avatar uživatele

ajka

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
King Kong
King Kong
50 %

To se moc nepovedlo....

Velké zklamání z tohoto filmu. Efekty jsou sice skvělé, ale to určitě neudělá film skvělým. Děj není plynulý, scény nedomyšlené až trapné a celé to působí dětinsky a naivně.
A těžko ztvárnitelným scénám se filmaři raději vyhli.....jak by třeba naložili opičáčka na tu jejich kocábku ???!! A že by strávil několikatýdenní plavbu do Ameriky v klícce pro velblouda ??? A kudy by ho tam do podpalubí dopravili ?? NE, ten film je hodně ubohý. Ajka

26. dubna 2006

Po dvou letech

Tento film mi svištěl ve videu asi před dvěma lety. Celkem se mi líbil, ale k úplné špičce nepatřil. Celkem rychle se mi vykouřil z hlavy.
Nedávno se mi ve vzpomínkách vynořily některé kousky tohoto filmu, ale film jako celek mám úplně zastřený. A toto miluju. Když se mi nevybaví celý děj a koncem si nejsem za tu dobu jistá.
To znamená ihned film sehnat na DVD a vychutnat znovu. Už se na něj moc těším, protože teď jsem si jistá, že je skvělý !!!

15. dubna 2006
plakát filmu
Utopenec na útěku
Wrongfully Accused
100 %

Miluju parodie

Jo, já je prostě žeru. Leslie je jejich král. Je nepřekonatelný, ale už mě začíná mrzet jeden fakt, a to, že Leslie je dost starý a jestli ještě něco natočí. A nějakého schopného nástupce nemá ani náhodou. On je prostě NEJ, ve všech filmech.

1. března 2006
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
80 %

3:15 NEUSNEŠ

super horor, nijak naivní. O něco méně drsnější než jeho starší brácha s motorovou pilou. Dost dobré. Doporučuji vřele.

25. února 2006
plakát filmu
Království nebeské
Kingdom Of Heaven
0 %

Zívačka-Království pekelné

Jeden z nejnudnějších filmů vůbec a letos určitě vede můj TOP TRAPAS. Je to nudné, dějově pomatené, předem vím, co bude následovat. Proč se poslední dobou točí tak trapné historické filmy ? Asi je to v módě a filmaři to tlačí lidem třeba i násilím. Trója je špatná, ale pro tento film je fakt škoda 2 hodin vašeho života. HNUS

20. února 2006