avatar uživatele

Janinkafo

Jméno
Věk
Bydliště
tak je to taková miniaturní vesnička, ležící asi 14 km od Kutné Hory směrem ke Chvaleticím.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Poslední píseň
The Last Song
70 %

The last song

Tento film jsem viděla sice s titulky a ne moc dobrou kvalitou, ale moc se mi líbil. Herci byli výborný. Miley Cyrus mě občas v některých scénách moc nepřesvědčila,ale i tak myslím, že předvedla kvalitní výkon. Miley konečně dospěla a už to není jen Hannah a podle mě to je jen dobře. Liama jsem neznala, ale je to celkem pěkný chlap. Film byl zábavný a plný emocí. Určitě se na něj znova podívám.

27. června 2010
plakát filmu
Spalovač mrtvol
Spalovač mrtvol
100 %

MAZEC

Ve škole jsme tuto knihu dostali jako povinnou četbu. I když jsem se k ní ještě nedostala, tak si ji určitě přečtu. Film byl naprosto dokonalej. Hrušínský předvedl naprosto dokonalý výkon a když až od půlky filmu začlo to být horor psychologický, tak jsem vydržela. Prostě jsem sedla a jen koukala. Na to, že moc český fily nemusím (pohádky nepočítám), tak tento film mě nadchl. Tyto starší filmy jsou lepší než současný. Ale zpět ke spalovači. To co předvedl Hrušínský, tak to nemělo chybu. Asi ne každý by to zahrál. Hrušínský na mě působil tím dojmem, že se do té role vžil. Knihu Fukse si prostě musím přečíst, a doufám, že to bude ještě lepší než sám film. Já jsem velmi spokojená.

29. listopadu 2008
plakát filmu
Tohle je Sparta!
Meet the Spartans
30 %

Nic moc teda

Teda čekala jsem od toho mnohem víc. Moc se mi to teda nelíbilo. Parodie mám docela i ráda, ale tohle mi přišla jako naprostá blbost. Bylo to vcelku o ničem.

25. září 2008
plakát filmu
O zatoulané princezně
O zatoulané princezně
10 %

Bohužel. Tak tahle pohádka mě vůbec neoslovila. Vůbec se mi nelíbila. Prostě to pro mě je stupidní pohádka. Fakt sorry.

27. prosince 2007
plakát filmu
Choking Hazard
Choking Hazard
0 %

Bože,komu jsem co udělala. Prostě stále si stojím za svým. Český filmy nemám ráda. Tohle byl pro mě další otřesnej českej film. A ještě: to byla snaha natočit HOROR či co ? Mě fakt asi vomejou. Jedním slovem to řeknu, pro mě to bylo : HROZNÝ!!!!

27. prosince 2007
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
90 %

Musím říct, že mě moc český filmy nebaví, a tak na ně nekoukám. Dnes jsem udělala výjimku a řekla si, že se teda na ty účastníky podívám. Ale byla jsem mile překvapena. Film mě naprosto pohltil až do poslední minuty. Ať už to byla "stupidní" Pamela, pěknej Max, dvě kámošky, které hledaly s kým se vyspat či dva teploušové. A taky se mi to líbilo, pže mám ráda Bohumila Klepla. Prostě mě to tak strašně moc zatáhlo do děje, že mě nic nedonutilo odejít od televize. Jsem spokojená

3. listopadu 2007
plakát filmu
Muzikál ze střední 2
High School Musical 2
100 %

Tak jsemto shlídla a musím říct, že jeto dobrý jako jednička. Choreografie a muzika jsou porstě skvělí. Hlavně tedy v tomto dílu mi přijdou všichni už takový vyzrálejší a starší než v jedničce, kde vypadali tak nevinně. takže to je pak také o něčem jiného. Nemám k tomu co dodat. Paráda

20. října 2007
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
90 %

Pro mě je tento film docela dobrý. Taneční filmy mám hodně v oblibě a teď se mi to opět potvrdilo. Mělo to co do sebe. Celkové filmové obsazení bylo dobré. A hudba? K tý nemám co dodat, byla prostě víc než dobrá.

1. září 2007
plakát filmu
Osudové léto
Blue Crush
80 %

Původně jsem se na tento film šla koukat jen z nudy a s tím, že to bude další film amíků plný romantiky a ničeho jiného. Ale musím konstatovat, že mě tento film docela potěšil. takovéto sportovní filmy mám ráda, a to, že se tam ukázala i ta romantika, tak to jsem tak nějak přežila, ale bez ní by to asi taky nebylo ono. Prostě a řečené mě tento film potěšil.

28. srpna 2007

tenhle film je prostě dobrej. Když jsem ho viděla prvně, ta jsem ho nějak nevnímala, ale teď, když sem ho viděla, tak musím říct, že je to fakt dost dobrej film. Akce, napětí, hlášky, dobré herecké obsazení (Colin Farrell, Samuel L. Jackson, Michelle Rodriguez a další), k tomu není co dodat!

27. srpna 2007
plakát filmu
Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích
50 %

Já nevím roč ale já moc český filmy nemám moc v lásce. A u tohohle filmu se mi to potvrdilo. Přišlo mi to o ničem a vůbec mě to nezaujalo. Těch 50% je asopň za tu snahu.

18. srpna 2007

Tak tenhle film se mi vůbec, ale naprosto vůbec nelíbil. Kdo tohle mohl vůbec vymyslet. Přišlo mi to stupidní. ale tak každej má jinej názor.

18. srpna 2007

Ale tak jo. docela to šlo. Myslela jsem, že to bude teda horší, už kvůli tomu, že to je opět film z Ameriky, kde hraje typická hvězdička. Ale musím přiznat, že jsem u toho vydržela a že to bylo i k sledování.

6. srpna 2007
plakát filmu
Hrátky s čertem
Hrátky s čertem
100 %

Já nevím proč, ale tuhle pohádku prostě já žeru...Je fakt jako vostrá. Vždycky se na ni ráda podívám!!!!

3. srpna 2007
plakát filmu
Byl jednou jeden král
Byl jednou jeden král
100 %

Tak tahle pohádka patří k mým z jedněch nejoblíbenějších. Prostě je úžasná. Jan Werich je v tej pohádce naprosto výbornej. Nemám k této pohádce co dodat

3. srpna 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
80 %

Ale jo bylo to docela dobré. Čekala jsem od toho samozřejmě více. I když jsem se u toho smála, něco tomu chybělo, i když nevím co. Ne že by to nebylo povedené, ale na dvojku a jedničku to mít asi nebude. I když to nebylo úplně ono, i přesto dávám 80%.

2. srpna 2007
plakát filmu
80 %

Tak tohle je mrtě vostrá komedie. Filmy s Cuba Gooding Jr. jsou úplně super, takže proto se mi to líbilo. Ale ne celý tento film jsem se smála, prostě byl ro mě hodně moooooc dobrej.

27. července 2007
plakát filmu
Ti druzí
Others, The
40 %

Co k tomu říct. Já ani nevím, těšila jsem se na tento film ale trochu zklamal mé očekávání. Nevím proč, ale dá se říct že jsem se u něj nudila. Možná mě trochu upoutal, ale i tak jsem se u něj nudila. Dá se na to koukat, ale nevím jestli bych ho chtěla vidět podruhý.

26. července 2007
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
70 %

Jako jo dvojka je dobrá, ale jak říká většina zdejších názorů, tak na jedničku prostě nemá. Dvojka už nemá takový grady. Akorát kdo to tam aspoň zčásti zachraňuje je veverka.

26. července 2007
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
40 %

Podle mě to byl opět jeden z dalších filmů, kde hrajou takový ty americký panenky (jako je Olsen twins, Amanda Bynes, LIndsey Lohan atd). Je to furt o tom a jednom: zažít dobrodružství a lásku.

23. července 2007
plakát filmu
Láska mezi superstar
From Justin to Kelly
40 %

Typická americká romantická slaďárna. K tomu už není co dodat. Amerika už neví, jakou romantickou komedii asi vymyslet nebo já nevím, že to je všechno úlně, ale úlně stejný.

8. července 2007
plakát filmu
Blafuj jako Beckham
Bend It Like Beckham
80 %

Myslela jsem, že to bude blbost, ale chtěla jsem to vidět. Ale byla jsem mrtě překvapena. Byl to hodně dobrej film

4. července 2007
plakát filmu
Lovecká sezóna
Open Season
60 %

...

Tak nevím no. Docela dost jsem se na to čekala, ale že by to zas bylo tak úžasný tak to asi ne. Jediný kdo to tam zachránil byl praštěnej jelen a tlupa veverek.

3. července 2007
plakát filmu
Cellular
Cellular
100 %

Tak musím říct, že se mi tento film velice líbil. Ale nedokážu popsat čím se mi líbil, prostě mě zaujal celkově.

18. května 2007
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
100 %

Je to pěknej film. Moc se mi líbil. Shane a Mandy předvedli opravdu dobré herecké výkony. Možná by se tohle ve skutečném světě nestalo, ale alesoň to nebyl film jako každej romantickéj a už i proto, že byl trochu v něčem odlišnej se mi líbil.

6. května 2007