avatar uživatele

Nikouš

Jméno
Veronika
Věk
32 let — narozeniny slaví za 52 dní (Blíženci)
Bydliště
Budějovice, úžásný město ;)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

bomba

jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděla. nebrala jsem ho jen jako další akčňák, ale na city mi tam brnká i čest a mark wahlberg. výborná píseň na konci od otise a celej film je cítit tím samým, čím bylo prostoupený into the wild. prostě pecka.

15. října 2009
plakát filmu
Útěk do divočiny
Into the Wild
100 %

nejlepší

film všech dob. Prostě něco úžasnýho, co nedokážu vyjádřit slovy. Poprvé jsem ho viděla před rokem a od tý doby neni den, kdy bych si nevzpomněla na úžasnou muziku od Eddieho nebo na nějakou repliku z filmu. Krásný a dojemný a prostě nejlepší.

15. října 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
60 %

26. července 2009
plakát filmu
Havana Blues
Habana Blues
100 %

Habana Loca

Nejúžasnější film, co jsem za poslední dobu viděla. Přenádherná muzika, která rozproudí krev v těle a vyžene pár slz do časoprostoru. Byla jsem na něj už 3 krát v kině a příští týden jdu zase. A to samo svědčí o tom, že je to film hodný vícerého shlédnutí. Ani nezmiňuju, že vždycky utírám sliny při scénách s dreadařem :-D. A taky plakát mi visí na stěně. Jen mě mrzí, že ještě nevyšel na dvd a pochybuju, že vůbec vyjde. Ani jsem ho neobjevila nikde v obchodě. Takže si ho ani nemůžu koupit. Budu prostě do kina chodit tak dlouho, dokud ho budou dávat. Zlatý nezávislý filmy! No, rozepisuju se už dlouho. Stačí prostě říct, že tenhle film je neskutečný filmový, romantický a hudební zpracování života na ostrově jménem Cuba - Puta Isla.

8. prosince 2007
plakát filmu
...a bude hůř
...a bude hůř
100 %

hej, špíno!

Naprosto skvělej film pro všechny svobodomyslný duše, který se stotožňujou s myšlenkama hippies a beatnický subkultury..tenhle film ukazuje, jak sakra těžký bylo si žít podle vlastního názoru, zvlášť s komančema za zády.

24. června 2007
plakát filmu
Pink Floyd: The Wall
Pink Floyd: The Wall
100 %

when we grew up and went to school

jeden z top 25 filmů..neuvěřitelnej film propletenej hudbou (a řekla bych přímo genilání a rozhodně nadčasovou hudbou) Pink Floyd..depka, deprese, blues..abych řekla pravdu to všechno tenhle snímek doprovází..a taky se mi v jedný chvíli chtělo zvracet, ale ustála jsem to..nic pro slabé nátury, ale je to opravdu bezesporu nadčasová klasika nad kterou budou hlavou kroutit leckteří ještě za pár let..

7. května 2007
plakát filmu
80 %

raz dva tři ča ča

Nechci dávat příliš málo bodů, protože když od tohohle filmu neočekáváte oskarové umění herců, bezvadnou kameru nebo téma zaobírající se nějakým fylosofickým tématem či problémy třetího světa, nemůže vás rozhodně ničím zklamat.výborná muzika, vděčné téma a opravdu nejen u pubertálních holek-jak si určitě myslí většina, která viděla jen trailer.dávám 80 bodů a musím říct, že je to sice oddechovka jak běloch pocházející z chudé, černošské čtvrti v sobě objeví talent, ale mě se to líbilo..něco na způsob "hříšňáku" a díky za to.

26. dubna 2007
plakát filmu
90 %

Hey Jude

Mně osobně se tenhle film líbil..a to hodně, nejspíš budu jediná ve smečce zběhlých vlků..ale vždyť tenhle kousek byl opravdu pěknej a milej a párkrát mi zaslzelo oko..nevim, co vám ostatním se na něm nelíbilo..a ne, ujišťuji vás, že jsem na to nekoukala jen kvůli Judovi (i když by to nadpis mohl evokovat).Milý film a taky vtipný, což jsem ze začátku moc neočekávala..a navíc jedna s hvězdičkou patří susan sarandon a kostimérkám.díky a posílám velkou televizní pusu..:-D

21. dubna 2007
plakát filmu
100 %

How we gonna pay?

Strhující. Film, který patří do mého osobního žebříčků nejlepších filmů. Úžasná muzika, která se vpije do kůže a kterou si budete broukat ještě notnou chvíli po skončení závěrečných titulek. Stejně jako vám poslední slza uschne minimálně hodinu po konci filmu - minimálně u mě to tak bylo. Rozhodně všem doporučuju si půjčit dvdčko, protože až skouknete alternativní konec, tak budete brečet, jak želvy. Je to neuvěřitelnej film o lásce, přátelství a životě. Prostě úžasný.

28. ledna 2007
plakát filmu
Hon za svobodou
Chasing Liberty
90 %

Chasing Liberty

Mně se tenhle film líbil,nedávám mu sice plných 100%,ale je to taková typická oddechovka s docela hezkým chlapem v hlavní roli..;)

1. ledna 2007
plakát filmu
Anděl Páně
Anděl Páně
80 %

Petronelek

Petroneli Petroneli,tenhle film je úžasně zpracovaná pohádka..skvělý kulisy,herci a herecké výkony,opravdu výborný film-zvlášť teď ve vánočním čase.

3. prosince 2006
plakát filmu
Bláznivá školka
Daddy Day Care
80 %

Eddie

Eddie Murphy mě nemůže zklamat v jakémkoli filmu,i když přiznávám že tahle movie je jen jedna z mnoha americké velkovýrobny,přesto je to naprostá oddychovka..

3. prosince 2006
plakát filmu
Bulšit
Not Another Teen Movie
70 %

bullshit!

výtečná americká přiblblá parodie na všechno takmoc sladké a happy-endové filmy..moc se mi to líbilo a nikdy nezapomenu na šlehačku a banán.

3. prosince 2006
plakát filmu
Crossroads
Crossroads
20 %

typický

typickej americkej film,jak se z naivky a stydlivky stane "lvice salónů"..no nic proti tomuhle příběhu,ale přece jenom zůstanu u popelky..

3. prosince 2006
plakát filmu
Čokoláda
Chocolat
100 %

ach..

Opravdu opravdu opravdu úžasný film,moc se mi líbil..skvělej hereckej výkon obou hlavních postav,dobré dialogy a poutavý příběh..100%

3. prosince 2006
plakát filmu
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
80 %

klasika

tenhle film je vážně neskutečná klasika..každej ho zná a každej z něj cituje..a jen tak pro sichr..kurva se neříká..

3. prosince 2006
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
90 %

potěší

myslím,že tenhle film potěší každou ženskou..já osobně jsem si ho užila..dobrý a všemi známý příběh,který si téměř každá z nás prožila..myslím že se může líbit i chlapům..

3. prosince 2006
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
90 %

bravo

skvělej film,úžasná parodie na všechny až moc úžasný americký filmy..typickej humor mě vždycky pobaví..

3. prosince 2006
plakát filmu
Cokoliv
Anything Else
20 %

nic

přijde mi to jako ztracený 2 hodiny nad tímto filmem..vůbec mě to nezaujalo..dialogy nic moc,režie taky nic moc..prostě docela,naprostá ztráta času..

16. září 2006
plakát filmu
Ace Ventura 2: Volání divočiny
Ace Ventura: When Nature Calls
90 %

Jimmy!!!

Hurá,prostě úžasná komedie se svým vlastním humorem,který žádný jiný film nemá..Jim Carrey postavě zvířecího detektiva vdechuje naprosto skvělej humor..prostě hodně dobrý

16. září 2006
plakát filmu
Metallica: Some Kind Of Monster
Metallica: Some Kind of Monster
100 %

jaymz,lars,kirk & rob

opravdu luxusní dokument o týhle partičce..šla jsem po půjčovně v hudebním oddělení a říkám si:půjčim si ozzyho nebo metallicu ať zjistim co na tom kámoška má..no pujčila jsem si dokument nazvanej some kind of monster a vůbec jsem netušila,co mě čeká..do tý doby jsem o metallice nic moc neslyšela..zkouknu dokument a zjistim,že to je kapela,která mě absolutně bere..od tý doby jsem si půjčila všechny cdčka,co jsem sehnala a můžu říct,že tuhle kapelu opravdu miluju..vystihuje všechny moje pocity a názory..chci prostě jenom poděkovat dvěma pánům:joe berhlinger & bruce sinofski..díky za nejlepší dokument všech dob!metallica forever.

16. září 2006
plakát filmu
Maska
Mask, The
80 %

jimmy

Bezvadnej filmík,myslím,že se dá shlédnout i víckrát;)..
debut Cameron Diaz a proslavení Jima Carreyho..bravo

16. září 2006
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

Keanu reeves

tenhle film já prostě a jednoduše naprosto miluju..myslím,že to je nejlpeší film všech dob..tolik chyb má nejspíš proto,že nečekali,že bude tak rychle proslavenej a tak ho točili nízkorozpočtově..ale tak jako tak je to vážně úžasnej film a skvěle promakanej děj..

16. září 2006
plakát filmu
Tři muži a mladá dáma
3 Men and a Little Lady
80 %

bravo

myslím,že dvojka je o sto procent lepší než první díl..mladá dáma jako roztomilá holčička a konec je prostě sice s napětím očekávaný,ale naprosto skvělý..

16. září 2006
plakát filmu
Kašlu na lásku
Down with Love
60 %

nic moc

tak tenhle film mě ničím nezaujal..trapný dialogy,žádný smích a prostě celkově nudná atmosféra..pro mě ztráta času

16. září 2006