avatar uživatele

Charlottka

Jméno
Věk
33 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Vesnice
Village, The
40 %

HMMM

Musím říct, že jsem od filmu čekala mnohem víc - vždyť Shyamalan natočil Šestý smysl, myslela jsem, že to bude stejně povedené. Námět byl sice zajímavý, ale nějak se mi nelíbilo jeho zpracování, byla to celkem nuda. A ten konec... Režisér to prostě ve snaze být originální poněkud přehnal. A musím říct, že herci odvedli úžasné výkony.

21. prosince 2005
plakát filmu
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích
Bridget Jones: The Edge Of Reason
40 %

Jednička byla mnohem lepší, připadá mi, že tvůrci se chytli toho, co diváky zaujalo v prvním díle a občas z toho vznikly dost trapné scény. Ano, i tady je pár povedených scén, ale celkově je už druhý díl hrozně křečovitý a Renée Zellweger je čím dál víc nesympatická. Je to škoda, Bridget je určitě povedená postava, ale tohle už je příliš...

21. prosince 2005
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
90 %

Moc pěkně udělaný film s jako vždy skvělým Johnnym Deppem, který opět předvedl, že dokáže zahrát úplně všechno. Je to krásná barevná "pohádka" s jako vždy skvělým hudebním doprovodem by Danny Elfman, kterou úžasně natočil jako vždy skvělý Tim Burton =).

20. prosince 2005
plakát filmu
Constantine
Constantine
80 %

Když jsem film viděla poprvé, tak mě dost nudil, ale podívala jsem se podruhé a není to tak hrozný, jak se zdálo... Keanu je v té roli dost přesvědčivej a občas bych se ho i bála, Rachel Weisz je taky hodně dobrá... Ztvárnění démonů a pekla bylo super, no všechny efekty byly super... Z postav mě zaujal archanděl Gabriel, byl zajímavej a ďábel byl dobře zahranej. To vymítání byl slušnej začátek, potom mě to začalo zajímat ještě víc, ale trochu mě nudily scény z baru. Jenom mě moc nepřesvědčilo, když mluvili latinsky, protože pochybuju, že by v dnešní době mluvil někdo tak plynně...

20. prosince 2005

Hurá!!!!!!!!!!

Poprvé jsem u toho usnula, no nemám si to pouštět ve čtyři ráno... Ale čím víckrát jsem to viděla, tím víc se mi to líbí...Tenhle film si přívlastek "kultovní" fakt zaslouží. Tarantinův styl se mi hrozně líbí a i tady je poznat, že je to od něj... Scénář je určitě jeden z nejlepších, tolik dobrých hlášek se jen tak někde nenajde a hercům role úžasně seděly. Taky je to jeden z mála filmů, kde není ani jedna trapná scéna, ale kde je strašně moc dobrých scén a jehož styl se moc lidí snaží napodobovat. Super je "Mazaný twist" , Uma je tam fakt dobrá... No a hudba je samozřejmě taky super... Myslím, že tenhle film měl dostat víc Oscarů.

20. prosince 2005
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
80 %

Stejně jako předchozí film, i tento je narozdíl od prvních dvou dílu temnější, ale i vtipnější a lepší. Mike Newell svou roli určitě skvěle zvládl, příběh je celkem dobře zpracovaný, i když občas jsou scény divně sestříhány a ty, co nečetli knihu to může dost zmást. Ale jinak už asi nemám co vytknout, moc se mi líbila hudba (ta je pěkná v celé sérii) a hodně povedené byly i efekty.

19. prosince 2005
plakát filmu
Hele vole, kde mám káru?
Dude, Where's My Car?
30 %

Hm, tenhle film je bohužel opět jeden z mnoha. Má neuvěřitelně přiblblou zápletku, takže tím se pokazil i celý děj filmu, je to úplně šíleně přeplácaný a ani pár vtipných okamžiků ten film nezachrání.

19. prosince 2005

Rodriguezovi se tenhle film fakt povedl, černobílá kombinace vypadá dokonale a když k tomu přidá ještě nějakou tu barvu, tak scénu oživí (což většinou ani není potřeba) a vypadá to i umělecky. Herecké obsazení je skvělý - ale herci mají tak trochu převahu, nejlepší je Mickey Rourke a Clive Owen. No a samozřejmě se mi líbila i hudba, Rodriguez by se určitě uživil i jako skladatel...

19. prosince 2005
plakát filmu
Čtyři pokoje
Four Rooms
90 %

Supr

První půlka filmu je celkem nudná, ale v té další konečně nastoupí dvojka Rodriguez a Tarantino, takže na tu první část úplně zapomenete, což je vlastně dobře. První povídka je úplně mimo, druhá je už celkem dobrá, ale ty poslední dvě jsou prostě nezapomenutelné a skvěle film vyváží. Tim Roth je ve své roli perfektní, stejně tak Antonio Banderas a jeho hlášky.

19. prosince 2005