avatar uživatele

Deever

Jméno
Deever
Věk
Bydliště
Já bydlím v Příbrami. A vy ?
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
90 %

Epizoda 1

Protože to byla první z "nových" epizod na kterou se čekalo neskutečně dlouho, byli fanoušci ochotni leccos odpustit. Já jsem také fanoušek a přiznám se ... není co odpouštět :-). Jasně, herecké výkony nebyly nijak strhující, ale dokonale proporacovaný svět, perfektní speciální efekty, neuvěřitelné souboje a oslňující hudba dělají ze SW to, co je - kult.

16. srpna 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
70 %

60 sekund

Je to sice pěkně natočenej film, s krásnejma autama a Angelině ty vlasy taky moc sluší, ale přece jen ... znovu bych ho asi vidět nemusel.

14. srpna 2006
plakát filmu
Paparazzi
Paparazzi
70 %

HM!

Nejsem si jistej, co si o tomhle filmu mám myslet. Přesněji o jeho zápletce. Zcela zjevně totiž závěr vyznívá ve prospěch někoho, kdo přímo i nepřímo vraždil. A právě tohle dělá z průměrného béčka film s hodnocením 70%. :-)

13. srpna 2006
plakát filmu
Tři muži a nemluvně
Three Men and a Baby
50 %

Klasika

Naprostá klasika nudných amerických komedií s romatickým nádechem - co dodat? Snad jen že tak obrovský byt nemá ani Bill Gates. :-)

13. srpna 2006

Ken Park

Tohle je film, kterej se bude líbit jen těm, který jsou naladěný na stejný perverzně-alternativní vlně jako Larry Clark, a těch nemusí být mnoho. Většina "profesionálů" tenhle film pohřbila, protože se jim zdál samoúčelný, zvrácený a pornografický.
Což, podle mého názoru nebyl. Byl to poněkud drsný experiment, o jehož úspěchu nelze pochybovat. Je totiž zjevné, že přesně tohle chtěli autoři natočit.

11. srpna 2006
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
80 %

Působivý akční nářez, který nepostrádá zábavnost. Dobrá atmosféra, ucházející děj a skvělé speciální efekty a triky. Když akční zábavu z krvavého středověku, tak Van Helsing!

4. března 2006
plakát filmu
Underworld: Evolution
Underworld: Evolution
70 %

Divný

Divnej film. Chvílemi si hraje na totální újezdovou pařbu a triky Van Helsinga, ale chvílemi tuhne v nudných scénách a bez špetky vkusu míchá nesmísitelné. Prosté dušinky a nenáročné bezpochyby pobaví, ti vybíravější se budou nudit. Jako film na zabití volného odpoledne - zcela ideální.

4. března 2006
plakát filmu
Věc
The thing
60 %

Ucházející horror - už zase ?

Není to úplná nuda, to ne, ale že by to nějak pobavilo. Občas se pořádně vyděsíte kvůli opravdu povedeným animacím, ale v podstatě jinak nic moc. 60%

1. března 2006
plakát filmu
Pavučina snů
Dreamcatcher
40 %

Kniha je 100x lepší

Naprosto oslňující příběh - bohužel jen v knize. Knižní předloha k tomuto filmu byla jeden z nejlepších Kingových románů vůbec. Scénáristé ale totálně pohřbili kvalitní děj, z dokonale promyšleného děje udělali holywoodské béčko se solidními triky. Závěrečná scéna je prostě kýčovitá.

25. února 2006
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
70 %

Ucházející

Tenhe film docela ušel. Díval jsem ne něj povinně s přítelkyní a nebylo tak marný, i když to asi nemá větší ambice než zaplácnutí sobotního odpoledne. Pokud jste neviděli, podívejte se, pokud čekáte něco extra, budete zklamáni.

19. února 2006
plakát filmu
Sahara
Sahara
80 %

Dobrý

Jo, tenhle film není marnej, docela jsem se u něj bavil, žádná uspávačka. Sice poněkud dutej a nereálnej příběh a Penny Cruzová taky nic neukázala, ale to k tomu holt patří ... osud americkej komedií. Doporučuji.

19. února 2006

Totální film

Naprosto hustej nářez s bravurní atmosférou, skvělou pointou a bezchybnými hereckými výkony. Věřil bych, že se to stalo. Nechápu jak mohla být policie slabší, tohle záleželo jednotlivcích, kteří se rozhodli špatně, tedy nelogicky. Brilantní film, vřele doporučuji. Game over.

14. února 2006
plakát filmu
70 %

Jeden takovej mírnej nadprůměr

Jak píšu v nadpisku, je to mírně nadprůměrný. Nenáročná, nepřekvapivá zábava, pro ty co se nudí, anebo mají rádi animované filmy. Dá se u toho slušně naučit biologie. Jinak v podstatě bez větších dějových zvratů nebo překvapení.

8. února 2006
plakát filmu
Valiant
Valiant
10 %

V podstatě nuda

Nicneříkající film, který vás unudí k smrti. Nedívejte se na něj. Chybí pořádná zápletka a děj je vskutku příšerný. Nehodí se to ani pro malé děti. Tak možná pro kojence, aby usnuli.

8. února 2006
plakát filmu
Air America
Air America
70 %

MEL 2

Mela Gibona nijak nemiluji, jeho primátí xicht (pardon, obličej) mě nepřitahuje. Tenhle film je poněkud zdlouhavý, nicméně se táhne v duchu klasických amerických "rodinně-akčních" filmů. Však to má také v názvu. America !

31. ledna 2006
plakát filmu
Drákuloviny
Dracula: Dead and Loving It
40 %

Nuda

Není to o ničem. Gagy jsou vyčpělé a nudné, Leslie vypadá s bílým obličejem jako *****. Dostane 40% a může být rád - fakt je to nuda.

28. ledna 2006
plakát filmu
Blade: Trinity
Blade: Trinity
70 %

Docela ujde

Není to úplně marnej film, rozhodně nejlepší z celé série o Bladeovi. Atmosféra je taková ... všelijaká ... prostě ne přesně to, co bych si představoval, ale v podstatě to, co by tam pasovalo. No, já bych to natočil jinak, kdybych to uměl. :-)

28. ledna 2006
plakát filmu
Den poté
The Day After Tomorrow
70 %

Hustý

Správně klimatologickej trháček podle Jána Zákopčáníka. Vřele doporučuji. Bohužel je ale nutné vzít si k němu hrnek kafe (spíše celou konvici), protože vám bude zima ...

28. ledna 2006
plakát filmu
Hellboy
Hellboy
80 %

Hellboy

Pořádně hustej komiksovej film, kam se na něj hrabe imbecilní Fantastická čtyřka ! Roden je skvělej a Perlman taky. Kdo tohle neviděl, jakoby nežil.

28. ledna 2006
plakát filmu
Pokémon: První film
Pokémon: The First Movie
40 %

No ... díky, ne !

Tenhle film jsem viděl jen v útržcích a proto moje hodnocení nebude možná tak docela objektivní. Nebylo to úplně k zahození, pro cílovou skupinu to není špatný film. Nejsem v cílové skupině, takže nehrozí, že by se mi to líbilo, ale stejně ... úplně marný to není. Dostává 40%.

27. ledna 2006
plakát filmu
Fantomas
Fantômas
90 %

Stará dobrá klasika

Takřka klasický film plný spousty kvalitního humoru a nesmazatelných gagů Louise de Funèse (snad jsem to napsal dobře :-). Bezva - dostane 90%.

27. ledna 2006
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
70 %

Trocha skepse

Je na místě, není to nic extra super zábavného, oslňující efekty a "strhující" závěr měli udělat z ořezané, znásilněné a scénáristicky zmasakrované Tolkienovy dcerušky film všech filmů. Neudělali. Dostává 70 % a pusu na rozloučenou - sbohem, už se nikdy neuvidíme.

27. ledna 2006
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
40 %

Odpustťe, tohle ne !

Tak tohle nebylo, mírně řečeno, nic moc. Líbila se mi Saw 2, HP 4 i další nový kousky, ale tohle fakt bylo vyhození pěněz. Radši jsem si měl jít koupit gyros.
K věci - efekty - nedotažený, nudný a okoukaný. Jackson, Lucas nebo Spielberg, kteří na efektech staví svoje filmy ví, jak správně využít potenciál speciálních efektů. Jaká škoda, že Adamson nevyužil a pořádně nerozvinul svoje režisérský schopnosti, který víme, že má, a spatlal takovou nudu. Škoda !
Děj taky nic moc - ona, mezi námi, kniha taky byla spíše "jen nadprůměrná" a tak se není čemu divit, ale stejně ... ts, ts.
Víc než 40% ode mně nedostane.
D.

26. ledna 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

Solidní kus hororové práce

"Jednička byla lepší" nebo "To se dalo čekat" !!! Krmí nás ze všech stran média kecy o tom, jak se Saw 2 nepovedla. Chyba: Povedla se! Je to strhující, efektní, nechutně hororové a správně atmosférické.
Pravda, prvek překvapení se poněkud vytratil a šok už není takový jako byl minule, ale pořád tam je. A to je důvod, tenhle film dostane ode mně 90%.

26. ledna 2006
plakát filmu
Z pekla
From Hell
90 %

Pohoda

Tenhle film je slušně odvedenej kousek pořádný filmařiny, skvělá kamera, dokonalý herecký výkony a jediný co trochu hapruje jsou historický kulisy, je tam množství nesrovnalostí. Nechápu, proč si filmaři vybrali Prahu, ale když už, tak už.

15. ledna 2006