avatar uživatele

Davis

Jméno
Tomáš
Věk
Bydliště
Karviná
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Tenkrát na Západě
Once Upon a Time in the West
100 %

Western me nejak moc nebere, ale tenhle film je skvele natoceny. K hlavnim postavam je vyborne zvolena hudba, ktera je provazi ve filmu. Vubec nevadi ze film je tak dlouhy a nektere pasaze se muzou zdat zbytecne zdlouhave. Je to opravdu kvalitni kousek.

4. srpna 2008

Rambo IV me opravdu prekvapil. A to prijemne. Vyborne propracovane bojove sceny, ktere vypadaji velmi zajimave. To se mi nejvice libilo na filmu. Na to ze to je uz ctvrte pokracovani, je to velmi dobry film. Podle me lepsi nez III. dil.

29. července 2008
plakát filmu
Sněhurka a sedm trpaslíků
Snow White and the Seven Dwarfs
100 %

1st Walt Disney pohadka

Snehurka a sedm trpasliku patri urcite ke klasice. Krasna pohadka z dilny Walta Disneyho, na ktere jsem vyrustal. Ani po tech letech nestratila kouzlo. Prijde mi lepsi nez dnesni moderni pocitacove pohadky typu Shrek, Divoke vlny atd. Jenomze doba se meni a my s ni.

7. července 2008
plakát filmu
Dumbo
Dumbo
100 %

Dumbo Jumbo

Dumba zarazuji na stejnou uroven jako Snehurku. Pekna pohadka, kterou jsem jako maly videl nekolikrat.

7. července 2008
plakát filmu
Přejezd Kassandra
Cassandra Crossing, The
100 %

Cassandra Crossing

Tento film jsem viděl už jako malý kluk a utkvěl mi v paměti dodnes. Skvělá atmosféra, občas jsou tam možná zbytečně dlouhé pasáže, kde se nic neděje, ale přesto to filmu neublíží. Záběry schátralého mostu Kasandra jsou docela děsivé. Plný počet, možná i trochu za nostalgii.

28. června 2008
plakát filmu
16 bloků
16 Blocks
90 %

V tomhle filmu vypadal Bruce dost stare, urcite nejvice ze vsech filmu co jsem zatim s nim videl. Holt roky utikaji. Porad je to pro me top herec a myslim ze cim starsi bude, tim lepsi bude hrat. Dej usel a hlavne mel film zajimavy konec.

22. května 2008
plakát filmu
Dějiny násilí
History of Violence, A
90 %

Tom/Joey

Mě se ten film dost libi. Prestrelky neprijdou prehnane, jak bych mozna cekal na tento film. Joey proste neni bez chyby. Mozna ze ten film je natocen takovym pomalym tempem, ale to se mi asi na nem libi. Myslim ze Vigo podal dobry vykon, ale hlavne se mi vice libila jeho manzelka.

20. května 2008
plakát filmu
Malá Miss Sunshine
Little Miss Sunshine
80 %

Americka kraska

Dalo se na to v pohode divat. Jen me na filmu zarazila ta soutez. Tohle opravdu existuje? To je teda odporne, ty holcicky byly namalovane s prominutim jako k***y.

6. dubna 2008
plakát filmu
Babel
Babel
90 %

Babel se mi libil. Bylo to neco jine nez posledni dobou same filmy podle komiksu, thrilery, horory, filmy plne pocitacovych efektu atd... Byla to velmi prijemna zmena. Rad si ho zas za nejakou dobu pustim. 90%

31. března 2008
plakát filmu
Šimon a Matouš jedou na rivieru
Simone e Matteo un gioco da ragazzi
100 %

Tuhle komedii si pamatuju z detstvi a vim, ze jsem ji v te dobe videl nekolikrat. A kdyz jsem ji nedavno videl znova, stale se mi libi. Je to dobra komedie, u ktere si clovek odpocine a zasmeje. Musim dat plny pocet procent.

12. prosince 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
90 %

J.D.

Me se treti dil piratu libil vice nez druhy. Johnny zase perlil skvelymi hlaskami a hlavne diky nemu jsou pirati tak popularni film. Pro me je lepsi na trilogii piratu divat se v puvodnim zneni s titulky, dabing je urcite dobry, ale Johnny nezni v dabingu tak dobre :).

12. prosince 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
90 %

Bayuv film

Hrozne jsem se na ten film tesil, a kdyz jsem ho dneska konecne videl , tak musim napsat , ze to byl slusny narez. Paradni efekty a bitvy mezi transformers. Hlavne posledni cast filmu byla nejlepsi, naslapana akci. Doporucuju transformers ale na domacim kine a volume co to jde :).

25. listopadu 2007
plakát filmu
Sunshine
Sunshine
100 %

Lepsi nez Jadro

Rozhodoval jsem se mezi 90 nebo 100, nakonec 100. Vedlo me k tomu to, ze film ve me zanechal velmi dobry dojem. Dobry scenar, natoceno jako klaustrofobicky pusobilo to na me takovym stisnenym dojmem. Vyborne efekty na rozpocet 25 mil. liber. Paradni scenky napr. s Merkurem ktery zrovna obihal mezi Sluncem a Icarem II. To vse s vybornou hudbou. Dlouho me tak nejaky film neuchvatil.

18. listopadu 2007
plakát filmu
Poslední skotský král
Last King of Scotland, The
90 %

Forest W.

Na tenhle film jsem se dival jen z toho duvodu , ze za hlavni postavu ziskal Forest Whitaker Oscara. A prave diky nemu se me film hodne libil. Zahral toho sileneho diktatora bravurne. Oscara ziskal urcite zaslouzene.

18. listopadu 2007
plakát filmu
Pomsta
Revenge
100 %

Asi trikrat jsem videl zacatek filmu a vzdycky z nejakeho duvodu jsem to prepl. Az na poctvrte jsem to shledl cele a pak jsem se jen musel chytit za hlavu proc jsem se na tento film nepodival uz driv. Hodne me zaujal a na konci filmu jsem mel jeste trochu mrazeni v zadech jak to skoncilo. Ten pribeh spolu se skvelou hudbou, parada. Vsichni hlavni herci zahrali vyborne.

3. září 2007

Ze zacatku se mi jevil film jako dobra komedie s anglickym humorem. Ale jak jsem pak videl ty vrazdy tak za to by se nestideli ani v Saw, nebo Hostelu :D. Nakonec mi ten film pripadal neco mezi komedii a hodne lehkym thrillerem :). Na komedii byl film i docela dlouhy.

26. srpna 2007
plakát filmu
Rambo
First Blood
90 %

Rambo

Rambo je klasika. Uz to jmeno budi respekt. Je to skvelej film s dobrym dejem. Ani nachvilku jsem se u neho nenudil, i kdyz musim priznat ze se da vytusit jak to asi dopadne. Ale jinak dobra podivana. Jooo, Rambo je legenda.

18. srpna 2007
plakát filmu
Hooligans
Green Street Hooligans
100 %

W.H.U.

Uplne neco jineho nez cesky film Non plus ultras. Ale to se asi neda srovnavat. Hooligans je hodne suprovej film o bitkach, ale ne jen o nich. Ve filmu je pekne zachyceno jak chuligani silne zijou pro svuj klub. V nicem nezklamal 100 pro.

11. srpna 2007
plakát filmu
Rocker
Rock Star
100 %

Rocker

Tak to je super film, v kterém je pěkně zobrazen život rockové hvězdy ze vším šudy. Hodně se mi líbí hudba, kterou použili. Navíc Marku Wahlbergovi asi nevadilo zpívat, když byl jednu dobu v jedné hudební skupině. Vyzkoušet nachvilku život rockera by nebylo možná špatný :).

8. srpna 2007
plakát filmu
Touha smrti
Death Wish
100 %

Mam rad tuhle serii o chlapkovi, kteremu zabiji manzelku a znasilni dceru a on se stim vyrovna tak, ze pusobi jako navnada na zlocince a pak je strili. I kdyz kazdym dalsi dilem je film natoceny horsi a horsi. Ale jednicka si u me urcite zaslouzi 100%.

7. srpna 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
90 %

Simpsons

Pěkně udělaný celovečerní filmek o nejznámější americké rodince. Hodně jsem se na něho těšil, protože jsem na Simpsonech vyrůstal a mám i jejich díly v kompu. Škoda že tam neměli výstup i Patty a Selma. Jen mě mrzí že Homera už nedabuje pan Vlastimil Bedrna. Jeho hlas se Homerovi hodil skvěle. Pan Zavřel se toho ujal dobře, ale už to není pro mě takové skvělé. Kdyby Homera daboval pan Bedrna dam jasných 100%.

5. srpna 2007
plakát filmu
90 %

Shooter je super film , který má hodně dobrý děj. Hodně mě zajímají snipeři, co všechno musí umět aby se jimi stali. Ležet nehnutě zamaskovaný několik hodin , aby pak třeba jednou vystřelil a na pořádnou vzdálenost. Takže jsem se na tento film hodně těšil a naštěstí nezklamal, ba naopak.

5. srpna 2007
plakát filmu
Prázdniny pana Beana
Mr. Bean's Holiday
80 %

Pan Bean byl takovy jak jsem cekal. Srandovni pohyby, neuveritelne grymlasy. Nezklamal, ale ani moc nezazaril. Bylo tam par vydarenych scenek. S tím předchozím dílem je tak na stejne urovni, mozna o neco vis. Nejspis to bylo posledni ucinkovani Mr. Beana na platne. Dal bych nejradej 75%.

1. srpna 2007
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
90 %

"TJA"

Jo pekny film ale zdal se mi prilis dlouhy. Leo zahral dobre, posledni dobou dostava dobre herecke role a stale vice se mi herecky zamlouva. K filmu...rebelove si v zemi mohli delat co chteli, pripadalo mi ze zabijení pro ne nic neznamenalo. Jako by to byla pro ne zabava. Taky byly ve filmu dobre udelane bojove scenky. 90%.

22. července 2007
plakát filmu
Hon na Šakala
Assignment, The
90 %

Na tento film se rad podivam, kdyz ho davaj v televizi. Libi se mi vice nez film Sakal s Brucem Willisem. Pekny a zajimavy pribeh o jednom nejvetsim a nejbezcitnejsim teroristovi na svete.

1. července 2007