avatar uživatele

Davis

Jméno
Tomáš
Věk
Bydliště
Karviná
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mnichov
Munich
90 %

Pro mě je ten film strašně dlouhý, ale jinak se mi líbila kamera, šlo poznat že to je film od Spilberga, a to jak je postupně zabíjeli, taky pěkně propracované.

8. září 2006
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Klasika

Tento film je opravdu jeden z nejlepších v historii kinematografie. Na tento film se můžete dívat znovu a znovu a vůbec neomrzí. Skvělé herecké výkony hlavních hrdinů Morgana a Tima. Dále úžasně napsaný příběh, který je promyšlený do posledního detailu. Výborná kamera. Škoda že ve stejném roce vznikl Forest Gump, který vyfoukl Oscary Shawshanku.

24. srpna 2006
plakát filmu
Hvězdná pěchota
Starship troopers
90 %

Nikdy neomrzí

Tento film mám rád, nikdy mě neomrzí. Dívam se na něho pokaždé když hraje v televizi. Výborné specialní efekty, pěkné krvavé scény (rozčtvrcení, zlomeniny, probodnutí broukem a další), výcvikový tábor paráda. A hodně se mi líbila ve filmu Denis Richards.

23. srpna 2006
plakát filmu
Predátor
Predator
100 %

Arnoldův 2. nej film

Pro mě je to druhý nejlepší film od Arniho, po T-2. Včera jsem ho viděl na polaku v původním znění s polským dabingem (daboval to jeden dabér, ale to asi víte). A bylo to supr. Mám rád normální Arnolduv hlas, i když jeho vrchní dabér P. Soukup má taky krásný hlas. Ale k filmu- líbí se mi to komando vypracovaných chlapů, které jen tak něco nerozhodí, fakt drsní chlapy. Být takový drsňák by nemuselo být špatný. Dále se mi líbílo prostředí džungle ve které se celý film odehrával a výborný soundtrack. Takže 100%

22. srpna 2006
plakát filmu
Catwoman
Catwoman
40 %

Zasloužená Malina

Hrozná hudba, počítačové triky taky nic moc. Dabing od Hally Berry strašný, ty vzdechy to mě vytáčelo. Celkově hrozný film. Malinu za nejhorší film dostal zaslouženě.

13. srpna 2006
plakát filmu
Collateral
Collateral
100 %

Super soundtrack

Mě se tento film hodně líbil. Uplně mě vtáhl do svého děje. S napětím jsem čekal co bude dál. Tom C. byl k nepoznání. Fox hrál výborně. Opravdu dobrý scénář. A ktomu všemu výborná hudba. Dávám 100 %.

12. srpna 2006
plakát filmu
Těžká váha
Cinderella Man
100 %

Určitě jeden z nejlepších filmů, jaky jsem kdy viděl. Nejvíce mě dojala scéna, když šel Russel "vyžebrat" peníze od těch majitelů boxu (nebo kdo to byli). A ty zapasy, prostě super. Nejhorší na tom je že někteří lidé takhle žili a žijí.

11. srpna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

1. 1/2 90% 2. 1/2 110%

Včera jsem byl na ně v kině. Asi po hodině filmu byla pauza. Do té doby se mi jednička líbila víc. Nebyly tam skoro žádné šermířské akce, které se mi v jedničce tolik líbily. Ale po pauze to nabralo neuvěřitelné obrátky. Furt akce, humor. Druhá půlka byla lepší než Prokletí Černé perly. Takže max. procent.

8. srpna 2006
plakát filmu
Spongebob v kalhotách: Film
SpongeBob SquarePants Movie, The
100 %

SpongeBob Squarepants

Super kreslený film. Znám to z MTV jako serial, ikdyž moc anglicky neumim, tak se u toho furt směju. Ten film jsem viděl dabovaný a když vidíte Spongeboba pořád v angličtině, tak ten dabing vám moc dobrý už nepřijde. Ale i tak davam 100%. Určitě to ještě někdy zkouknu s titulky a tomu bych pak určitě dal i 200%.

6. srpna 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

100%

Tenhle film je plný výborných hereckých výkonů Hankse, ale nejvíc se mi líbil Gary Sinise, který hral poručíka Dana.

6. srpna 2006
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
20 %

Céčkový horror

Myslel jsem že to bude horror, ale nebyl. Byla to ta největší blbost jakou jsem viděl. Pod pojmem horror si představuju že se budu aspoň trochu bát. U tohoto filmu ani sekundu. Film absolutně o ničem, chyběla děsivá atmosféra. Chtěl jsem to v půlce filmu vypnout, nakonec jsem se na to dodíval. Hysterické křiky hereček, běží pak zakopne aby to bylo napínavější, to fakt nemusím. Někdy plno krve z filmu horror neudělá!

6. srpna 2006
plakát filmu
Muži v černém 2
Men in Black II
80 %

Horší dabing

Byl jsem na ně v kině, v puvodním znění s titulky byl super. Smál se celý sál. Kdybych ho neviděl dabovaný v TV dal bych 100%. Ale ten dabing podle mě ten film hodně zhoršil takže dám 80%.

5. srpna 2006
plakát filmu
Legenda o slavném návratu
The Legend of Bagger Vance
100 %

Jasných 100%

Tenhle film je jeden z mých nejoblíbenějších. Super příběh, hudba a herecké výkony Matta a Willa. Nejvíc se mi líbí ty pasáže jak Bagger radí Junuhovi a u toho hraje ta hudba.

5. srpna 2006

Už se těším na 2

Z ukázek v TV jsem myslel že to bude nějaká blbost. Ale po shlednutí jsem změnil názor o 180 stupňů. Ve filmu se furt něco dělo, od začátku do konce. Spousta hereckých hvězd. A ikdyž Mickeho Rourka nemusím, jako Marv se mi libil nejvíc.

5. srpna 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

Konec filmu- 100%

Film byl super, nejlepsi na filmu byl bezkonkurecne konec. Ten nemel chybu. Ale i tak tam mohlo byt jeste vic pasti.

11. července 2006