avatar uživatele

Lencule

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Bathory
Bathory
100 %

Paráda

od Stmívání, které mi jasně ukázalo, jak může spisovatelka a film "zmrvit" upíry táta dneska půjčil Bathory... Na to jaké zde vidím reakce mi připadá, že je tu každej už hold zakousanej do starých ohraných filmů které se stále opakují jen s jiným žánrem a zápletkou, ale děj je stále stejný.
Tohle je zcela jiný film a podle mě na české/slovenské poměry fakt úžasnej! Je to něco, co bych od našich tvůrců nidky nečekala. Přijde mi to docela reálné (až na ty mnichy).
Přeci jenom, jak by se mohla koupat v krvi? Vždyť krev se sráží? pak by se koupalá v jakési želatině.
Pro mě má tento film 1* protože je historický, má zajímavý nádech a konečně je to "dokonalej" film naší země

21. listopadu 2009
plakát filmu
Poseidon
Poseidon
90 %

Hezký film

jakožto nejspíše milovník kýčovitých filmů musím říct, že mě se film líbil. Žádné přehnané scnény kde vám před sexy prsatou ženskou fňuká svalnatej chlap.
Já střílečky a nějaký hloupý auta nebo motorky prostě ráda nemám. Poseidon mě nadchl okamžitě, krásná hudba a obsazení které na míru padlo postavám. Žádné přemrštěné scény a herci se nesnažili udělat nějakej maxi výkon, dopadlo to tak, že se hcovali jako normální lidé a to filmu pomohlo trochu víc k realitě, scéna s klíčem mi připoměla vlastní příběh kdysi naše milovaná kobylka Navie zasekla kopyto mezi mřížemi a tak jsme museli okamžitě to něčím odmontovat než si ublíží a tak jsme použili právě přívěšek kříže.
Nakonec chci říct, že je to lepší než dnešní fantasy filmy (a fantasy to je moje), například Eragon kde jsems e divila, že Safira vůbec umí létat.

9. července 2009
plakát filmu
Eragon
Eragon
0 %

Hrůza

Naprostý výžblept. Pouhé dva dny a udělali z filmu katastrofu. Safira mi spíš při letu připadala ajk onějaká horská dráha a její anatomie značila, že by prostě v životě nemohla létat! Ale co ve filmu je možné vše že?
Náš "kulíšek" Eragon jinak řečeno Edward Speleers tuhle roli dostal jen proto, že se podobal Alexovi Pettyferu a byl naprosto nemožný! Jeremy Irons se také moc nepředvedl, ale možná je to tím, že naprosté spackání filmu Speleersem nemohl zachránit ani on, ani Murtagh(Garrett Hedlund). Podle knihy nebyl vůbec což mě tedy zkalmalo a naprosto nesouhlasím s jejich kecem "zemře jezdec, zemře drak". protože Galbatorixův drak Šruikan není jeho drak, zabil jeho jezdce a ovládl draka černou magií! Ale oni jsou moc líní to říct! BOŽE!
Elfové neměli špičaté uši a Aria se hned představila jako princezna zatímco se to měl dozvědět až v druhém dílu! Zkazili překvapení!
Také mě zklamalo, že už v tomhle díle ukázal ijak bude vypadat Galbatorix, zatímco v knize nevíme jak vypadá ani v 3díle! Zkazili překvapení!
Myslím, že nemoho uani natočit Eldesta, protože změnil nebo zcela vynechali většinu důležitých scén které jim prostě v druhém díle budou chybět!
Také jsem se doslechla, že Paolini(spisovatel a tvůrce Eragona) tak zuřil, že natáčení druhého dílu zrušil a je to jenom dobře. Ztrapili by film ještě víc!

9. července 2009
plakát filmu
Disaster Movie
Disaster Movie
100 %

mě se líbil

Oproti filmům kde musíte zkutečně dávat bacha abyste pochopily děj je tohle prostě naprosto bez děje, no jo exploze mnoha filmů dohromady a mě se to líbilo.
Je mi 15 a zkutečně mě to nadchlo. Smála jsem se a smála se ještě víc, když jsem se smála dalšímu vtipu a ještě se nedosmála tomu prvnímu.
Zkutečně mě nadchl Princ Kaspian který se kde se vzal tu se vzal oběvil ve filmu a já se málem udusila smíchy. Naprosto bez děje, ale úžasný. Český dabing však stál za nic, doporučuju si dát české titulky a původní dabing, je to mnohem lepší.
Co mě nadchlo zkutečně nejvíc, byla závěrečná písnička která byla zkutečně úžasná. Doboručuju těm, kteří nechtějí čumět na filmy dvakráít aby pochopily děj, protože tohle prsotě děj nemá a těšímse až mi příjde poštou jelikož jsem si ho obědnala.

14. června 2009

Draci

Docela pěkný film, umělost možná trošku prokukovala, ale ve strovnání s Eragonem teda o mnoho lepší, herce jsem neznala ale jejich herecký výkon byl podle mne pěkný, nevžili se do toho naplno a chovali se jako obyčejní lidé....Děj byl rychlí,lehký snadno pochopitelný a zajímavý... konec byl podle mého názoru velmi smutný...

Za samotný film dávám 100% ale rozhodně jsem musela minimálně 20% strhnout za Draky. Čínký drak je zkutečně z počátku Hadem, ale je jím pouze dop doby kdy dospěje a přemění se v draka se dměa páry nohou a tak to pokračuje dál až nakonec má drak pro všechny velmi cenná křídla. Připadá mi to jako urážka draků, drak nikdy nesebere život nevynnému člověku jako to zde udělali byla by to urážka a velká potupa draka.

Režisér tedy udělal krásný film ale znalost Drakologie velmi kolísá.

25. prosince 2008
plakát filmu
0 %

Co to?

No hrůza, díval se na to jen táta ale já se na to ke konci také jukla a to co jsem vyděla to mě dost dostalo, v egyptě by mamuti rozhodně nevydrželi a navíc této době už byli dávno pod ledem!... no možná bych to skousla ale nejvíc to zmrvili FRÍSKÝMI KOŇMI jak se dostali do egypta 10 000let před naším letopočtem v téhle době neexistuvali ani Arabové! V téhle době byli koně stepní zvířata která člověk jen lovil pro jídlo!! Fríský kůň byl navíc oběvem až v roce 1350 př. n. l.!! a tenkrát to nebyxlo takhle ušlechtilé zvíře, ba naopak byl velmi ošlivý jak ještě v roce 300př. n. l. oznámil římský historik Tacitus! Fríský kůň byl navíc perlou evropy a nikam dál se nesměl dostat!! Dávám 0% protože Fríského koně který má problémy ve vedru i tady v evropě šoupnout do egypta je pěkná volovina!!

25. prosince 2008
plakát filmu
Cesta bojovníka
Pathfinder: Legend of the Ghost Warrior
80 %

Vikingové a koně

Film se mi zdál většinu doby dost temný, ale stále držel zajímavou napjatost. Možná Vikingům dali dost moderní zbraně a udělali z nich až moc krvelačně vraždící stroje ale jinak pěkné. Co mě zaráží byli koně které měli, všichni černí Daelští poníci. Moc mě to mrzí protože Koně vykingů jsou zcela jiní většinou krásně bílí s rezavými fleky po těle a rošťáckým výrazem, ale je pravda že tyhle boží koníčci se do takhle temného vylmu asi moc nehodili... přesto se mi líbí celý děj a dávám krásné hodnocení 80%

25. prosince 2008
plakát filmu
100 %

Super

Docela pěkný když jsem o něm jen četla vypadalo to jako prostě obyč fantasy ale kdž jsem to viděla tak to bylo úžasný moc chválím. Rozhodně lepší než Eragon

12. dubna 2008
plakát filmu
Eragon
Eragon
0 %

Nic moc

četla jsem oba 2višlé díly a nadchli mě a tak jsem se s kamarádkou vydala na tento film. Začátek byl zajímavý ale copřišlo pak?o hrůza!Neměl zabít jelena ale Laň Broma měli zabít razacové které vůbec nestvořil Durza Safira měla mít křídsla s blánami a ne z péří! No prostě out! nechápu jak to mohli natočit a nečekejte na 2díl
Paoloni prý tak zuřil že natáčení zatrhl! A jsem upřímě velmi ráda! jediné co se shoduje z knihou jsou jména

12. dubna 2008
plakát filmu
Probuzení tmy
The Seeker: The Dark Is Rising
100 %

dobrý

tyhle názory jsou docela divné měli by jste se radši podívat na Eragona pak by jste říkali něco zcela jiného.
Krásný film. Miluju filmy kde jsou koně a tenhle Adalusan byl nádhernej. Krásná grafika a příběh byl zajímavej. Ano sice trochu chaotické sem tam ale jinak senzační. Já tedy oceňuji snahu

12. dubna 2008
plakát filmu
Dračí srdce
Dragonheart
100 %

lepší než nejnovější Eragon

viděli jste někdo film Eragon?Je zvláštní že Safira byla hůře zpracovaná nežli Draco a to už je co říct když je od sebe dělí pořádná řada let a k tomu když se vezme i to že celý film Eragon není podle knihy.

16. dubna 2007