avatar uživatele

jaja28

Jméno
Jaja
Věk
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
90 %

Fakt povedený

Jo,jo,jo - bezva komedie. O třídu lepší než Snowborďáci. Plno vtipu, komických situací, žádná nuda a dobré herecké výkony. Myslím, že u filmu se mohly bezvadně pobavit všechny věkové kategorie.

1. září 2006
plakát filmu
Miami Vice
Miami Vice
70 %

Takový průměr

Podle mého mínění je to takový průměrný film. Nějak mi u něj nesedí dost vysoké hodnocení v recenzích. Dějově to opravdu není nic moc extra. Abych ale nebyla moc přísná, je tu hezká hudba, hezcí lidé a také nějaké to napětí. Takže těch 70% bude stačit.

29. srpna 2006
plakát filmu
80 %

Pojďme tancovat

Bezva název, ale toho tancování tam zas tam moc nebylo. Trošku mi to připomělo bezvadný film Hříšný tanec. Jenže tam byl opravdu děj, kdežto tady v tomhle filmu jsem ho tak trochu postrádala. Co zde ale bylo perfektní, tak muzika a závěrečná taneční scéna, což dost celkový dojem z filmu vylepšilo. Tak ať nejsem za škroba - dávám 80%.

17. srpna 2006
plakát filmu
Trhala fialky dynamitem
Trhala fialky dynamitem
30 %

Slabý odvar

Hodně slabý odvar českých komedií. Možná když se to filmovalo, tak mysleli, že Růžičkovi to zachrání, ale nezachránili. Film se prostě nepovedl a škoda času se na něj dívat. Holt není vždycky posvícení.

9. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
60 %

No, no, no.

Tak já se tedy rozhodně po shlédnutí dvojky nebudu rozplívat, protože není proč. Děj utahaný, vtipu žádný nadbytek a moc, moc šeredek na jedné kupě. Dívat se na to skoro dvě a půl hodiny byla fakt síla. Vylepšil to ale dost Johnny Depp - ten byl bezva. Ale na celý film to bylo málo. Takže doufám, že trojka vše napraví.

7. srpna 2006
plakát filmu
Poseidon
Poseidon
60 %

Všeho s mírou

No i když je to vlastně katastrofický film, jsem pro, aby i tady byla udržena únosná hranice. Po kratičkém poklidném začátku se na diváka valí jedna katastrofa za druhou.Film rozhodně nenudí, pěkně to odsypává. Žádné velké vykreslování charakteru postav, nic moc rozpitvávané do hloubky, zkrátka jen a jen akce. Co bylo opravdu ku prospěchu celého filmu, že tam nebyly notoricky známé tváře Hollywoodu, až na Kurta /myslím, že byl asi ve finanční tísni, když kývl na účast v tomto filmu/. Ale jako letní rozptýlení, bez hledání nějakých hlubších myšlenek a zápletek to docela stačí.

31. července 2006
plakát filmu
Scary Movie 4
Scary Movie 4
20 %

Další už snad ne!!!!

Podle mě už tahle 4 je dost slabá, takže doufám, že nedojde k nejhoršímu a 5ky že se už nedočkáme. Některé vtipy byly až za hranicí vkusu a něčemu se nedalo zasmát vůbec. Prostě už jen taková slátanina.Hodnocení dávám pouze za snahu herců.

10. července 2006
plakát filmu
Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší!
70 %

Oddechovka

Tak takový oddechový film, u kterého si nemusíte moc namáhat mozkové závity. Smíchy se určitě nepotrháte, ale několika skvělých a vtipných scén se určitě dočkáte. Dva naprosto odlišní lidé, naprosto odlišné názory - co z toho může vzejít - no právě tato komedie. Jan Dolanský coby taxikář Jarda je ve své roli úžasně přesvědčivý. Možná se mi jeho výkon líbil i o trošičku víc, než vždy perfektní výkon Viktora Preisse. Co mě tedy osobně na filmu děsně štvalo, byly anglicky zpívané písničky provázející celý film. Když jdu na českou komedii, tak ji chci mít českou komplet i s tím zpěvem. Proto také nějaké procento ubírám.

19. června 2006
plakát filmu
16 bloků
16 Blocks
40 %

Slabý odvar

Nic jiného, než slabý odvar Smrtonosné pasti, co se týče akčnosti. Moc mě mrzí, že mě v hodnocení filmu předběhl Fruiko, protože přesně tytéž názory a hodnocení jsem se chystala napsat. Opravdu mě to připadalo takové celé důchodcovské, bez patřičné jiskry. Willis už má zřejmě své akční hrdiny za sebou a měl by se přeorientovat buď na komedie, nebo na psychologický žánr. Vždyť těch akčních hrdinů si užil dost a dost a zkrátka nikdo nemládne. Ještě k té postavě Eddieho - no to jsem myslela že vyletím z kůže, jak mě lezl na nervy. Ta postava se podle mě, naprosto nepovedla. Zkrátka a dobře - film nic moc a vůbec nic by se nestalo, kdyby jsem ho neviděla. Takže ani ostatním ho moc nedoporučuji.

12. června 2006
plakát filmu
Mumie
The Mummy
100 %

Vtipné

Mohu se jen přidat k mnoha hodnocením přede mnou. Jde opravdu o povedený a vtipný film, který člověka zaujme a navíc ještě i pobaví.

11. června 2006
plakát filmu
Mumie se vrací
The Mummy Returns
100 %

Nezklamala

Dvojka Mumie nezklamala. U některých filmů se stává, že další pokračování jsou jen takovou nastavovanou kaší, ale zde to rozhodně neplatí. Dvojka byla, alespoň podle mého mínění, na zcela stejné úrovni jako jednička. Takže zajímavá a vtipná. Klidně se na oba filmy dá podívat víckrát než jen jednou.

11. června 2006
plakát filmu
X-Men: Poslední vzdor
X-Men: The Last Stand
90 %

Bez konce?

Poslední záběry filmu na Magneta jako starého důchodce hrajícího šachy naznačují, že by zde byl prostor pro možné další pokračování. No necháme se překvapit. Pokud by bylo další pokračování na stejné úrovni jako trojka, docela by to šlo. I přes některé malé výhrady musím říci, že trojka byla docela nabitá dějem a sem tam i vtipem. Docela slušná zábava.

6. června 2006
plakát filmu
Poslední císař
The Last Emperor
100 %

Zábava i poučení

Film podle mého gusta. Zajímavé, výpravné,poučné a poutavé.Navíc filmy s čínskou nebo japonskou tematikou mě opravdu učarovaly. Takže mohu jen a jen doporučit.

5. června 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
80 %

Jde o film

Myslím, že zde jde o film a ne o knihu. Téměř každý tady řeší kniha contra film. Ale jsme filmový net, tak se zabývejme samotným filmem. K němu bych já osobně měla výhrady hlavně v těch dlouhých vysvětlovacích pasážích, které tam byly vkládány za účelm, aby diváci lépe pochopili celý děj filmu. No možná kdyby film byl nadabován, bylo by to stravitelnější, takhle někdy opravdu člověk nestihl postřehnout k těm titulkům i obraz. Ale celkově pro mě byl film výborná detektivka, která udržela pozornost až do konce. Obsazení tak na 80% - Tom Hanks mi tam moc nesedl. Zato Reno svoji roli odvedl perfektně.

23. května 2006
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
100 %

Fakt bezvadný!

Tohle snad musí uznat každý, kdo film viděl, že je fakticky bezvadný!! Plejáda různých typů osob a jejich povah, chování všech v nejrůznějších situacích, to vše v komediálním duchu okořeněném tolik nezbytným sexem, je vážně zárukou dobré podívané. Anna Polívková, je alespoň pro mne, v tomto snímku postavou č.l perfektně zahranou naprosto věrohodným civilním projevem. I když E.Holubová je bezvadná, tak tentokrát myslím, že Polívková byla lepší. Její Jolana mě naprosto dostala.

15. května 2006
plakát filmu
90 %

Zajímavé

Když slyším Leonardo DiCaprio tak to ve mě vyvolává přívlastek -sladký chlapec- jak ho někde začali nazývat. V tomhle filmu však představoval nedospělého mladého muže, takže ta jeho sladkost tak nevynikala a to bylo dobře. Celý film se mi líbil o to víc, že byl natočen podle skutečné události, což je vždy zajímavější, než když je to jen vymyšlené. V celkovém shrnutí bych řekla, že šlo o velice povedený a zajímavý snímek, který mohu s klidem doporučit všem, kteří ho ještě neviděli.

14. května 2006
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
90 %

Jednoznačně!

Tedy alespoň pro mě jednoznačně nejlepší komedie z posledních let. Tak něco vtipného, plného živočišnosti všech co ve filmu hráli, nekonečný sled hlášek, které se naprosto v pohodě vžily a dostaly se mnoha lidem tak říkajíc pod kůži, to vše dělá z filmu naprostou bombu.

11. května 2006
plakát filmu
Hoří, má panenko
Hoří, má panenko!
40 %

Bez nadšení

Ať se snažím sebevíc, nějaké velké nadšení ve mě tenhle film nevyvolává. Prostě se mi moc nelíbil i přes veškeré chvalozpěvy a nebudu ho hodnotit kladně jenom proto, že je to tak zavedený. Zkrátka pro mě nic moc.

11. května 2006
plakát filmu
Hrabě Monte Cristo
Count of Monte Cristo, The
40 %

Proč?

Proč?proč?proč? byl tenhle román opět zfilmován? A ještě takovým blbým způsobem. Chvílemi mě připadalo, že jde o úplně jiný román a s předlohou od Dumase má jen velice málo společného. Myslím, že film s Depardiem v hlavní roli bude zřejmě tou nejlepší adaptací románové předlohy a že bude těžko kdy překonán.

10. května 2006
plakát filmu
Mission: Impossible 3
Mission: Impossible 3
80 %

Podle očekávání

To co jsem od filmu očekávala, bylo vrchovatě splněno. Akce stíhala akci a navíc ještě útok na city, to bylo tedy fakt velkým přínosem filmu. Co mě už ale trochu vytáčelo byly tak neuvěřítelné situace a akce, které ač bych velice ráda brala, byly naprosto nereálné. Ale nad tím se zřejmě u tohoto filmového žánru člověk nemůže vůbec pozastavovat. Nicméně pak mi ale celý film připadne spíš jako sci-fi a ne jako akční film.

9. května 2006
plakát filmu
Osobní strážce
Bodyguard, The
80 %

Americký cukrkandl

Opravdu slaďoučké se vším všudy. Nejdříve odmítání a pak vášeň. Bylo fajn, že tohle bylo trochu okořeněné chvílemi napětí v honbě za najatým vrahem. Jó, to už je ale opravdu dávno, když ještě Whitney byla pěvecká hvězda a ne úplná troska.

8. května 2006
plakát filmu
Přelet nad kukaččím hnízdem
One Flew Over The Cuckoo's Nest
90 %

Lepší než horor

Tak sugestivní film jsem už dlouho neviděla. Když se člověk nechá vtáhnout do děje a sleduje film v jednom celku, je jím téměř pohlcen. Ten marný boj za lidskou důstojnost byl pro mě opravdu zážitkem.Skončilo to z pohledu diváka neslavně, ale bohužel jinak to skončit ani nemohlo.

7. května 2006
plakát filmu
Fany
Fany
100 %

Poutavé

Tento film mě opravdu upoutal. Jiřina Bohdalová v jiné roli než komické byla tak přesvědčivá, že to hovoří o jediném a sice, že je opravdu vynikající herečka. Jiřina Jirásková není můj šálek kávy, ale nemohu ji upřít, že svůj part odehrála dobře. Toto téma, které si film vybral, i když není zrovna nejpřitažlivější, bylo podáno opravdu s citem a dokázalo diváka zaujmout. Mě alespoň ano. Například scéna s Mr.Proper - byla přece kouzelná. Prostě je to takový lidský film.

5. května 2006
plakát filmu
Vzkaz v láhvi
Message in a Bottle
80 %

Romantika

No taková sladká romantika. Nebylo to tak přímočaré jak v jiných slaďácích, takže to bylo docela koukatelné. Paul Newman v roli otce moc nezazářil. Tentokrát byl podstatně úspěšnější Kevin Costner, kterému tyto typové postavy docela sedí.

4. května 2006
plakát filmu
Andělská tvář
Andělská tvář
30 %

Horší průměr

Ať se snažíme jak se snažím, nemůžu na tomto filmu
najít něco, co bych mohla vyzvednout a pochválit. Vůbec se nedivím, že si na tomhle filmu Pomeje - co by producent- finančně zlámal vaz. Takže hodnotím alespoň za odvahu pustit se do toho.

3. května 2006