avatar uživatele

dris

Jméno
Ondra Novák
Věk
33 let — narozeniny slaví za 174 dní (Váhy)
Bydliště
Havirov-Město
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Good bye Lenin!
Good bye Lenin!
80 %

17. července 2006
plakát filmu
Sniper
Liberty Stands Still
70 %

29. června 2006
plakát filmu
90 %

29. června 2006
plakát filmu
Jak se krotí krokodýli
Jak se krotí krokodýli
10 %

27. června 2006
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
70 %

8. června 2006
plakát filmu
90 %

Pan Wilde

Film o Britskem spisovateli a dramatikovy, ale take homosexuálovy. Film se mi trošku hnusil, jelikož scény kdy se milují 2 muži mě moc nevzrušují ba naopak! Jinak film byl takový hraný dokumet, já si myslím že pan Wilde je fascinujcí osobnost, a v té době to rozhodně neměl lehké, taky nedopadl dobře! Film vás ztáhne do děje, ale obrázek na filmu si udělate podle toho jaký názor máte na Oscara Wilda. Dle mě je přinejmenším zajímavý, takže je můj názor na film kladný.

27. května 2006
plakát filmu
Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
90 %

10. května 2006
plakát filmu
Hostel
Hostel
0 %

MARAS

Jako sem nevěděl jesli film je trapný pokus udělat si pr*el ze Slovenska nebo to myslí vážně!!No a jako brutální horor :-D 2 scený dobrý jinak BRAK!!!!Panebože co to bylo, vlivní mafianí co jezdily ve starých volvech, nebo Bratislava velká asi jako ty největší prdelkovice široko daleko a policejní stanice bez počítače a nakonec taxík lada!:-D OMG To nemůžou myslet vážně! TENHLE FILM JE KÝČ!Ale totální nepouštějte si to!

9. května 2006
plakát filmu
Poslední pevnost
The Last Castle
10 %

Americká Idea

Generál, který udělal chybu ted za ní pika, parta vojáku kteří jsou dobří chlapi a kamaradí a jen se provinily, a nakonec týraní věznů!Americký shit se vším všudy! Všichni jdou do boje, protože jsou američané!A neotřesený 55 letý generál s kterého je každý "udělaný"!A nakonec velitel věznici který udělá na konci naprosto nelogickou věc(a bych neprozradil děj dám jen indícii) myšleno ta střelba! Američané se radí předvádí tento film je toho důkazem!Jediné co zamrzí je, že se toto všechno v těch věznicích děje!Sice netýrají svoje ale, Iráčani jsou taky dobří ne?Ale film dojme, to je asi tak vše!

24. dubna 2006
plakát filmu
100 %

Užasné

Tak toto je naprosto fascinujcí a krasných příběh!O dvou ženách jedna moderní druhá prektická.Koho si vyberou děti.Zášt manželky, kterou pomalu pojídá rakovina!A snaha mladé milenky, která nechce být "jen" ta druhá. Když se vžijete do role umírajcí matky která si myslí, že přichází o to nejcenější a své děti, a jejich lásku!Pokud vám nebude u filmu smutno nebo snad neurojíte slzu tak máte srdce z kamene!!

23. dubna 2006
plakát filmu
Oběti a vrazi
Oběti a vrazi
60 %

Psycho

Na filmu se mi docela líbilo přelínaní dějů, mladí součastnost mládí........ někdy to bylo udělané fakt šikovně.A k filmu?No docela psycho slátanina místy dost zmatený děj !Ale po dlouhé době sem viděl hrát Karla Rodena a hrál uchvatně aspon zamazal nevýkon paní Chýlkové.Filmu chyběli víc dramatizujcí scény!Ke konci jsem si už přál konec:-) No a mrtvola ve sklepě fakt pobavila.Nevím možná sem moc náročný, nebo naopak hloupý, ale film se mi zdál jako slatanina.I když místy kvalitní slatanina, hlavně když pan Roden předváděl svůj herecký "orchestr" Podtrženo sečteno 60%

23. dubna 2006
plakát filmu
Jackass: Film
Jackass: The Movie
100 %

Johnny Knoxville

Tento snímek nesmíte brát jako film. On to totiž film není, a myslím, že to nebyl ani záměr Jackass s toho udělat film. Pokud se vám nelíbí Jackass je zbytečné se na to dívat, jelikož "film" je sestřih toho nejlepšího co partička Johnnyho Knoxvilla zvládla! Já jako obdivovatel Jackass a chvilkový provozovatel, sem byl s filmu nadšen! I když jezení pochcaného sněhu,a zvratek ,nebo rozřezávání prstů papírem není zrovna moje gusto. Ale sjet s obrovským nekupním vozíkem s kopce a narazit do potravin, nebo se prochánět v golfových vozících po hrbolech na golfovém hřišti beru jako určitý tip adrenalinu. Takže film hodnotím kladně ALE Nesmíme zapomenout, že je to jen parta bohatých smradů co nový co by roupama!!! Dávám možná hloupě 100% není to 100% jako u filmu je to prostě 100% pro jackass, protože jackass je jackass.

16. dubna 2006
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
0 %

OMG

Co mi na filmu hlavně vadilo?To že se mi nechutil od scény kdy dívky dělají osobní higienu, až potom co je na diskotéce pozvrací.Hlavní hrdinové byli taky odporní , a vtip ten jako by si mezi tím hnusem vytratil.I jak hlavní postavy chodily, jak mluvily dabing tomu nepřidal ,ba naopak ubral!A zápletka téměř žádná!A hudba ta které většinu filmů zachrání tady byla hrozná text "Já bych šukal až bych pukal" je debilníFilm je naprostá ale naprosá ztráta času.Jediné co vás film naučí je házat ,protože jak tenhle film vyjede s mechniky hodíte sním tak daleko jak nikdy.....................Dávam maximálních 0%

9. dubna 2006
plakát filmu
Láska nebeská
Love Actually
90 %

Romatická Komedie

Sice nejsem fanoušek těchto filmů,jelikož vím jak to dopadne od první minuty,všichni skončí spolu, a žijí spolu štastně na věky věků........Ale Film "Láska Nebeská" je velice chválen, a tak když sem byl nemocný tak sem se odhodlal a zhlédnul tento snímek.Film je hodně vtipný a "sexi"Díky krasným herečkám začínaje od krásná a mladé Elisha Cuthbert a konče u sexi Keira Knightley.Na vtipu nestrádá o nic mín, a konec jak asi každý předpokládá.........U filmu jsem se nádherně odreagoval,a podíval jsem se na krásne ženské vnady:-DHudba je u filmu dobrá,vtipná a výstižná,o hereckých výkonech nemluvím jelikož co jméno to hvězda.Takže dávám zasloužených 90%

4. dubna 2006
plakát filmu
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Rivieres Pourpres 2: Les Anges de l’Apocalypse
70 %

3. dubna 2006
plakát filmu
Jeepers Creepers 2
Jeepers Creepers 2
40 %

Dlouhé odpoledne

Potom co se mi nelíbila jednička sem si řekl, že na "dvojku" ani nešáhnu, ale co osud nechtěl,jednoho zdlouhavého škaredéhé nedělního odpoledne kdy sem pomalu umíral nudou byl jediný Jeepers Creepers 2 kdo se na me smál z mé sbírky DVD filmů.Ve dvojece se více "seznámíte"si s hlavním obludou netuším jak se jmenuje asi Jeepers Creepers,vidíte jí do obličeje atd.Dvojka se až na toto moc neliší pointa zůstává stejná,Jeepers Creepers,má hlad a chce se najíst.Opět je tam pár lekavých scén,ohivných záběrů.Opět nic moc.Jediné pro mě pozitivní na filmu je nečekaný konec proto dám o 10% víc než u jedničky!

3. dubna 2006
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
90 %

Akční/Komedie se vším všudy

Sem trošku v rozpacích na jednu stranu byl tento film nerealisticka capina,ale na druhou to do sebe něco mělo!O herecký výkonech škoda mluvit jelikož byli jak se předpokládalo užasné......Oba herci strhávali na sebe pozornost svým sex-appealem.Řekl bych moderní akční vtipná pohádka pro děti!Nauklidnění good ale do kina bych na to nešel i přes pár věcí budu hodný a kvuli Angeliny Jolie dám 90%

30. března 2006
plakát filmu
Kurs sebeovládání
Anger Management
90 %

Komedie

Po dlouhé době jsem viděl kvalitní komedii po řadě shi** se mi do rukou dostal "Kurs Sebeovládaní".Exeletního Jacka Nicholsona doplnoval nehorší Adam Sandler.Film měl lákavý děj,který doplnovali vtipné hlášky a "šílený" doktor Buddy Rydell.Během filmu jsem se bavil je sice pravda že byl chvilkama příliš zdlouhavý , ale stálo to za to jelikož sem se pobavil.

28. března 2006
plakát filmu
Requiem pro panenku
Requiem pro panenku
90 %

--------

Deprimujcí film u kterého se zamyslíte bude vám líto těch dětí.....Všichni vyzdvihavají výkony Ani Geislerove a Bary Hrzánové které byli uchvatné hlavně druhá jmenované,ale řekl bych že se zapomína na Evu Holubovou která perfetně stvářila jednu z hlavních záporných postav.....Ale zpět k příběhu hezky spracovaný film dle skutečná události pokud se nepletu tak první Filipa Renče myslím že uchvatný film na který se stojí podívat.........

28. března 2006
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
50 %

28. března 2006
plakát filmu
Jeepers Creepers
Jeepers Creepers
30 %

Nejlepši horor za posledních 10let:

Nejlepší horor za posledních 10let!Takhle se nabízel Jeepers Creepers na dvd obalech,plakátech atd. ,ale realita byla boužel úplně jinde!Na hororech mě fascinuje jak jsou hlavní postavy nebojacné chodí do sklepů sledují příšery atd.Sourozenci Darry a Trish toho byli vzorem! Jejich nesmyslné chovaní mě fascinovalo ,ale hlavně znechucovalo!Co k filmu říct?Je to horor kde nesmyslna a nesmrtelná nestvůra zabíji lidi!Ve filmu nejsou boužel žádné extra scény ba naopak,u mrtvol jde hodně vidět že jsou to jen figuríny,žadné scény kde krev stříka proudem jak by dle mě u hororu mělo být.Co je na filmu fajn dodávka hlavního "zabijáka",hudba, a sem tam se leknete.Kdo je obdivovatelem hororu a viděl jich tucty at se mrkne ,ale kdo chce se bát a na horor se dívá jen málokdy at si sežene lepší!

21. března 2006

!-!"

Tento film je hodně zajímavý.Jak psal kolega podemnou taky sem na něho narazil nahodou a to v 22:00 na ČT 2!
Film Dálnice 60 mě zaujal svým absurdním pohledem na věc kolik se vám toho může stát na dálnici a jak váš život může poznamenat jedna situace ,ALE co když se dá ta situace napravit!Neznamý herci předvedli solidní výkony.

19. března 2006
plakát filmu
Přelet nad kukaččím hnízdem
One Flew Over The Cuckoo's Nest
100 %

19. března 2006
plakát filmu
Sniper 3
Sniper 3
40 %

-§-

K začátku mi přišlo strašně "trapné" že hlavní hrdina a neomylny sniper ma přes 50let.Doopravdy nevím jestli to byl účel filmařů , ale ve finálním obraze ten věk uplně seděl!Součastný Vietnam se mi strašně líbi ve filmů působí perfetně!A hlavní Vietnamský herec hrál naprosto užasně!Ale to nemění nic na faktu že se děj dal dopředu odhadnout.Trochu mi vadil stařík který kosil desítky mladých bojovníku.Ale byla to pohodová akční podivaná! Která si ale boužel víc jak 40%nezaslouží

15. března 2006
plakát filmu
Manituova bota
Schuh des Manitu, Der
30 %

12. března 2006