avatar uživatele

Marketickaa

Jméno
Markéta
Věk
32 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Kozoroh)
Bydliště
V Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hobit: Neočekávaná cesta
The Hobbit: An Unexpected Journey
70 %

tak trochu guilty plseasure

Hobit pro mne byl docela zklamáním, nicméně i přesto to byla dobrá podívaná. Moje pocity jsou tudíž dosti rozporuplné… I když to možná spoustu lidí štve, tak se mi líbilo to propojení s Pánem prstenů na začátku, jelikož nám tam ukazují, co se odehrálo pár minut před tím, než jsme se před více než deseti lety poprvé podívali do Kraje. Člověk si nemůže nevšimnout vyhublého Froda (který tím pádem cestou ke Gandalfovi zhubl tak deset kilo), ale to už bych musela být opravdová šťoura. :) I Gandalf vypadal více staře a celkem nemocně, což se dá pochopit vzhledem k věku Iana McKellena - přeci jen je herec v pokročilém věku a 10 let udělají rozdíl, ale nedá se to pochopit vzhledem k dostupné technice (po Benjaminu Buttonovi se nemá nikdo na co vymlouvat) a rozpočtu, jaký měl Jackson na natočení Hobita. Jestliže se nás snaží přesvědčit, že se Hobit odehrál o 50 let dříve, tak si na tom mohli dát trochu více záležet.

Tohle jsou ale opravdu jen detaily, které mi probleskly hlavou v prvních několika minutách filmu.

Vzhledem k tomu že se filmový štáb od Pána prstenů nijak zvlášť nezměnil, tak vizuálně vypadá dost podobně. Což mě osobně ani trochu nevadí. Co mi vadí je ono nešťastné rozdělení filmu do tří místo dvou částí. Jasně, v jednom filmu by se to nezvládlo, o tom není pochyb. Ovšem mnohem radši bych uvítala dva delší filmy než tři o něco kratší, které budou doplněné o nesmysly. Ano, Jackson sice tvrdí, že ten děj "navíc" je z Tolkienových poznámek, které nenapsal do knihy, ale to je informace kterou si já osobně (a nevím jak ostatní fanoušci a jiní "obyčejní smrtelníci) nemůžu ověřit. Nicméně jestli je to pravda, tak měl nejspíš Tolkien důvod, proč je nakonec z knihy vyřadil. Nijak mne neuráží to, že ten velký skřet (jméno jsem zapomněla) přežil a bude teď usilovat o Thorinův život - to se zkrátka u filmových adaptací stává, že chtějí dodat ději ještě trochu víc té šťávy. Co mě ale opravdu vytočilo, byla přítomnost onoho zdrogovaného čaroděje Radegasta, jezdícího na spřežení tažných králíků. Stav jeho mysli byl vysvětlen Sarumanem, totiž že "to má z pojídání těch všech hub" (nebo tak nějak to řekl), tudíž není pochyb o souvislosti s drogami (asi všichni víme, co dělají s lidmi houbičky). Je pravda že jsem byla smutná když ten ježeček umřel, ale celá ta scéna s ním byla tak neskutečně trapná, až z toho oči krvácely. Jestli jí tam zařadili proto, aby náramně ukázali jak se z toho zeleného lesa plného života a zvířátek stal potemnělý les (nevím, jestli to byl přímo Temný hvozd), tak to mohli vyřešit asi tak pěti-vteřinovou scénou na začátku, kde by zkrátka ukázali jak zeleň potemněla a listí uvadlo. Informace které přinesl skupině trpaslíků mohl stejně tak přinést Gandalf, který by je zjistil na jedné z jeho „soukromých výprav“ mimo skupinu trpaslíků. Podtrženo sečteno, potrhlý (zdrogovaný) Radegast má nejspíš pobavit infantilní publikum a nic víc. Takovouhle charakteristiku si mohl dovolit Johny Depp alias Kloboučník v Alence, ale přiznejme si, ten příběh je sám o sobě takový jeden velký trip. Přítomnost elfky Galadriel si vysvětluju jedině tím, že snad v celém filmu (nebo alespoň v tomhle díle) nefiguruje jediná žena a tak chtěli upokojit feministky.

Když jsem Hobita četla, tak jsem si všechny trpaslíky představovala víceméně stejně jako Gimliho v Pánovi prstenů, jen jinak barevné vlasy a vousy. O to víc mě překvapilo, že pár trpaslíků vylo opravdu pohledných (jmenovitě Kili, Fili a zvláště pak Thorin.) Herci předvedli (podle mě) opravdu skvělé výkony – zvláště pak Martina Freemena jsem si opravdu oblíbila. Co mě trochu iritovalo, byly jeho uši (nikdy jsem si nevšimla, že by Hobiti měli větší uši než lidé) a jeho nohy, které vypadaly dost uměle.

Kdybych to měla shrnout, tak je Hobit opravdu nadprůměrný film a nejspíš by sklidil mnohem lepší kritiku, kdyby od něj všichni neočekávali tolik. Plus mu ještě nenahrává do karet fakt, že spousta fanoušků četla knihu a tudíž je teď nespokojená, ale holt není každý den posvícení a já osobně můžu říct, že jediná knižní adaptace, která mně nezklamala, ale navíc ohromila, byl Kmotr.

Na závěr musím podotknout, že hudba byla naprosto fenomenální a celý film pozvedla alespoň o dva stupně nahoru.

13. prosince 2012
plakát filmu
Strážci
Watchmen
90 %

****

Filmu bych dala 4,5 hvězdičky, proto 90%. O filmu jsem slyšela, ale podle plakátu mi to připadalo jako Fantastická Čtyřka (kterou jsem neviděla a vidět nechci). Naprosto jsem o něj nejevila zájem, dokud mi ho nedoporučil kamarád s podobným vkusem na filmy jako mám já. A nelituju! Výborný zpracování, děj - řekněme, že je svým způsobem originální, obsazení taky super až na to, že Dan/Owel působil příliš jako Clark Kent/Superman. Obrýlený hrdina. Nicméně (pro mě) hlavní postava Rochach byl úžasný, jsem neskutečně šťastná, že Daniel Craig roli odmítl. Poslední co bych vyzdvihla je hudba - naprosto úžasná. V první půlhodině filmu už jsem stahovala soundtrack.

Pokud se vám líbí romantické filmy s Julií Roberts, asi vás to příliš nenadchne. Pokud jste spíše na X-meny, Batman atd. tak vřele doporučuji. =))

3. října 2010
plakát filmu
Alenka v říši divů
Alice in Wonderland
90 %

A líbilo!

Páni recenzátoři si můžou o Alence říkat co chtějí. To, že tam není ani známka po Burtonovi není pravda. Fakt, že Disney zmařil téměř každý jeho pokus, je něco jiného. Jasně, říká se to hrozně lehce, že "Burton není to do dřív, klesl neskutečně hluboko, vždyť to není on, ..." Jenže on to nejspíš kvůli Disneymu líp (podle svého) udělat nemohl.
Ale co je špatného na tom, že ten film má moc barev? Nebo že Depp měl „legrační obleček a oči, nic víc“? A říkat, že „infantilní“ publikum to jistě ocení? Infantilní se nepřipadám, a ten film se mi líbil. Dobře, fajn, není to Burton kterého známe, ale to že ten film udělal jinak ještě neznamená, že ten film sám o sobě není dobrý. Kdyby ho přesně takhle natočil někdo jiný, tak by nikdo neřekl ani slovo. Jenže protože je to zrovna On, tak se všichni můžou pos*at, protože sešel z "cesty". Kdyby se někdo namáhal hodnotit ten film jako takový, zajímaly by mě ty recenze.
A kdo si proboha stěžuje, že je to pohádka?!? Přečetli jste si vůbec tu knížku, nebo aspoň zhruba o čem to je? Ona to totiž JE pohádka. Lewis Carroll to jako pohádku napsal a Burton natočil - překvapení prozrazeno.

11. března 2010
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
50 %

bída

Je to dost bída. Pattison je možná fešák, a ikdyž nechci zpochyňovat jeho herecký výkony v jiných filmech (který sem neviděla) tak musim říct že role Edwarda mu moc nesedí. Sice na rozdíl od jiných adaptací New Moon vystihuje příběh podle knihy vcelku obstojně, ale herecký výkony nestojej za nic.
Edward je podle mě naprosto nepřesvědčivej a Bella je pořád taková křehulka. To sice je i v knize, ale Kristen to zkrátka přehání.
Docela slušnej výkon předvedla Dakota Fanning, byla to po Push další role kde nehrála jenom nevinnou holčičku a docela se jí to povedlo.

26. listopadu 2009
plakát filmu
Vím, kdo mě zabil
I Know Who Killed Me
60 %

..

Je to sice takový průměrný béčko, ale jsou i horší filmy. Lidsay sice opět hraje středoškolačku (ikdyž podle mýho názoru už je na to trochu stará), ale aspoň už se vzdala rolí uječených roztleskávaček s ambicema stát se zpěvačkou. S těma tmavýma vlasama vypadala občas docela strašidelně, ale celkově mi přišlo, jako kdyby vykrádala roli Cherry Darling v Planetě teror.
Oceňuju, že se nám scénáristi nesnažili vsugerovat že každá druhá postava je asi vrah, osobně mi to došlo až když byla Dakota spoutaná a vrah brnkal na piáno, ale možná sem jenom nedávala pozor.
Film měl celkem dobrou atmosféru, a jelikož jsem se na něj dívala v jedenáct v noci, tak mě to fakt dostalo. Řekla bych ale, že v odpoledních hodinách to musí bejt spíš nuda.

21. listopadu 2009
plakát filmu
Přes noc třicítkou
13 Going On 30
60 %

..

Ježiš, přijde mi to jako dívčí pubertální verze filmu "Velký" což považuju za urážku. Jako dívčí film to jistě obstálo výborně, ale mě se to nelíbilo. Pořád sem v tom viděla Joshe Baskina, akorát s IQ tak třicet, na jehlách a v minišatech. No jedinej rozdíl je, že Jeena se přenesla do budoucnosti zatimco Josh zkrátka vyrost. Jinak ale efekt stejnej, jako starší se zamiluje, naučí se chovat jako dospělá, ikdyž je trochu ztřeštěná... No podle mě trochu trapný.

31. května 2008
plakát filmu
Od soumraku do úsvitu
From Dusk Till Dawn
100 %

..

NO konečně sem si pustila jeden z mála filmů R.R. kterej mi ještě chyběl do "sbírky". Nevim kde začít, prostě už jenom to že to točil Rodriguez dává filmu minimálně tři hvězdičky. Že tam hrál Cloony a Tarantino, to už je čtvrtá, no a vzhledem k celýmu zpracování je jich pět - tzn. 100%!
Naprosto úžasně Rodriguezovsky přehnaná (nikoli však přeplácaná!!) upíří "slavnost" a to, že neváhá zabít ani hlavní, a především kladný postavy, to je prostě super. Z jednoho pohledu to může vypadat jako další americkej krvák, ale ti kdo znají filmy R.R. tak to viděj opačně. Mě osobně tenhle film nabídl to, co většina těch "najednobrďáckejch" zombie trháků nikdy.

14. dubna 2008
plakát filmu
Klub rváčů
Fight Club
90 %

..

Pěkně hustej film, co si budem nalhávat. Chvílema mě to bavilo, chvílema ne, ale těch nebbavících bylo podstatně míň. Třeba začátek, ten úvod do děje, no sice ne tak extra zábavný, ale přesto už je vám jasný, že se to rozjíždí. Takže v podstatě mě to bavilo od začátku do konce. O tom filmu sem předem nic nevěděla, snad jenom že tam hraje Pitt, proto mě dost překvapilo zjištění ohledně Jacka a Tylera. Každopádně, co se hereckých výkonů týče - myslim, že byli jeden lepší než druhej, vážně! Marla byla taky fantastická, no a co se otevřenýho konce týče... Mam mnohem rači uzavřený kapitoly, ale jim to prominu. :)

26. ledna 2008
plakát filmu
Pokání
Atonement
90 %

..

No, na tenhle film sem čekala docela dlouho, a kdybych měla čekat dýl, asi by to nebyla taková škoda. Trošku mě to zklamalo. Ne snad, že by se mi to nelíbilo, ale čekala sem trošku víc, nebo spíš jinak. Zkrátka všechny role se mi líbily, byly dobře zahraný. Hudba taky ok, ale ten děj mi přišel trošku nedotaženej. Bylo sice fajn že to mělo v podstatě dva konce - divák si může vybrat jestli chce romantiku se šťastným nebo nešťastným koncem, a to je docela originální, ale spíš to na mě působilo nedokončeně. Každopádně, je mi jasný, že přesně tenlhe konec byl autorův záměr, a ne nějakej omyl kdy nevěděl kudy kam.

16. ledna 2008
plakát filmu
Jackie Brownová
Jackie Brown
100 %

..

Ooo, skvělej film! Ze všech Tarantinovejch filmů co sem zatim viděla, mi to nejvíc připomínalo asi Pulp Fiction. Ne že by to mělo podobnej děj nebo tak, ale něčim mi to připomínalo. Možná to bude tim režisérem. :) Každopádně, ten motiv byť nebyl úplně nejpůvodnější, tak byl skvěle zpracovanej, a navíc - miluju ty hrátky s časem: :) V Pulp Fiction sem se v tom napoprvý nezorientovala (jako že co bylo kdy a jakto že když Travolta umřel tak teď zase žije), až když sem to viděla podruhý tak to teprv začalo dávat smysl. U Jackie bylo jasný hned co a jak, jenže těma časama ukázali PŘESNĚ jak to udělali. Prostě dokonalej podfuk. :)

1. ledna 2008
plakát filmu
Resident Evil: Zánik
Resident Evil: Extinction
90 %

GD!

Těžko srovnávat s předchozíma dílama, protože se od sebe hrozně moc lišily. První se odehrával vlastně jenom ve středisku Umbrelly, druhý v Racoon City, ale oba dva díly byly plný moderní techniky a a celý si tak nějak podobný. Zatímco trojka byla v podstatě jenom poušť-zbraně-mutanti-zbraně. Proto se to tak špatně srovnává, jsou ty díly hrozně různorodý. Ikdyž jsem ráda, že se to tolik odlišovalo, stejně jako třeba v Matrixu. :) Nikdo, kdo by viděl jenom trojku nemůže dobře pochopit o co jde, ale i já (a to sem poctivě viděla všechny díly několikrát ;)) sem se občas ztrácela v čase. Souvislosti a td. mi problémy nedělaly, ale najednou se začalo mluvit o minulosti (kterou všichni známe z předchozích dílů ;)) ale nikdo neví kdy to bylo. Čekala jsem pár týdnů, max měsíců, a najednou vypálili že "Už je to pět let..." S tou časovou osou (nebo jak to jinak nazvat) se jim to podle mě tolik nepovedlo, ale vzhledem k tomu, že nakonec to do sebe všechno zapadlo, tak ok. :)
Jinak hudba nebyla tak dobrá jako u 1 a 2, což mě překvapilo, protože bývá zvykem, že trojky ikdyž nejsou jako filmy nic moc, tak soundtrack nemá chybu.

14. listopadu 2007
plakát filmu
Interview s upírem
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
100 %

..

No páni, poslední film o upírech kterej sem viděla byl Van Helsing a Buffy, a dospěla sem k názoru žeo upírech se daj točit jenom hloupý horory. To ale Interview není. Není to horor (jak sem si původně myslela) ale úžasná, dramaticky hororová lovesotry. Děj mě mockrát překvapil, i v průběhu, a hlavně na konci. Sice není moc originální nápad s vyprávěním v retrospektivech, ale u tohohle filmu mi to ani tak nevadilo. Naopak, tenhle film to dělalo zajímavým.

10. listopadu 2007
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
70 %

..

Ou jé, Bruce Willis pro změnu zachránil svět. On asi jiný role ani nebere. Kromě tho to bylo pofidérní science fiction, kde auta (jestli sou to vůbec ještě auta) lítaj a lidi choděj ve směšných oblečcích. O 200 mld obyvatel a prezidentovi Zeměkoule škoda mluvit, asi jako o hotelu na měsíci. Dost mi to připomínalo Armagedon (opět suverénní Bruce Willis zachránil svět) dochucenej Hvězdnýma válkama (letouny, příšerky, superzbraně, a černej moderátor připomínající Jar Jar Binkse). Jako celkově to nebylo tak špatný, ale některý pasáže byly fakt hloupý.
Akorát Milla Jovovich mi tam do toho padla, s těma vlasama (který byly perfektí :)) vypadala jako z jiný planety, ale ona je asi i sama dobrá herečka, takže aspoň něco.

30. srpna 2007
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
60 %

..

Na světě už je dost filmů o tom, jak američani zachránili svět. Co třeba Den nezávislosti? Nebo Válka světů, Jádro a další... Je to furt dokola, oběví se ve vesmíru problém, tak tam vyšleme americkou posádku a oni spasí svět. Fuj! Proč někdo nenatočí jednou něco, kde se jim to nepovede? Ale co už, to žádnej američan nikdy nenatočí, a když to nenatočí američani, tak se postaraj o to, aby to nikde nemohli hrát. No, ale k filmu: byla to zajímavá podívaná, ikdyž často nudná a předvídatelná. Opět neoriginální otřepaná zápletka, kdy otec nechvaluje přítele svojí dcery, ale tváří v tvář nebezpečí se sblíží, až za něj nakonec položí život. No, to bylo fakt sladký, až mě z toho bolej zuby. Některý pasáže (např. u psychologa, nebo při nácviku) byly vtipný, ale to všichni víme, že na pár vtipných vtipů se sem tam i američani zmůžou. Bohužel od tý doby, co se dostali do vesmíru, sem se v tom začala ztrácet. Doteďka jsem nepochopila, jak se A.J. s tím Rusem dostali zpátky do lodi, když se oddělila od tý stanice, kde byl předtím ten Rus. Možná za to může moje nepozornost, nebo prostě filmaři nevěděli jak je "dostat zpátky" tak udělali zmatek a v příští scéně už byli na místě. No, Prostě tohle se jim moc nepovedlo.

15. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
40 %

..

Co to je?! První tři filmy jsou fajn, čtvrtej je taková splácanina, ale tohe?! No fuj! Vždyť to nemělo hlavu ani patu, kdybych nečetla knihu, nevěděla bych, o čem film je, spousta věcí nedávala smysl, a dost mi vadilo, že to bylo jina než v knize. Chápu, že z časových důvodů tam nemohli dát úplně všechno, ale takhle nesmyslně...
A co postavy? Lenka Láskorádová mě překvapila, že byla tak krásná, vždyť v knížce jí popisovali jako divnou, skoro až ošklivou.
Šokoval mě Voldemort v kvádru a kravatě, ale to není nic oproti tomu, že místo RUDÝCH očí měl bledě modrý. To bylo dost hloupý. Snape - co jeho vzpomínka? To bylo taky žalostně našmelený. Brumbál nevypadal ani náhodou jako Brumlbál, kterýho popisujou v knížce. Žádný půlměsícový brejle, nic. Celej závěrečnej rozhovor mezi Brumbálem a Harrym by sotva kdo pochopil, kdyby se držel jenom filmů. To co v knížce zabaralo asi osm stran, tady řekli osmi větama. No, možná, že kdyby všechny díly měly stejnýho režiséra, tak by aspoň nebyly každej uplně jinej, mělo by to něco stejnýho, něco, co se povdlo Rowlingový, ale timhle je to všechno ztracený. Vždyť i ti mozkomoři vypadali jinak ve trojce než tady. Tenhle díl se mi vážně nelíbil.

14. srpna 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

..

Paráda! Ze seriálu jsem viděla skoro všechny díly, tak sem se na film docela těšila, ikdyž sem se bála, že to bude naředěná kaše z nejlepších dílů seriálu. Ani to tak nebylo, nebo to tak rozhodně nepůsbilo. Aspoň na mě ne. Vůbec jsem netušila, že tam budou mít Green Day tak "velkou" roli, myslela jsem, že jenom nahráli úvodní znělku (která byla fakt povedená x)) ale během jejich výstupu jsem brečela smíchy. Bohužel, víc než tohle mě z celho filmu nepobavilo nic, což ale nemění nic na tom, že to byla super podívaná. A největší zážitek z filmu? Por mě Green Day, ale pro většinu pravděpodobně Bartova jízda městem! x)

14. srpna 2007

..

Jelikož Tarantina tajně miluju, tak se pokusim psát citově neutrálně (ne jako 13ti letá holčička o koncertu My Chemical Romance).
Před Pulp Fiction sem viděla jenom Kill Bill (a Jackie Brown, ale to mi bylo asi 10 a ani sem nevěděla že to bylo od Quentina), tak sem byla dost zaskočená, že se tam tolik mluví, pak ra-ta-ta-ta-ta a zase mluví. No ale od začátku mě to jejich mluvení bavilo, tak proč ne. Ještě sem neměla tolik zkušeností s Jeho filmama. Když film skončil, tak mi postupně začalo zhruba docházet, jak to šlo popořade - ale jenom zhruba a trochu.
No a teď, když už sem PF viděla několikrát a mam vcelku ucelenej názor, tak můžu říct, že ty dialogy sou grandiósně fantastickým způsobem vymyšlený a sepsaný, a postavám vložený do úst s naprostou přesností. Stejně tak se dá hovořit o časový linii, která mi do teďka dělá trochu problémy - jako kdy se co stalo. Ale pro každýho diváka-premiéráka musí bejt šok, když zjistí že úvodní scéna s Pumpkinem a Honey Bunny bude mít dohru.
Nedokážu mluvit moc obecně, ale doufam, že sem svůj názor vyjádřila.

13. července 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
70 %

..

No nevim nevim, byl to sice možná srandy kopec, ale to jednička i dvojak taky, a ty kromě toho měly i dobrej příběh. Tenhle byl dost nudnej a hlavně dost často průhlednej jak poch*** toaleťák, viz scéna s krasoněm a novinama. No, ale když to mam zhodnotit jako celek, tak to až takový ztráta času nebyla. Určitě stojí za vidění!

22. června 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
100 %

..

No, popravde receno, neco mi riká, ze jednicka a dvojka byla lepsí, ale zas na druhou stranu musim ríct, ze POTC jsou jedním z mála filmu, kde jsou vsechny dály na stejné urovni, a ze to neni jenom naredená kase. Ten film byl uzasnej, ikdyz to jak to dopadlo se mi vubec nelíbilo... No, ale hepác by se k tomu asi nehodil, uz jenom proto, ze ho vsichni predvídali. Jenom doufám, ze tvurci prehodnotí Piráty 4, protoze to uz by k tý kasi asi pomalu, ale jiste spelo.

31. května 2007
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
40 %

Nic moc

Nic moc, čekala jsem, že to bude mít šmrnc a švih, bude z filmu sršet zábava a já se budu smíchy válet po zemi, přesně jako toum nasvědčovaly ukázky. Bohužel, ukázky splnily svoje poslání, a to, aby si diváci mysleli přesně to, co jsem vypsala v první větě. Nic z toho se však nekonalo. Teda skoro nic, něco bylo vtipný, ale je to jeden z filmů "tragikomedie", kdy je to sice komedie, ale film jako celej je tragicky hloupej.

12. května 2007
plakát filmu
Geriho hra
Geri's Game
100 %

..

Super! Miluju Pixarovky, a mezi ty patří i Short films, a tenhle je jeden z nejpovedenějších. Ze začátku jsem na to koukala spíše skepticky, ale co už, od půlky to začne bejt chytlavý! :)

3. dubna 2007
plakát filmu
40 %

..

Cože to?! Ať mi nikdo neřiká, že to neni výcuc toho nejlepšího z Nema a Příběhu žraloka + to nejlhloupější, co napadlo samotný tvůrce!

23. února 2007
plakát filmu
Goyovy přízraky
Goya's Ghosts
100 %

..

Tenhle film se mi dost líbil, což mě udivuje protože v něm marně hledám alespoň nějakou hlavní zípletku. Většina filmů má hlavní motiv a nějakou omáčku kolem, ale tady je k vidění jenom ta omáčka. Sice dost hustá a pestrá omáčka, ale něco mi tam prostě chybí. I přesto sem si ten film užila a to moc. Je fakt, že když to zkončilo, tak sem řekla (nahlas): ,,A to bylo jako všechno?" , ale pak sem si řekla, že to rozhodně nebyla ztráta času. Já mam ráda historický filmy, ať už podle pravdy nebo vymyšlený a stejně tak mam ráda akční filmy kde se všechno motá kolem jedný veledůležitý věci. Tohle byl vcelku klidnej film, kterej asi nezaujmě ty typycký Matrixáče, i když já sem v podstatě něco takovýho :D

15. února 2007
plakát filmu
Jedna ruka netleská
Jedna ruka netleská
90 %

..

Připomíná mi to Samotáře. Má to podobný obsazení, a celkově na tom pracovali stejný lidi - režie, hudba, scénář a pod. Tak se jim povedlo udělat uplně jinej film, s naprosto jinou zápletkou a dějem. A stejně sou ty filmy jako bráchové. Je to výborná černá komedie a neznam nikoho, kdo film viděl a nelíbil se mu.

27. ledna 2007

..

Jako to je uplně úžasnej film! Stokrát lepší než dvojka, idyž ta byla taky dobrá! xD heh jako já se u toho mlátila smíchy! xD bylo to super, může se to někomu zdát jako pěkná blbost, ale mě se to líbilo, protože ikdyž to byla animovaná pohádka, tak to mělo dobrej děj a příběh! a ty hračky byly hrozně sympatický a milí!a byly dobře zanymovaný že vypadaly opravdově. prostě mazeec film!

14. ledna 2007