filmu
50 %

Pohádka...

Pěkná pohádka pro děti...má jak dojemný příběh, svého velkého (malého hrdinu), tak má i záporáky, kteří ke konci také měknou....a film ztrácí na kvalitě....prostě pěkná pohádka pro děti ve věku 1-6 let....!

27. března 2006
plakát filmu
Marečku, podejte mi pero!
Marečku, podejte mi pero!
80 %

Senzace...!

Senzační komedie.....se skvělými herci a výborným svižným příběhem....a navíc ty perfektní hlášky, jako sejdeme se na hřbitově, Hliník se vodstěhoval do Humpolce, Marečku podejte mi pero !atd.Prostě výborný český film....!

27. března 2006
plakát filmu
Bowling for Columbine
Bowling for Columbine
90 %

Výborné...!

Výbornej dokument....dokonce se mi líbil víc než Fahrenheit, je to hodně zajímavý, hodně smutné, a originální humor Michaela Moora tomu dává ten pravý říz....výborné jsou taky hlášky...Ale v zásadě je to dost tvrdý....!

27. března 2006
plakát filmu
Batman a Robin
Batman & Robin
10 %

Bohužel...!

Určitě nejhorší batmanovskej film... Nedá se vůbec srovnávat s jedničkou, s dvojkou, ba ani trojkou, natož pak s pětkou... Kdybych ho měl zhodnotit, tak to udělám následujícím způsobem: Film Batman a Robin, který postrádá jakýkoliv nápad, myšlenku nebo alespoň nějaké dobré herecké výkony se dá považovat za zkázu Batmana a proto je dobře, že se k tomuto ušatému hrdinovi vrátil CH.Nolan... Hudba je možná zajímavá, ale do filmu je naprosto nevhodně zařazena, že někdy není ani herce slyšet, co vůbec říkají. Jak už jsem řekl hrozní herci, které mám sice rád, a tohle jím odpustím, ale pro (ne)fandy - např. Umy Thurmanové to bude ještě něco horšího - takhle bych si jí zapamatovat opravdu nechtěl... Efekty též nulové, kostýmy otřesné... bojím se, že Batman a Robin - je možná nejhorší superhrdinovskej film! Ale za smíška Clooneyho dávám 10%...! Nedoporučuji... ale i když na mně nedáte, tak to stejnak nedokoukáte...:-))...Otřes!

27. března 2006
plakát filmu
Zapomenuté světlo
Zapomenuté světlo
70 %

Drama...

Výborné drama...Bolek Polívka, hodně dobrý příběh, je zde vidět bezmocnost lidí, skvělé zpracování....velice pěkný film...!

27. března 2006
plakát filmu
Neprůstřelný mnich
Bulletproof Monk
50 %

Zajímavé....!

Když jsem viděl film poprvé, tak se mi vůbec nelíbil....docela jsem se nudil, ale podruhé to bylo jiný kafe....dostalo mě to děje....je prostě takový film a´la ,,Tibet", nemusí se líbit každýmu, mě se velmi líbil výkon K. Rodena a má to dobrý příběh.....takže...!

27. března 2006