avatar uživatele

Tabitha

Jméno
Sandra
Věk
Bydliště
V Praze
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Prázdniny pana Beana
Mr. Bean's Holiday
100 %

perfektní

dlouho jsem se takhle nenasmála, je to dokonalý film.. všechny scény mají vtip, opravdu dokonalé.. smála jsem opravdu skoro všemu, bylo to neuvěřitelně dobré. až vyjde na dvd, budu první, kdo si ho koupí!

1. dubna 2007
plakát filmu
Vlasy
Hair
100 %

vlasy vlasy vlasy..

mám tento film velmi ráda, písničky umím nazpaměť .. (mou oblíbenou je manchester england) .. obsazení rolí - perfektní. po zvukové stránce - dokonalé. příběh - skvělý.. procent - stovka ;)

1. dubna 2007
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
80 %

super :)

včera jsem byla na předpremiéře, kino bylo plné rodičů s dětmi, ale film byl vskutku roztomilý, na konci jsem měla stále chuť stepovat. soundtrack si určitě obstarám, poněvadž písničky byly úchvatné. vedlejší postavy byly taky super .. doporučuju! :)

7. prosince 2006
plakát filmu
Nabít a zabít
Lucky Number Slevin
100 %

Wow..

Teď jsem se vrátila z kina .. a .. prostě .. bomba .. Něco takového už jsem dlouho neviděla.. Když už jsem si myslela, že všechno chápu, tak na konci bylo rozuzlení úpkně jiné .. Doporučuju, dávám tomu 100%.

8. října 2006
plakát filmu
Lotrando a Zubejda
Lotrando a Zubejda
80 %

Vždycky se na tento film ráda podívám, písničku už umím nazpaměť... No prostě skvělá pohádka, pan Strach svou roli zahrál úchvatně a Svěrak jako vypravěč... Doporučuju! :)

4. června 2006
plakát filmu
70 %

Bylo to takové roztomilé, prostě pěkná romantická komedie... Herecké obsazení docela dobré a některé hlášky se jim opravdu povedly :) Ale jinak doporučuju, když nemáte co dělat :)

29. května 2006
plakát filmu
Past na rodiče
The Parent Trap
70 %

Trochu mi to připomnělo Luisu a Lotku, tu knížku. Jinak film je to pohodový, ale stačilo mi to jednou. Vše dopadlo přesně tak, jak byste to čekali, takže žádný spletitý závěr. Lindsay Lohan mám ráda, přijde mi milá :)

29. května 2006
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
70 %

Film jsem poprvé viděla, když mi bylo 12, bylo to pro mě ještě takové... No.. Nemastné neslané, ale byla jsem ráda, že se koukám na takové "dospělácké" filmy (s 24letou sestřenicí). Jinak Josh je prostě sladkej :)) Teda když jsem ten film ještě před rokem viděla, tak byl :) Zápletka dobrá.. Prostě do pohody :)

29. května 2006
plakát filmu
Petr Pan
Peter Pan
80 %

Tento film mě místy opravdu pobavil a bylo to celé takové pěkné, roztomilé... Mám ráda podobné filmy, takové pohádky... A opravdu Vás vtáhne do děje, jak se říká... Rozhodně se na něj podívejte :)

29. května 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
80 %

Myslela jsem, že film bude horší, podle toho, co mi mí známí řekli. Ovšem Silas mě místy opravdu vylekal. Film mě zaujal a dozvěděla jsem se hodně věcí... Ano, nic z toho se nemůže dokázat... Ale ta teorie je přece jen taky pěkná, ne? Audrey jsem málem nepoznala, Tom byl takový... Nemastný neslaný prostě, takové nijaké to bylo. A Paul (alias Silas) podal opravdu obdivuhodný výkon... Doporučuju!

29. května 2006
plakát filmu
Beetlejuice
Beetle Juice
80 %

Tim

Já jsem se na film podívala právě z důvodu, že ho natočil můj oblíbený režisér Burton :)
Jinak je to opravdu skvělá komedie, líbily se mi písničky, Keaton taky skvělý...

13. dubna 2006
plakát filmu
Před svatbou ne!
Heartbreakers
90 %

Fajn

Viděla jsem ho asi 3x, ale na nějaké scénky se prostě nedá zapomenout! A vždy mě pobaví.. Opravdu. A Gene Hackman.. je jasné, že tp bude skvělé! ;)

5. dubna 2006

Supeeer

Moc se mi to líbilo, fakt cool movie, můžu se na něj kouknou kolikrát chci, sice vim, co se stane, ale vždycky je to dobrý... samozřejmě, nejlepší je Doofy;)

10. listopadu 2005
plakát filmu
Leon
Leon
100 %

Gooooooood

Jeden z úplně skvělých filmu Luca Besona. Jean Reno - jednička. Fakt dost dobře povedenej film. Kéž by takových byly více.

10. listopadu 2005
plakát filmu
Úsměv Mony Lisy
Mona Lisa Smile
0 %

Fuj

Film se vůbec nelíbil, i když mám Julii Roberts ráda. Na filmu jsem se tak nudila, že jsem málem usnula. A chtěla jsem odejít, ale kamarádka mě přinutila zůstat. Propadák.

10. listopadu 2005
plakát filmu
Úžasňákovi
The Incredibles
80 %

Cool

Moc se mi to líbilo, super začátek a vždy když Pan Úžasňák jde do akce, tak mě úplně dostává do kolenou...

10. listopadu 2005
plakát filmu
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Jay and Silent Bob Strike Back
70 %

Hey ya!

Jay and the Silent Bob je fakt dobrá komedie... Poprvé jsem ji viděla, když mi bylo jedenáct a tehdy jsem tím byla naprosto ohromená... Teď už ovšem méně...;)

10. listopadu 2005
plakát filmu
Honey
Honey
90 %

Supeeer

Právě jsem se na to koukla na DVD a musim říct: BOMBA! Bonusy jsou taky super... Jessica Alba - jedna báseň... A k tomu Missy Elliot... Jo, good movie... Hlavně pro taneční fanoušky;-) Určitě se koukněte!

8. listopadu 2005
plakát filmu
Jako vejce vejci
Multiplicity
70 %

No...

Vcelku dobrá komedie, ale rozhodně ne nejlepší. Andy McDowell mám docela ráda a tak jsem se na ni podívala, ale rozhodně nepředčila moje očekávání...

5. listopadu 2005
plakát filmu
Flubber
Flubber
80 %

Super

Krásný film, na který jsem se koukla už tolikrát... Robin Williams je moc dobrý herec... A Flubber prostě patří ke klasikám, na které se člověk musí podívat...

5. listopadu 2005
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
80 %

Juch

Je to pořádnej horor, jeden z těch, u kterých jsem se bála nejvíc. Ale naštěstí to na mně nezanechalo žádné následky... Doporučuju...

30. října 2005
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Dabing? Ne!

Mohu říct, že jsem měla to štěstí a poprvé to viděla v kině anglicky. Teď mám Shreka na DVD a musím říct, že mne český dabing příliš nezaujal. Jinak je to skvělý film a má fantastické písničky.

30. října 2005
plakát filmu
Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen
50 %

Bibi

Viděla jsem první Bibi, vcelku se mi to líbilo, ale spíš mi to připadalo lehce laciné. Je to vlastně taková pohádka pro děti. Nebudu říkat, že je to kopie Harryho Pottera, jak jsem četla v několika recenzích, poněvadž tyto dva filmy jsou velice rozdílné. Jinak tento filmový žánr nemám moc ráda, ale nebylo to špatné.

30. října 2005
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Výtečná práce

Film jako takový se mi velice líbil, opravdu jsem v některých okamžicích nečekala, že se stane to, co se stalo. Je to jeden z nejlepších filmů, jaké znám a můžu ho vidět kolikrát chci a nikdy se mi nezprotiví. Aspoň zatím.

30. října 2005
plakát filmu
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit
90 %

Good job

Viděla jsem i pár předchozích Walace a Gromitů, ale tenhle mne pravděpodobně zaujal nejvíc. Jen tak dál, hoši!

30. října 2005