avatar uživatele

harry69

Jméno
Peter
Věk
35 let (Blíženci)
Bydliště
Zvolen
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Bitevní loď
Battleship
60 %

Recept: vezmite si Transformerov a Deň nezávislosti, poriadne zamiešajte a podávajte ako hlavný chod. Podľa chuti pridajte výdobytky modernej techniky a máte tu Bojovú loď.
Všetko toto sme už tu videli: agresívnych mimozemšťanov, ich skvelú technológiu, nepreniknuteľné ochranné pole (aj keď sa úprimne priznám, celý film som čakal, koho z velenia napadne skúsiť ich infikovať dákym vírusom :) ). Jediné čo sa zmenilo sú hlavní hrdinovia. Namiesto mladého fešiho a jeho veľkej lásky (Transformers) alebo vedca posadnútého recyklovaním a vojaka-černocha (Deň nezávislosti) tu máme vojaka-japonca a vojaka-flákača. ... chcelo by to trošku originality. Celkovo je to priemerný film, ktorý držia nad vodou efekty a na vojnový film nevídaný zmysel pre humor.

9. října 2012

Záverečná

Ťažko povedať, či platí staré známe "to najlepšie nakoniec", ale jedno je isté. A to, že séria Prcičiek sa s nami dôstojne rozlúčila. Treba si uvedomiť, že Prcičkám nikdy nešlo o smiech od začiatku až po titulky, ani o hlboké múdrosti. Išlo im o pobavenie diváka, ukázanie holej pravdy (rozumej nahotinky :) ). Najhoršie, a zároveň najlepšie je, že som si musel pozrieť ešte raz všetky predchádzajúce diely (s pôvodným obsadením, pretože zvyšné diely sú ako Nike od číňanov...vyzerajú podobne, ale nie je to originál). A preto jednoznačne palec hore.

4. října 2012
plakát filmu
2 Bobule
2Bobule
100 %

Zverina, úplne fajnová letná komédia. Napriek tomu, že to nie je nič komplikované, je plná humoru a vtipných scénok, ktoré dodávajú filmu šmrnc. Bavil som sa počas celého filmu, až na ten záver, ten asi moc nevyšiel a v porovnaní s vtipným dejom mi pripadá dosť nudný. Ale inak palec hore.

11. srpna 2012
plakát filmu
Ghost Rider 2
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
10 %

Hmm, zaujímavé...s jedničkou sa to hádam ani porovnať nedá. Čo sa dalo, to vo filme pokazili, vrátane hlavnej postavy. Úplne zmenili jej správanie, charakter, povahu, výzor a aj celkový dojem Johnnyho Blazea. K postave Ghost Ridera...skombinujte si Ghost Ridera z jednotky so šialeným Jokerom z filmu Temný rytíř a dostanete toto, ale oveľa horšie. Príbeh, OK, môže byť, veci a postavy okolo tiež, ale Ghost Rider je o Johnnym Blazeovi, alias Ghost Riderovi, a ten sa nepodobá na Ghost Ridera z jendotky ani omylom...škoda

15. května 2012
plakát filmu
Sněženky a machři po 25 letech
Sněženky a machři po 25 letech
100 %

Pôjdem proti prúdu, ale mne sa tento film páčil. Sněženky a machři sú založené na komédii a vtipe, ale Sněženky a machři po 25 letech skôr na realite. Okrem hercov, postáv a názvu veľa podobnosti nenájdete, to je fakt. Príbeh len voľne nadväzuje na "jednotku". Ale na rozdiel od amerických (a iných) filmov neviete po úvodných 5 minútach ako to skončí. Žiaden happy-end, žiaden nadpriemerný hrdina zachraňujúci svet. Nie vždy sa všetko v našom živote končí šťastne, oveľa viac padáme na hubu, a to ukazuje tento film. U žiadne postavy nemôžeme povedať, že sa jej "filmový život" vydaril, skôr každý prežil ďalšie sklamanie (presne ako to chodí aj v skutočnom živote)

20. února 2011
plakát filmu
Shrek: Zvonec a konec
Shrek Forever After
40 %

slabota

A to sa hovorí, že to najlepšie na koniec. V prípade Shreka to neplatí, s predchádzajúcimi dielmi má spoločné len postavy, nič viac. Chýba humor, a pesničky tiež za veľa nestoja. Pointa ("to čo máš si uvedomíš až keď to stratíš") by sa hodila do nejakého romantického filmu a nie pre kultový animák akým bol doteraz Shrek

12. července 2010
plakát filmu
Temné patro
Dark Floors
100 %

tak na tento film som sa veľmi tešil, pretože LORDI sú moja najobľúbenejšia kapela. No k filmu...dosť vydarený film, s dobrou tematikou, prostredie deja len dodalo strašidelnú atmosféru. Azda najväčším sklamaním boli LORDI, čakal som od ich výkonu viac.

28. května 2009
plakát filmu
Dům tisíce mrtvol
House of 1000 Corpses
100 %

good

rob zombie je dobrý ako spevák a aj ako režisér. Podaril sa mnu super horor, dobrá zápletka, nečakané situácie a neustále napätie...len tak ďalej. Videl som už dosť hororov, a tento patrí do prvej trojky.

26. dubna 2009
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
100 %

neni o čom

dobré herecké obsadenie, téma stará, okukaná, no dej je dosť v pohode. Ale aj tak...nebyť Trevora Rabina a hlavne jeho hudby, celé by to bolo o ničom.

28. března 2009
plakát filmu
Klub hrůzy
Club Dread
70 %

???

celkovo celkom dobrý film...len kde sa podela tá "komédia" neviem. Téma je zaručene otrerpaná, ale spracovanie bolo v pohode. Haluz bola, ale už by som si to nepozrel, až také dobré to nebolo.

30. července 2008
plakát filmu
X-Men
X-Men
100 %

???

No neviem, nebol to zlý film, ale chýbala mu hlbšia myšlienka, nemal šťavu. Boli tam časti, ktoré sa vymykali logike.

19. prosince 2006
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
100 %

pohoda

Film je vynikajúci, pekná tematika a originálna myšlienka. Dobrý výkon hercov. Čo dodať? Veľmi dobrý film, odporúčam pozrieť.

8. listopadu 2006
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Super

Perfektný film, jeden z mála dokonalých. Takýto romantický film tu ešte nebol, a ani nebude. Odporúčam pozrieť. Skvelý film so skvelou hudbou

8. listopadu 2006
plakát filmu
Deník Bridget Jonesové
Bridget Jones's Diary
100 %

Sklamanie, na môj vkus príliš trápne a vulgárne. Nič originálne, takýchto filmov je plno, a tento ničím neoslnil.

7. listopadu 2006
plakát filmu
Karcoolka
Hoodwinked
100 %

Grafika, alebo skôr animácia nie je dokonalá, ale deju to neublížilo. Perfektné. Vtipné, originálne. Super.

7. listopadu 2006
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
100 %

Perfektný film, tvorcovia odviedli kus dobrej práce. Harry Potter sa mi páčil už ao kniha afilm je tiež super, ak nie aj lepší

2. listopadu 2006
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
100 %

Táto časť sa mi nepáčila až tak ako prvá, ale aj tak je skvelá. Vidno, že Daniel - predstaviteľ Harryho zostarol, a trochu to vadí, ale ináč je v pohode. Len tak ďalej

2. listopadu 2006
plakát filmu
Hroši v Africe
Io sto con gli ippopotami
100 %

Super film, hlavne hlavní hrdinovia. Vidno, že táto dvojica do komédií sa hľadala dlho, ale sú perfektní, tak isto ao film. Skvelý nápad od tvorcov

2. listopadu 2006
plakát filmu
Kokosy na sněhu
Cool runnings
100 %

Je to šialené, ale v dobrom slova zmysle. Perfektná komédia. Originálna, tá sa nestratí. Super, človek si rád pozrie viac krát a neprestane ho to baviť.

2. listopadu 2006
plakát filmu
Rychle a zběsile 2
2 Fast 2 Furious
100 %

Skvelý film, s ešte lepšou hudbou. Ale chýba tam Vin Diesel z prvej časti. Ale najlepší je Ludacris, a jeho song

2. listopadu 2006
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
100 %

Pohodička

Dosť dobrý film. Teenagerská komédia sa vydarila. Ja by som ale pridal viac trickov na boardoch. Ale celkovo sa to dalo. Myslím si, že stačilo aby tam boli len 2 holky. Tá tretia bola podľa mňa navyše

1. listopadu 2006
plakát filmu
Gladiátor
Gladiator
100 %

NCoIDK. Proste nemám čo dodať. Film je dokonalý. Brutálne. Vyjadrujem uznanie tvorcom, vyšiel im parádny kúsok

1. listopadu 2006
plakát filmu
Road Trip
Road Trip
100 %

Cool

RESPECT! Úplne v pohodičke film. Nemám čo dodať. Kto si ho nepozrie, nevie o čo prichádza. Vtipná, COOLová komédia, ktorá diváka pobaví, a neni to jednorázovka, dá sa pozrieť viac krát a nezunuje sa

1. listopadu 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
90 %

Kritika

Sorry, ale aj keď to bol VERY GOOD film, nepochopil som ten záver. V porovnaní s jednotkou je oveľa vtipnejší, je postavený viac ako komédia, a to je v pohode. Škoda toho záveru, ten nevyšiel. 1. diel mal logický koniec, ale tomuto filmu to chýba.........aspoň mne.

1. listopadu 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Čo dodať? Nemám slov. Až na niekoľko chýb vo filme, je to bezkonkurenčne perfektný film. Kto tvrdí opak, nech si kúpi slepeckého psa a bielu paličku. Super je to, že to nie je len tuctový film, ale má pútavý dej, dobrú myšlienku, a skvelých hercov.

1. listopadu 2006