avatar uživatele

doyle

Jméno
Tomáš
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Ať měl tento film kritiku jakou chtěl, mě zaujal maximálně, od začátku až do konce. Tři hodiny jsem ani nedutal a sledoval se zaujetím každou minutku filmu. Když jsem si ho koupil a to už je pěkných pár let zpátky, tak jsem ho shlédl během roku aspoň pětkrát. Dnes jsem ho po asi čtyřleté pomlce opět oprášil a ejhle účinek byl stejný, zase mě dostal. Pravdou je že se mnohým lidem líbit rozhodně nemusí, ale všem milovníkům, kladných hrdinů a šťasných konců, kde dobro vítězí nad zlem,rozhodně tento tříhodinový,vyčerpávající film vřele doporučuji.
PS: Podotýkám, že nechybí ani láska a romantika.

19. ledna 2007
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
100 %

Naprostá jednička, od začátku až do konce film srší humorem. Sice kreslený příběh pro děti, ale já ho můžu i jako dospělý. Rybka Dory nenahraditelná hvězda komiků, kresleného filmu. Film vždy dokáže člověka vytrhnout ze špatné nálady (samozřejmě ne každého, jistě to bude individuální) , ale mě teda ano.

19. ledna 2007
plakát filmu
Po čem ženy touží
What Women Want
90 %

Super

Pokaždé když to vidím, bavím se jako poprvé, príma oddechovka. Vše co člověk může chtít, od lásky rodičovské až po dospěláckou, akce, pracovní ryvalita, ale hlavně krásný, romantický šťastný konec.

29. prosince 2006