avatar uživatele

Hanýsek

Jméno
Honza
Věk
42 let
Bydliště
Česká Lípa; ČR; Evropa; planeta Země; galaxie Mléčná dráha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Zastav a nepřežiješ 2
Crank 2: High Voltage
0 %

Odpad!

Takhle špatnej film jsem už dlouho neviděl. Jednička se mi líbila a tak jsem se těšil na dvojku. Statham ani Amy Smart film nijak neobohatili a to mám tuhle dvojici celkem v oblibě. Děj absolutně o ničem. Nesmyslný scény - například rvačka v trafostanici a spousta jiných. Ani nevím proč jsem to viděl celý, asi jsem myslel že tak špatnej film přece Statham nemůže natočit a ejhle ono jo. 0%

21. května 2010
plakát filmu
60 %

Jedničku jsem neviděl, ale to vzhledem k tomu, že návaznost byla malá, nevadilo. Přišlo mi to celý jako sci-fi, který je minimálně 20 let starý. Některé scény byly opravdu nedomyšlený, zvláště ta, ve které se John Henry Brennick prolétl vesmírem bez skafandru a po chvíli běhal jako rybička. Na film se dalo koukat, ale podruhé si ho už nepustím :)

1. března 2009
plakát filmu
60 %

Nic světobornýho

Myslel jsem, že to bude mnohem lepší, ale měl jsem co dělat abych u toho neusnul. Knihu jsem nečetl, ale děj toho filmu se dá dost dobře předvídat. Myslel jsem, že se budu bát, ale scéna při které to se mnou škublo byla jen jedna. Výsledek? - Podle mě podprůměrný horor.

2. srpna 2008
plakát filmu
Most do země Terabithia
Bridge to Terabithia
90 %

Moc hezké, moc smutné

Čekal jsem fantasy pohádku, ale pro děti to asi není. Velmi se povedlo prolínání reálného a fantastického světa a děj se nedá předvídat. Hlavní zvrat ve filmu je moc smutný, ale to dělá tento film lepším než jsou ostatní. U mě 90%.

22. května 2008
plakát filmu
Moje drzá holka
Yeopgijeogin geunyeo / My sassy girl
90 %

super film

Film mě opravdu nadchnul, má neskutečně poutavý příběh, krásné, komické a hlavně originální situace... Doporučuju shlédnout v originálním jazyce, dabované by to asi nebylo ono, korejština má nádhernou melodii. V informacích o filmu je chyba - film nebyl natočen v Severní Korei, ale v Jižní - komunistická Severní Korea by tohle technicky nezvládla, a asi ani ideologicky :D Film byl natočen už v roce 2001 a loni američané natočili remake, docela rád bych se na něj podíval, ale lepší být nemůže. Všem vřele doporučuji shlédnout, je to pěkné pokoukání :)

4. března 2008
plakát filmu
Legenda o červeném draku
Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu / New Legend of Shaolin
60 %

Nedoporučuju

To byla ale blbost :) Jet Li v tomto filmu nezazářil, bojové scény jsou postavené na hlavu, příběh neskutečně špatný - autoři se asi pokoušeli o originální bojový film a vůbec se jim nepovedl. 60% za snahu :)

27. ledna 2008
plakát filmu
Osudový dotek 2
The Butterfly Effect 2
80 %

docela dobrý :)

Nevím proč je ten film až tak špatně hodnocenej... Zdál se mi docela dobrý, jedničku jsem viděl taky a už si ji moc nepamatuju, ale nemyslím si, že by dvojka byla katastrofa, jak mnozí popisují. Erica Durance (představitelka Lois Lane ve Smallville) byla dobrá volba a Eric Lively taky nehraje špatně. Příběh má svou logiku a film mě bavil. Dobrých 80% :)

22. ledna 2008
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
80 %

Pěkná komedie a hlavně netradiční obsazení. Vin Diesel se na tuto roli docela hodí. Dětičky jsou naprosto super a zástupce ředitelky , který učí bojové umění je dobrej kolík. Komedie, která určitě nezklame, ale existují i lepší.

24. listopadu 2007
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
90 %

Dvojice Svěrák starší + Svěrák mladší opět přišla se skvělým filmem. Bavil mě od začátku až do konce a nejvíc mě fascinovala scéna, kdy si Tkaloun míchal jogurt. Dělám to naprosto stejně a koukám, že asi nejsem sám. Hudba je perfektní, kamera výborná, scénář nemá chybu. Je to film, ve kterém není žádná strhující akce, ale přesto u něj člověk vydrží a baví se. Doporučuju a dávám 90%.

21. listopadu 2007
plakát filmu
Divočina
The Wild
80 %

Divočina vs Madagascar

Už je to delší doba, co jsem viděl Madagascar, ale vím že mě to moc nebavilo. Divočina je o poznání lepší. Veverka je docela vtipná (Ice age veverka je sice lepší, ale to je trošičku jiný humor) a koala nezůstává pozadu. Soundtrack divočiny se mi líbí, děj je sice podobný Madagascaru, ale přesto ho nekopíruje. Animace výborná. Když bych měl volit mezi Divočinou a Madagascarem, tak jednoznačně doporučím Divočinu. Dobrých 80%.

18. listopadu 2007
plakát filmu
Labyrint
Labyrinth
80 %

Hodně staré, hodně dobré

Tahle pohádka mě moc mile překvapila. Nechybí vtip, trocha napětí, zajímavé situace... Postavičky jsou udělány moc pěkně. Většinou nemůžu skousnout, když se ve filmu často a dlouho zpívá, ale tady to docela ušlo. Vřele doporučuju, ale za ty zpívaný sekvence dávám "jen" 80%.

31. října 2007
plakát filmu
Láska a sex
Love & Sex
80 %

Dobré pokoukání

Podle mě povedená komedie, která si pro vtip nechodí do extrémních a nereálných situací jako většina, ale těží z běžných situací, které mohou potkat skoro každý vztah. Herecké obsazení není nijak hvězdné, ale výkon herců je hodně dobrý.

20. října 2007
plakát filmu
Hostel 2
Hostel: Part II
0 %

Hovadina největší

Myslel jsem, že nikdy nedám filmu 0%, ale tady dát víc prostě nejde. Nevím co si amíci myslej o Evropě a zvlášť o Slovensku, ale asi by si měli doplnit vzdělání.(proboha vždyť je to EU). Horor tenhle film určitě není. Je to obrovská kravina s brutálníma scénama, ze kterých je člověku špatně - ale to přece nedělá horor... Slováci jsou chudáci, že si americký režisér zrovna vybral jejich zemi pro vyprávění tohoto absurdního bezduchého příběhu. Jesli natočej trojku, tak na to koukat nebudu a vás kteří se chystáte podívat na dvojku varuju - je to zbytečná ztráta času.
A jen tak mimochodem - kupte si soundtrack a dejteho babičce k vánocům, určitě se nebude zlobit.

2. srpna 2007
plakát filmu
100 %

Tenhle film ve mě zanechal obrovské dilema. Dobrý, nebo špatný? Film je to skělý a výkony herců vynikající. Ale při každém uvědomění si, že jde o skutečnou událost se mi místy dělalo špatně. 12 let je opravdu hrozně málo a když se člověk vcítí do pocitů obětí... Film je hodně drsný, ale to, že jde o skutečnost je o mnoho drsnější.

12. června 2007
plakát filmu
Underworld: Evolution
Underworld: Evolution
90 %

Dost dobrá podívaná

Na Underworld II. jsem se hodně těšil, ale měl jsem i obavu aby dvojka nezůstala ve stínu jedničy... Nezůstala - od začátku až do konce se něco děje, tak se člověk nenudí ani chvilku. Film je nabitý spoustou výborných triků, skvělá je i práce maskérů. Hudba k filmu je taky výborná. Prostě paráda.

26. května 2007
plakát filmu
Superman se vrací
Superman Returns
30 %

Doufám že se už nevrátí

Tak tohle byl jeden z naprosto nejhorších filmů, jaké jsem v posledních letech viděl. Doporučuju nekoukat na to - je to příšrně dlouhá nuda bez nápadu a akce. Čekal jsem strhující děj, ale hodinu jsem si říkal že se to snad zlepší a tu druhou - proboha ať už je konec. Scénář je naprostá katastrofa, výkon herců a maskérů nepřesvědčivý a efekty nijak zajímavé. Čekal jsem mnohem, mnohem víc. Jediné pozitivum je hudba, která je zachovaná z předchozích dílů. Pusťte si seriál Smallville, je mnohonásobně lepší.

3. dubna 2007
plakát filmu
Kruh 2
Ring 2
40 %

Děs a hrůza

Tohle je horor? Viděl jsem jedničku, která mě nijak nenadchla a za zvědavosti jsem se podíval i na dvojku, ale podle mého názoru se nepovedla. Příběh je děsná slátanina. V celém filmu jasně víte dopředu, kdy přijde scéna při které se má divák polekat, takže zůstanete v klidu. Tenhle druh hororu mě prostě nijak neoslovil.

2. října 2006
plakát filmu
Okrsek 13
Banlieue 13
100 %

Výborná akce

Tenhle film mohu vřele doporučit všem, kteří chtějí vidět výborné kaskadérské kousky a neustálou akci. Dobrá hudba s výbornou kamerou a scénářem. Luc Besson opět dokazuje, že jeho filmy petří mezi nejlepší. Škoda jen, že je poměrně krátký.

1. října 2006
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
90 %

Působivé

Tento druh filmů sice nijak zvlášť nevyhledávám, ale nijak nelituju, že jsem tomuto dílu věnoval 2 hodinky času. Bohužel jsem nečetl knihu, ale příběh byl slušný, herecké obsazení výborné, kamera a zvuk taky. Kostýmům nelze nic vytknout.

28. srpna 2006
plakát filmu
Tajemný let
Flightplan
90 %

Povedené

Začátek filmu mě sice moc nezaujal, ale po chvilce to dostalo spád. Dobrý herecký výkon + chytrý příběh. Velké pozitivum tohoto filmu je, že jen málo lidí je schopno vytušit jak se bude děj vyvíjet. Film jistě stojí za shlédnutí.

4. srpna 2006
plakát filmu
Pouta války
Taegukgi hwinallimyeo/ Tae Guk Gi: The Brotherhood of W
100 %

Výborné

Vynikající příběh, ve kterém prožíváte všechno s hlavními hrdiny. Není to jednostraně pojato jako většina amerických válečných filmů, ale je vidět co udělá válka s lidma na obou stranách. Super film se skvělou hudbou. V mnoha věcech předčí vojína Rayena.

22. dubna 2006
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
40 %

Dost ubohý

Asi se mnou hodně lidí nebude souhlasit, ale na to jaký herecký obsazení tenhle film má, se mi zdá dost ubohej... Jednička byla mnohem lepší. Dvojce nemůžu dát víc než 40%, zdála se mi moc chaotická a je docela škoda, že se děj netočil okolo jedný promyšlený loupeže jako v jedničce.

30. března 2006