avatar uživatele

TerkaX

Jméno
Tereza
Věk
34 let (Váhy)
Bydliště
v Turnově
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Když se čas naplnil
When Time Ran Out...
70 %

Ale jo

Docela pěkný, jen na můj vkus už poněkud starší film, který neurazí, ale na druhou stranu zase ani příliš nenadchne. Ale dívat se na to určitě dá a věřím, že někdo v tomto filmu se skvělým hereckým výkonem Paula Newmana určitě nalezne zalíbení :)

5. ledna 2007
plakát filmu
Skleněný dům
Glass House, The
90 %

Lííbíí

Myslím, že scénář ani zpracování špatné nebylo, k tomu poměrně dobré herecké výkony, zvlášť L. Sobieski se opravdu vyznamenala, pak taky trochu akce a napětí, z čehož už vznikne víc než dobrý film, u kterého se člověk fakticky nenudí :)

5. ledna 2007
plakát filmu
Syriana
Syriana
90 %

Povedeně promyšlený thriller

Po shlédnutí tohoto filmu téměř nemám slov, škoda, že ho moc lidí nezná, protože film nás opravdu nutí k zamyšlení, čeho všeho jsou schopni lidé v zákulisí vysoké politiky. Realistický pohled na věc mě skutečně ohromil, navíc herecké výkony si zaslouží přinejmenším takový obdiv jako děj filmu. A G. Clooney získal Oskara naprosto zaslouženě. Mou jedinou výtkou k filmu je chvílemi snad až trochu moc zbytečná složitost děje, jinak opravdu nemám co vytknout, téma je to velmi originální..

5. ledna 2007
plakát filmu
12 opic
12 Monkeys
90 %

Povedený scifi snímek

Tak na to, že scifi není zrovna můj oblíbený žánr, se tento film povedl. Je dostatečně akční a donutí diváka přemýšlet, takže se nezačne po pár minutách hned nudit. Cením si zde i hereckých výkonů, skvělou práci odvedl zvláště Bruce Willis, ale také Brad Pitt.

5. ledna 2007
plakát filmu
Anděl Páně
Anděl Páně
90 %

Pěkná pohádka :)

To vám tedy povím, tato pohádka mě o Vánocích opravdu mile překvapila. Přestože pohádky nepatří k mým nejoblíbenějším žánrům, tady se bylo i čemu zasmát, navíc herecký výkon Ivana Trojana byl super. I kdyz ani vetsina ostatních ucinkujících hercu se nenechala zahanbit! A ta Panna Marie vypadala přesně jako ta z obrázků..

5. ledna 2007
plakát filmu
Nostradamus
Nostradamus
80 %

Zajímavé

Podle mě poměrně pěkně zpracovaná historická záležitost. Herecké výkony také nezanedbatelné. Myslím, že kdyby se vystříhaly ty chvílemi nudné a poněkud zbytečné scény, kterých tam zas tolik nebylo, celkový dojem by byl pak ještě lepší.

2. ledna 2007
plakát filmu
Metro
Creep
90 %

Ale joo..

No tak od filmu jsem mnoho nečekala, tak mě docela mile překvapil. Některé scény sice trochu morbidní, ale tak akorát, na to že to je horor. Mimo jiné mě taky dost zaujal herecký výkon Franky Potente.

2. ledna 2007

Fajny

Musím říct, že se to docela povedlo. Od filmu jsem čekala větší blbost a hle, ono to dokonce mělo i děj. V překvapení musím uznat, že filmík na mě působil docela zajímavě a taky jsem se zasmála. No akorát škoda zas toho amerického happy-endu, ale co, čekala jsem to, no..

2. ledna 2007
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
90 %

Jéé

No tak to se podle mě docela povedlo! Od filmu jsem čekala naprostou slátaninu, ale ze zvědavosti jsem si řekla, že shlédnu alespoň začátek. Ale pak jsem se už neodtrhla, jé to byla fakt síla. No herecké výkony byly super, ale ty hlášky a vůbec ten děj byl taky takovej originální a nápaditej, že to snad nemělo žádnou větší chybu!

2. ledna 2007
plakát filmu
Panic je na nic
Panic je na nic
20 %

Pokus o komedii??

Teenagerovská komedie? Nebo jak že tento zoufalý počin tvůrci nazvali? Každopádně na tom nezáleží, filmu chyběl dobrý nápad, vtip a zkrátka vše, co má alespoň průměrný film obsahovat. 20% dostává za to, že jsem u něj vydržela do konce (i když jsem ale nudou usínala!)..

30. prosince 2006
plakát filmu
Můj auťák Brouk
Herbie: Fully Loaded
90 %

Go Herbie, go!!

Na to, že jsem od filmu příliš nečekala, jsem se chvílemi i docela slušně bavila! Nejvíc dostat mě dokázal samotný Herbie, ten to zahrál fakt úžasně, heh :-))

30. prosince 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
70 %

Film vcelku ok, ale Čekala jsem víc

Ano, je tomu bohužel tak. Od filmu jsem čekala o něco více napětí, akce a snad i vtipu. Pak když se mi to už začínalo líbit, přišla pro mě smutná scéna se smrtí Cedrika a byl konec. Tak nevím, co si mám myslet.. :(

30. prosince 2006
plakát filmu
Jak na věc
About A Boy
100 %

Skvělé!

Film podle knižní předlohy, kterou jsem četla, byl opravdu skvěle zpracován! Dokáže diváka fakt skvěle odreagovat a dokonce i pobavit! Hugh Grant navíc podal opravdu skvělý herecký výkon a myslím, že nebyl sám..

30. prosince 2006
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
20 %

Blbost

Tak toto už je opravdu trapné. Je to skutečně o ničem, naprosto nezajímavé, trapné, nehorázné....proč tohle někdo točí a kdo může vymyslet tak pošahaný scénář, to nepochopím... Do konce jsem nevydržela a plně doufám, že nebudou točit čtyřku

6. prosince 2006
plakát filmu
Good bye Lenin!
Good bye Lenin!
90 %

Zajímavé

Ano, opravdu velmi zajímavé téma, které rozhodně dokáže zaujmout, a velmi zajímavé provedení řadí podle mě tento film k těm lepším. Navíc působí dost realisticky. A herecké výkony si také zaslouží pochvalu.

6. prosince 2006
plakát filmu
100 %

Fajn oddychovka

Má to sice praštěný děj, prostě takový typický pro americké teenagery, ale právě u tohoto filmu mě naprosto dostal. Herci na sobě taky pěkně mákli. Film rozhodně není nadprůměrný, ale ať si je kritiky kritizován jak chce, mě se zkrátka líbil. Přišel mi fakt super!

6. prosince 2006
plakát filmu
Silent Hill
Silent Hill
100 %

Super

Podle mě je tento snímek naprosto fascinující, z kina jsem si odnesla úžasný zážitek. Dokáže pěkně zapůsobit na psychiku, navíc některé scény jsem skutečně ocenila. Pěkně vymyšleno, bezvadně natočeno, dokonce přímo tak, až jsem se chvílemi opravdu vžila do děje a že to nebylo vůbec nic příjemného...

6. prosince 2006
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
30 %

Jednou stačilo

První díl této série mě příliš nezaujal, přesto jsem se však chtěla podívat, jak to nakonec dopadne. No, při nezajímavém, nic extra nového neříkajícím, neakčním ději jsem vydržela asi necelou hodinu, tak nudný film jsem už dlouho neměla tu čest vidět.....Ale zas na druhou stranu chápu lidi, kterým se snímek líbil a uznávám, že jsem za celý svůj život viděla i pár větších blbostí o ničem, nebo o něčem pro mě naprosto nezajímavém

6. prosince 2006
plakát filmu
Tři mušketýři
Three Musketeers, The
100 %

Super

Pro začátek se musím přiznat, že na knihu se teprve chystám, takže porovnávat nemůžu (slyšela jsem totiž dost názorů, že prý je tento film velmi pozměněn). Podle mě je ale tento snímek skvěle zpracován - nevím sice, jak moc se blíží knižní předloze, ale toto filmové zpracování mě velmi zaujalo. Pěkné scény, přiměřeně akční, děj měl hlavu a patu, hezky jsem vše pochopila, zasmála se, a občas i zasténala při pohledu na pro mě krásného neznámého herce, který ve filmu ztvárnil D´Artagnana. Ale jinak všichni tři mušketýři působili také velmi sympaticky, navíc herci, jenž je ve filmu ztvárnili podali skvělé výkony, bylo opravdu vidět, že jejich dnešní sláva je jejich velkou zásluhou. Jen mě mrzel ten dabing, ten byl vážně příšerný, ale to už je moje chyba, že jsem si film nesehnala a neshlédla v originále, jakože se tak chystám v nejbližší době udělat.

6. prosince 2006
plakát filmu
Canterburské povídky
Racconti di Canterbury, I
80 %

mm

Mno musim se přiznat, že knizku jsem zatím nečetla, ale filmové zpracování mě velmi zajímalo. A tak vzhledem k tomu, že jsem od něj příliš nečekalo mě nijak neurazilo. Docela zajímavé.

4. prosince 2006
plakát filmu
Loď duchů
Ghost Ship
70 %

Začátek byl fajn..

No tak musim uznat, že začátek filmu mě vcelku zaujal, ale pak už to šlo z kopce. Nápad nebyl špatnej, i když už taky ne přímo originální, ale provedení již bylo o poznání horší. Mno a herecké výkony mě taky zrovna nepřesvědčily.. ale přesto všechno jsem se dívala až do konce

4. prosince 2006
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
100 %

He

No je to sice blbost, ale je fakt super, fakt jsem se u toho zasmála, takže i když trojka na jedničku tak uplně nemá, je to bomba

4. prosince 2006
plakát filmu
Já, mé druhé já a Irena
Me, Myself & Irene
90 %

Fajn

Taková pohodová oddychovka. Filmy Jima Carreyho příliš nemusim, ale tenhle se podle mě docela povedl.

4. prosince 2006
plakát filmu
Nesnesitelná lehkost bytí
The Unbearable Lightness of Being
100 %

Výborné

Výborné zpracování knižní předlohy. Setkáváme se zde pouze s menšími nepřesnostmi, ale na kráse to filmu nikterak neubírá. Tento film je skvěle natočen i herecky obsazen. Navíc působí velmi realisticky, tedy alespoň na mne.

26. listopadu 2006
plakát filmu
Jak je důležité míti Filipa
Importance of Being Earnest, The
100 %

Výborné

Nevím jak kniha, tu jsem nečetla, ale film stojí opravdu za shlédnutí. Je to klasika pojatá modernějším způsobem, navíc se skvělým hereckým obsazením.

26. listopadu 2006