avatar uživatele

Charlottka

Jméno
Věk
33 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Nesvatbovi
Wedding Crashers
90 %

Sice jsem od toho čekala ještě trošku víc, ale i tak se mi to líbilo... Hlavně kvůli hereckýmu obsazení, to se fakt povedlo. Je to taková skoro neoddychová komedie se super hláškama a ten nápad je fakt neobvyklej...

30. ledna 2006
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
60 %

Čekala jsem, že to bude mnohem lepší... Moc jsem se teda nezasmála, aspoň že tam byla Nicole, ale taky to nebylo nic extra...

30. ledna 2006
plakát filmu
Cela
Cell, The
60 %

No, je to trošku slabší thriller. Zápletka je dost působivá a ústřední úchylák taky, ale nevím, nějak si ten film nedokázal udržet moc pozornost. Většina scén byla tak děsivá, že jsem se na ně pro jistotu skoro nedívala, J. Lopez ani nebyla tak děsivá, to už spíš děsná, radši bych v její roli viděla někoho jiného.

28. ledna 2006
plakát filmu
Bournův mýtus
The Bourne Supremacy
90 %

Jeden z mála akčních filmů, které mě zaujaly. Zápletka je originální a hlavně celý Bournův příběh je neuvěřitelně napínavý, takže jsem se ani chvilku nenudila. No, Matta Damona jsem moc v oblibě neměla, ale musím říct, že několik filmů, které jsem s ním v poslední době viděla mě přesvěčilo o tom, že hrát umí a zahraje výborně jak drama, tak akční film. A taky jsem ráda, že mě druhý díl Bourneova hledání identity nezklamal a za jedničkou nijak nezaostává.

24. ledna 2006
plakát filmu
Božský Bruce
Bruce Almighty
70 %

Jojo, ten nápad je opravdu zajímavý a zpracování taky. Tvůrci svou představivost využili na maximum a vzniklo tak mnoho originálních scén, které jsou většinou taky zábavné. Herecké obsazení se povedlo a i když mi Jim Carrey občas lezl na nervy, musím přiznat, že v té roli si nikoho jiného představit nedokážu, protože podobný blázen by se asi hledal dost těžko.

24. ledna 2006
plakát filmu
Ostrov smrti
Devil's Pond
40 %

No, tenhle film mě moc nezaujal, ten nápad by sice mohl být celkem zajímavý, ale jeho realizace dost pokulhává. Atmosféru to mělo takovou nijakou, většina scén byla nedotažených a něco se tam začalo dít až na konci. Plus Tara Reid, kterou opravdu nesnáším, a její nepovedený kolega, ti ten film opravdu nezachránili, spíš naopak.

24. ledna 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
90 %

No, Pán prstenů... Samozřejmě, že se zase povedl, Jackson odvedl skvělou práci, když tuhle trilogii převedl na plátno. Krásná příroda, hudba, skvělá bitva a herecké výkony vynahradí některá prázdnější místa, kterých ale naštěstí moc není. Četla jsem i předlohu a nedokážu si představit, že by šla natočit ještě líp, film nemá daleko k dokonalosti.

24. ledna 2006
plakát filmu
Purpurové řeky
Rivieres pourpres, Les
80 %

Perfektní thriller, děj filmu byl napínavý, k tomu můj oblíbený Jean Reno v hlavní roli... Purpurové řeky mě i přes pár dost nechutných záběrů dost zaujaly a je škoda toho konce, to už mi přišlo docela přehnaný.

23. ledna 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
60 %

Abych pravdu řekla, tak tenhle film se mi líbí jenom kvůli Johnnymu - bez něho by se úplně ztratil, protože jinak ničím zvláštním nevyniká, v některých místech se mi zdál trošku přeplácaný, sice je tam celkem dost vtipných scén (ale kdo je má na svědomí, že?=), ale jinak se ten film pořád jenom něčím natahuje... Sice je ta zápletka originální a Piráti snadno předčí kavalitou jiné filmy s podobným tématem, ale ani Depp je nevytáhne mezi ty nejlepší filmy.

23. ledna 2006
plakát filmu
Mlčení jehňátek
The Silence Of The Lambs
90 %

Z celé série je nejlepší a nejnapínavější, zápletka mi přišla dost povedená a děsivá sama o sobě. Jodie Foster svou roli zvládla skvěle, i když na A. Hopkinse nikdo nemá i přesto, že se na plátně zdrží celkem krátce. Právě jeho perfektní ztvádnění Lectera dostalo Mlčení jehňátek mezi kult a klasiku thrillerů a filmů vůbec, v té roli si vážně nikoho jiného představit nedokážu.

23. ledna 2006
plakát filmu
Pelíšky
Pelíšky
90 %

Tak tohle je určitě jeden z nejlepších českých filmů. Samozřejmě k němu neodmyslitelně patří známé hlášky, skvělé herecké obsazení, pěkná hudba, příběh, scénář a mnoho dalších věcí, které z něj činí opravdu pěknou filmovou podívanou. Je škoda, že podobných filmů se u nás v poslední době moc netočí.

23. ledna 2006
plakát filmu
S tebou mě baví svět
S tebou mě baví svět
80 %

Prostě typická vánoční klasika, kterou nám v televizi omílají stále dokola, ale stejně se na ni občas ráda podívám. Některé scény i hlášky jsou nezapomenutelné a je až s podivem, že z tak primitivní zápletky vznikl fakt povedený film, který určitě patří k tomu nejlepšímu z české kinematografie.

23. ledna 2006
plakát filmu
13 duchů
Thir13en Ghosts / 13 Ghosts
60 %

Docela zajímavý horor, je dost tajemný a napínavý. Ale stejně se mi z celého filmu nejvíc líbil ten dům, byl fakt pěkný a efektní. No nic, herci byli vybráni celkem dobře, nápad je to zajímavý, zpracování působivé, scénář nic moc, občas to bylo docela nesmyslné, ale přesto mě film docela zaujal a pobavil.

19. ledna 2006
plakát filmu
Anakonda
Anaconda
30 %

Zase další film vyžívající se převážně v lekačkách... No, hadi tu už dlouho nebyli, ale stejně mě to nějak nevzalo, ani jsem od toho nic moc nečekala...

19. ledna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
70 %

Celkem dobrý, ale myslím, že na jedničku to rozhodně nemá. Herecké obsazení je samozřejmě na tohle filmu to nejlepší, ale někteří dostali bohužel málo prostoru. Tentokrát mi děj připadá až příliš zamotaný a občas jsem se v něm ztrácela, celkově je to už moc přeplácaný.

19. ledna 2006
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
30 %

Nápad fajn, ale tyhle americké nesmyslné katastrofické filmy nepřinášejí nic nového. Opět se dočkáme různých klišé, "dojemných" scén, taky uslyšíme pár nudných proslovů a možná dojde i k záchraně lidstva. No nevím, podobných filmů je fakt dost, i lepších, některé scény jsou působivé, herecké obsazení slušné ale stejně nic moc..

19. ledna 2006
plakát filmu
50 %

Čekala jsem, že to bude super když tam hraje Uma i John, ale nějak mě to zklamalo. Občas tam byly dobrý vtipy, ale to ten film stejně nezachránilo a popravdě, věstšinu filmu jsem se nudila. A mě ještě dorazilo, když spolu Uma s Johnem tancovali, protože jsem si samozřejmě vzpoměla na jejich taneční scénu s Pulp Fiction - to asi od tvůrců nebyl nejlepší nápad. No jo, i když máte k dispozici spoustu celebrit, nemusí to hned znamenat, že natočíte dobrý film, škoda..

19. ledna 2006
plakát filmu
40 %

Sice je to klasická vyvražďovačka, ale občas se v ní najde něco tajemnějšího. Jenže to není bohužel až tak povedený horor - sice je občas děsivý, zejména tou hlavní myšlenkou, ale nějak moc mě nezaujal. Původní film jsem neviděla, takže nemůžu srovnávat, ale myslím, že takový nápad by se dal zpracovat lépe. Herecké obsazení je víceméně hrozné, herecké výkony většinou taky a dalo by se říct, že kromě pár nechutných vražd se v něm až do efektního finále nic moc neděje. A taky by mohli odstranit ten happyend...

19. ledna 2006
plakát filmu
E.T. – Mimozemšťan
E.T.: The Extra-Terrestrial
70 %

Tenhle film se mi vždycky moc líbil, je to taková klasika. Ale nevím, dneska mi to připadá až moc prvoplánový a až moc dojemný. Ale Spielberga mám ráda a některé scény jsou nezapomenutelné a E.T. je úžasná postava, takže se na tenhle film určitě někdy ráda podívám znovu,

19. ledna 2006

Film je to napínavý a tajemný, ale občas nedotažený a přiznávám, že jsem čekala něco lepšího. Ale co, i přesto, že ve filmu není moc akce a děj plyne docela pomalu, nenudila jsem se. Navíc je tu skvělá hudba, povedené výkony a můj oblíbený Guillaume Canet.

19. ledna 2006
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
50 %

No, nejzajímavější je na filmu asi obsazení. Brada ani Angelinu sice ve filmech nijak zvlášť nevyhledávám, ale říkala jsem si, že do filmu s takovou zápletkou se oba hodí. To je sice pravda, ale výsledek už moje očekávání nenaplnil. Scénář je dost slabý, není moc vtipný a tu celkem ohranou zápletku, že se manželé snaží zabít, nedoplňuje ničím novým a originálním. Je to škoda, na tohle téma mohl vzniknout mnohem lepší a zábavnější film.

19. ledna 2006
plakát filmu
80 %

Docela zajímavý vánoční film :)) Celkem jsem se nasmála, chvilkama to bylo i dojemný, ale fakt jenom chvilkama... Ale celkem se mi to líbilo a myslím, že Billy se na tuhle roli opravdu hodil...

18. ledna 2006
plakát filmu
Bolero
Bolero
60 %

Působivý je na filmu jenom to, že je podle skutečné události. Jinak mi i přes děsivý příběh a slušné herecké obsazení připadá nudný a nedotažený. No, čekala jsem od něj něco víc.

18. ledna 2006
plakát filmu
Věčný svit neposkvrněné mysli
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
90 %

Zvláštní

Bylo to hodně originální a zajímavý, film tohoto stylu se moc nevidí. Děj je občas dost zamotaný, ale to mi nevadilo, nápad na mě zapůsobil a herecké obsazení se dost povedlo, Kate Winslet je čím dál lepší herečka.

18. ledna 2006
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
90 %

Sice je to dost odlišný od předchozích dílů, ale naštěstí pořád na stejný úrovni... Cuarón oproti Columbusovi "přitemnil" atmosféru, což je fajn, ale zase se mi nelíbili mozkomoři (tak trochu lítající hadry =) a pár dalších detailů. Výkony herců jsou hodně dobrý, z nových herců se mi líbili Gary Oldman a Emma Thompson (i když její Trelawneyovou jsem si představovala ještě trochu jinak).

18. ledna 2006