avatar uživatele

Janinkafo

Jméno
Věk
Bydliště
tak je to taková miniaturní vesnička, ležící asi 14 km od Kutné Hory směrem ke Chvaleticím.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Jeskyně
Cave, The
30 %

Tak teď jsem se vrátila z kina. Vůbec nevím o čem ten film vlastně byl, protože jsem stále kecala s kámoškou. Ale viděla jsem něco a misím říct, že mě to vůbec nenadchlo. Opravdu nevím jakou má tento film pointu.

10. srpna 2006
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
80 %

Podruhý

V neděli jsem tento film viděla podruhý a musím říct, že to je fakt lepší než komedie na sněhu. Víc super hlášek apod...A i kdyby jste se někdy nudili o zábavu vás nepřipraví malý Honzík a Filipova babička

9. srpna 2006
plakát filmu
Lovci pokladů
National Treasure
100 %

Nicholas Cage

Pokud si dobře pamatuji, tak na tomto filmu jsem byla v kině a velice mě překvapil. Proto jsem ho začla shánět. Až moje nová spolužačka ho měla. Byla jsem opravdu ráda, že jsem ho sehnala a to proč?..Miluji dobrodružné filmy a tento mezi ně spadá. Taky se mi líbí proto, že v něm hraje můj nejoblíbenější herec Nicholas Cage. Jeho herecký výkon byl dobrej. Ale nesmín pochopitelné zapomenout i na ostatní herecké výkony, které byly opravdu skvělé. Film si kdykoliv rádá pustím.

9. srpna 2006

E

Tak tomuhle říkám film jak se patří. Senzační film u kterého jsem se docela i bála. Asi před rokem jsem viděla jenom půlku filmu, a tak jsem ten film sháněla abych to mohla dokoukat. Teď, když jsem to viděla až dokonce zůstala jsem sedět s otevřenou pusou. Správná volba herců, skvěla hudba. Prostě no comment.

9. srpna 2006
plakát filmu
Sestry na Bahamách (V)
Holiday in the Sun
50 %

MKAO

Typický film sester Olsenových. Na jejich filmy se dá koukat, ale spíš jsou to filmy oddechový. U jejich filmů se nemusí skoro vůbec přemýšlet. Žádná zápletka..Nic prostě. Jako v každém jejich filmu. Zamilují se se, problémy apod. Ale zas na druhou stranu jsou to herečky, na které se dá i dívat.

9. srpna 2006
plakát filmu
Fantastická čtyřka
Fantastic Four
70 %

...

Už je to dlouho, co jsem tento film viděla (přesněji bylo to v únoru). Těšila jsem se na tento film a věděla jsem proč. Moc se mi líbil. Když bych měla příležistost ho opět vidět, ráda bych ho klidně shledla.

9. srpna 2006
plakát filmu
Úžasňákovi
The Incredibles
30 %

NE

Nevím proč, ale tento anim film se mi teda moc nelíbil. S kým jsem mluvila a viděl tento anim, tak mi říkal, že to je pěkný, ale ja nevím proč, ale mě se to nelíbilo. Opravdu nevím proč. Ještě k tomu jsem viděla jen půlku. Vůbec mě to nebavilo, a tak jsem to prostě vypla.

9. srpna 2006
plakát filmu
Sexy párty
Van Wilder
90 %

...

To už je dlouho, co jsem tuto komedii viděla. Ale jak si tak pamatuji, tak vím, že jsem se řechtala celou dobu. Prostš povedený snímek.

9. srpna 2006
plakát filmu
Million Dollar Baby
Million Dollar Baby
30 %

...

Já nevím proč, ale tenhle film se mi moc nelíbil. Zaprvý jsem ho vůbec nepochopila. A nelíbí se mi tam Hilary swank. O čem to vlastně bylo?

8. srpna 2006
plakát filmu
Muži v černém 2
Men in Black II
100 %

Super

Tak teda pokracovani skveleho filmu Muzi v cernem me velice prekvapilo...myslela jsem, ze to bude o nicem a opak je pravdou..velice se mi dvojka libila a musim rict, ze snad i vic nez jednicka....Tomy Lee jones a Will Smith jsou proste skvela dvojka a u jejich hlasek jsem se dost nasmala...musim pochopitelne pochvalit i hercky vykon psa Franka :))

6. srpna 2006
plakát filmu
Arachnid
Arachnid
10 %

Nic moc

Tak teda na ten film jsem se tesila, prootoze mam rada horory, ale musim bohuzel rict, ze me ten film velice zklamal....pavouk se mi nelibil...a nejak ten film nechapu..proste slabota

6. srpna 2006
plakát filmu
100 %

...

Tak tahle blaznivá komedie mě vždycky dostane....je vidět co jsou lidé udělat pro peníze.....fakt tohle je jedna z mala komedií, která se mi opravdu dost libí...herecké obsazení, namět, hudba apod....dávam tomu plnej počet

6. srpna 2006
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
90 %

...

Musím říct, že se mi to líbilo víc než Texaský masakr motorovou pilou. Nejvíce jsem si oblíbila scénu se šípem v oku :)

6. srpna 2006
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Super

musím říct, že se mi dvojka líbí mnohem víc než jednička. Nevím čím to bude. pochopitelně nejvíce to jistí oslík a jeho super hlášky. 100%

6. srpna 2006