avatar uživatele

Mikešekk

Jméno
Michala
Věk
37 let (Střelec)
Bydliště
Kutná Hora
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Predátoři
Predators
70 %

Predátor je jednou z mým nejoblíbenějších postav, takže jsem si samozřejmě nemohla nechat ujít ani jeden film s tímto borcem. Tenhle film mě docela mile překvapil, nečekala jsem, že bude až takhle dobrý, jasně, že nikdy nepřekoná jedničku, ani dvojku, ale pořád je mnohem lepší, než Vetřelci vs Predátor 2. Moc se mi líbí, jak je film natočený! Nejvíc se mi líbila scéna, kdy "hrdinové" padají z útesu do vody, myslím, že to byla asi nejlepší scéna filmu. Jinak je to fajn podívaná pro všechny Predátofily, jako jsem já :) Určitě rádi odpustíme nějaký ten nedostatek (a že jich tam je víc) a budeme vychutnávat Predátory, podtržené výbornou hudbou.

3. října 2010
plakát filmu
Predátor
Predator
100 %

Predátor = klasika! Jeden z nejpovedenějších akčních filmů vůbec! Skvělý příběh, herci i hudba, prostě jen sedněte a vychutnávejte!

3. října 2010
plakát filmu
X-Men Origins: Wolverine
X-Men Origins: Wolverine
60 %

Předchozí x-meni se mi líbili moc, ale tenhle film byl docela nuda, až na pár scén. Příběh se mi líbil, ale něco tomu chybělo. Určitě si Wolverina zase pustim, ale ne v dohledné době.

30. září 2010
plakát filmu
Přes noc třicítkou
13 Going On 30
60 %

Na tomto filmu se mi nejvíce líbí soundtrack, hudba byla vybrána opravdu dobře. Jinak film je dobrý na odreagování a na relax, žádné vážné téma, jen holka, která chce být starší, ale zjistí, že by vlastně o dost přišla... Dala bych 45%, ale za tu hudbu dávám 60%.

30. září 2010
plakát filmu
Malá mořská víla
Malá mořská víla
30 %

Kreslená verze je parádní, tohle je jedním slovem depka, to se přece nemůže líbit žádnému dítěti... Opravdu se tahle pohádka moc nevydařila, asi proto není tak známa a tolik ji v TV nevidíme, naštěstí!

30. září 2010
plakát filmu
Doktor od jezera hrochů
Doktor od jezera hrochů
60 %

Dobré odreagování

České filmy nejsou zrovna můj šálek čaje, ale tenhle film je celkem dobré odreagování. Líbí se mi veklá dávka nadsázky a celkem fajn humoru, ikdyž připouštím, že někdy to pan Troška trošku přestřelil. Samozřejmě kniha je kniha, ale tohle filmové zpracování se mi líbí.

29. září 2010
plakát filmu
Nezvaná
Uninvited, The
60 %

Celkem slušný filmek, ničím nenadchne, ani neurazí. Sice jsem čekala, že se budu mnohem víc bát, jak slibovaly texty na obalu DVD, ale napětí a sem tam ta lekačka tam byly, takže dobrý. Co se mi nelíbilo, bylo vyslovené "přehrávání" role od té blondýny (Rachel), to bylo tak strašně vidět, že si snad nikdo ani nemohl myslet, že to dělá skutečně ona! Co mě naopak mile překvapilo, byl herecký výkon hlavní hrdinky, tato role jí sedla jak vyšitá. Kdybych měla film někomu doporučit, tak mu řeknu, že na zabití hoďky a půl je to dobrý, ale ať rozhodně nečeká něco extra a ani kvalitu Kruhu, o níž jsem si myslela, že bude překonána - nebyla.

24. září 2010
plakát filmu
Počátek
Inception
100 %

Pecka

Paráda! Po dlouhé době zase jeden super film. Ani chvilku jsem se nenudila a film jsem doslova hltala. Hrecké výkony na jedničku, děj více než zajímavý a hlavně samá akce + skvělá hudba. Určitě si ještě jednou na Počátek do kina zajdu!!

28. srpna 2010
plakát filmu
Shrek: Zvonec a konec
Shrek Forever After
60 %

Shrek

Nic moc, čekala jsem od toho víc. Musím říct, že mi tam dost chyběly narážky a parodie na známé filmy. Zase na druhou stranu tento díl nijak neurazí. Prostě jde jen o další rejžování na zaběhnuté značce Shrek. Co se mi ale líbilo hodně, tak byl Kocour, ten se povedl.

3. srpna 2010
plakát filmu
Souboj Titánů
Clash of the Titans
80 %

Film se mi moc líbí, je to prostě klasika. Je fakt, že efekty, ve srovnání s dešní dobou jsou nic moc, na tehdejší dobu to byla ale pecka... Líbí se mi dějová linie i výkony herců. Zpracování je velmi dobré.

16. dubna 2010
plakát filmu
Souboj Titánů
Clash of the Titans
40 %

ST

No... Přiznám se, že jsem čekala určitě od tohoto filmu víc. Co mě naprosto dostalo, tak je zpracování Krakena a Pegase, to je prostě tragedie... Navíc zpracování ve 3D je tak trošku nešťastné,třeba při bojových scénách, máte strašně špatný přehled, co se vlastně děje. Líbila se mi tam snad jen Meduza, ale na tu starou nemá. Když to srovnám se "starým" Soubojem titánů, tak musim říct, že tohle je jen slabý a chabý pokus udělat z dobrého jména reklamu a vytřískat z toho prachy. Když nebudu srovnávat, tak film má dobré bojové scény, efekty se také povedly, hudba je celkem zdařilá, jen mi tam chybý lepší výkony herců a určitý náboj, který film nemá... Celý film mi přišel divný, zpracování příběhu je strašný a hrdinové mi příjdou, jako že vůbec nevědi která bije... Prostě propadák.


PS: naprosto souhasím s recenzí, která tu k filmu je, je úplně přesná a pravdivá!!!

16. dubna 2010
plakát filmu
Avatar
Avatar
60 %

Avatar

Čekala jsem od tohle fimlu hodně a musím bohužel říci, že zdaleka nenaplnil mé očekávání.... Začnu negativy - děj byla naprostá katastrofa, dvě hodiny u toho sedíte na zadku a neděje se vůbec nic, poslední půlhodina to má nejspíš zachránit... děj byl skutečně o ničem a trvání filmu Vás nutí si dát do očí sirky... Bohužel můj pohled na film nezměnil ani výkon herců, který byl bezpochyby výborný, ani famózní efekty a celkově velmi zdařilé provedení. Tvůrci se měli opravdu zamyslet nad tím, zda zážitek filmu ve 2D bude alespoň polovinou zážitku 3D. To se bohužel opravdu nepovedlo. Ve 3D se stane z béčkového filmu celkem dobrý zážitek (např: Nezvratný osud 4 3D), protože se nám to ve 3D samozřejmě víc líbí. Stejně to dopadlo i tady... tím nechci říci, že Avatar je béčko, ale u mě rozhodně není 100%ní.

10. ledna 2010
plakát filmu
Páni kluci
Páni kluci
100 %

Super film, opravdu už česká klasika, proti které snad nikdo nemůže nic mít. Teď ho zrovna davali :))

17. listopadu 2009
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
90 %

Naprosto souhlasim s nazorem podemnou, presneji bych to nepopsala. Telefonní budka je jeden z nejpovedenejsich filmu posleni doby a kdo nevidel, at to honem napravi!

17. listopadu 2009
plakát filmu
Princ a Večernice
Princ a Večernice
80 %

Moc krásná česká pohádka, také, jako prár dalších patří mezi českou klasiku. Mám ji doma i na DVD a když je nálada, hned si ji pustim :)

17. listopadu 2009
plakát filmu
60 %

James me docela v teto roli prekvapil, ale zahral ji dobre. Celkove na me film pusobi mile, rodinne. Myslim ale, ze ho staci videt jednou dvakrat.

17. listopadu 2009
plakát filmu
Kurs sebeovládání
Anger Management
80 %

Na tomto filmu je ta nejvetsi pecka Nicholson! Vyborne svoji roli zahral. Scena, ktera byla pro me ta nej byla ta na moste, to je asi nejlepsi scena filmu. Jinak celkove se i film moc libi, krome sceny na stadione, ta mi prisla moc preslazena.

17. listopadu 2009
plakát filmu
Bestiář
Bestiář
50 %

Celkem to jde

Me se film moc libil, a Marek Vasut byl paradni, pokazde, kdyz se objevil jsem se musela smat. Moc se mi libil i Karel Roden, roli zahral perfektne! Jen me tam strasne stvala hlavni hrdinka - slepice bez sebeucty, ktera sebou necha orat, kdyz si chlap piskne... Urcite si film nekdy zase pustim, ale asi za dlouhou dobu.

8. listopadu 2009
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Paráda

Další z filmů, ve kterém je vidět, že Johnny Depp umí zahrát všechno a naprosto famózně!!! Dle mého názoru je to skutečně nejlepší herec současnosti... Film se mi moc libil, mam ráda Kinga a knižní předlohu mám doma. Zpracování knihy mě vůbec nezklamalo, jako třeba Osvícení. Dávám 90%!

24. října 2009
plakát filmu
Nezvratný osud 4 3D
The Final Destination
50 %

No, kdyby to nebylo 3D, tak by to za moc nestalo... Příjde mi to, jako taková rychlokvaška... Dobré sceny byly na začátku, jak se tam jel ten závod, zbytek už za moc nestál... Film skutečně zchránilo zpracování 3D, proto dávám 50%.

17. října 2009
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
100 %

Nemám slov....

Tenhle film je bez debaty pecka.... Zrovna jsem se na nej dokoukala., skoro bez dechu... Je to jeden z mala filmu, ktery zanecha v divakovi nejakou stopu... Uplne chapu ty Oskary....

4. března 2009
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
10 %

No, videla jsem to dvakrat a uplne mi to stacilo! Tanhle film je pekna radoby vtipna blbost a slatanina! Snad nic se mi na tom nelibilo...

27. srpna 2008
plakát filmu
Temné vody
Dark Water
60 %

Určitě ne horor....

Uplně souhlasim s názorem od: Ta od Muncha, určitě to neni horor, prostě se u toho člověk nebojí a konec je opravdu dojemný...

5. června 2008
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
100 %

Meryl

Tenhle filmek jsem si pustila jen tak z nudy, ale musim rici, ze po par minutach uz jsem hltala dej a nepustilo me to az do konecnych titulku! Film se mi moc libil a musim rici, ze Meryl Streep jsem v lepsi roli snad nevidela, mela ji jako usitou na telo. Delala dojem strasne zle, pysne a chladne kralovny, ale pri hlubsim zamysleni divak zjisti, ze dela to, co musi. Proste super film a doporucuji si ho pustit! Za me je to 150%! Uplne souhlasim s nazorem (hlavne s tou Jennifer :-))Cam15

7. dubna 2008
plakát filmu
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
100 %

Depp

Pro tento film mam jen jeden vyraz...WOW!!!!! Myslenka filmu dokonala, herecke obsazeni super a herecke vykony perfektni! Johnny Depp byl skvelej, na tuhle roli se hodil jako nikdo, navic moc dobre zpiva. Proste dopurucuji vsem!!! Za me je to jasnejch 100%!!!

28. února 2008