avatar uživatele

Larry

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
100 %

Velmi dobré

Od tohohle filmu jsem moc nečekal, ale překvapil mě. Skvělý děj, velmi se mi líbily ty flashbacky z minulosti. Spousta skvělých okamžiků, nejvíc se mi líbilo, jak se vojáci v tom bunkru málem postříleli. Neustálé nové zvraty jsem fakt nečekal. John Travolta není můj oblíbený herec, ale tady hrál skvěle. Překvapivý konec. Doporučuji vidět.

11. dubna 2006
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
10 %

Slabý

Tenhle film je snad ten nejhorší, jaký jsem kdy viděl. Děj prakticky o ničem, nesympatický herci ( Jolie je hrozně protivná a Pitt mi taky nesedí), spousta nudných a trapných scén, nelogičnosti ( žili spolu tak dlouho, a nic o sobě nevěděli? fakt divný). Sem tam vtipná hláška, to je jediné, co se mi na filmu líbilo, jen díky tomu filmu dávám 10%

11. dubna 2006
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
30 %

Velkofilm?

Podle mého názoru se tenhle film moc nepovedl. Efekty sice byly skvělé, ale přišlo mi to kapku bez děje. Ten konec byl moc rychlej. Způsob, jak přišli těm mimozemšťanům na kobylku, byl podle mně ubohý, čekal jsem lepší rozuzlení. Spielberg je sice king, ale tohle se mu nepovedlo.

29. března 2006
plakát filmu
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Anacondas: The Hunt For The Blood Orchid
100 %

Nechápu!!

Opravdu hodnotím stejný film jako ti pode mnou? Mě se zdá velmi povedený, se skvělými výkony většiny postav. Dost věcí to kopíruje z jedničky, ale mně to nevadí, hlavně když je ta kopie povedená. Místy tu je i humor a velmi se mi líbil napínavý závěr. Celkově ve mně film nechal dobrý dojem a nemohu jinak než 100%...

27. března 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Nejlepší komedie

Naprosto perfektní. Johnny Depp coby Jack Sparow podal neuvěřitelně skvělý výkon, Geoffry Rush jako zloduch kapitán Barbossa ho skvěle doplňoval. Bloom předvedl solidní výkon. Spousta srandy, výborná přeměna pirátů v kostry. Dobrý byli taky ti dva ukecaní vojáci z přístavu a pověrčivej Gibbs. Dávám jednoznačně 100%

8. února 2006
plakát filmu
Vzorec pro vraždu
Murder By Numbers
60 %

Nuda

Tak tenhle film se moc nepovedl. Sadra Bullock už měla lepší role a ten její kolega byl pěknej trapák. Zápletka zajímavá, ale nedopracovaná , špatně zahraná. Znovu to vidět nemusím, ale jsou i horší filmy...takže 60%

5. ledna 2006
plakát filmu
Skála
The Rock
100 %

Perfektní film

Jeden z nejlepších akčňáků, co se kdy natočili. Skvělí herci- Connory, Gage, Harris, Morse...atd.
Spousta skvělé akce, humoru. Jednoznačně 100%

5. ledna 2006
plakát filmu
Armageddon
Armageddon
100 %

Sláva Baovi

Michael Bay je snad nejlepší režisér akčních filmů. Jeho filmy jsou zárukou kvality. Nejinak je tomu i u Armageddonu. Je to film, který má vše co potřebuje- zajímavý nápad, skvělé herecké výkony,akci, romantiku, humor a všechny ostatní přísady co film potřebuje. Velmi se mi líbil, vřele doporučuju.

12. prosince 2005
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Výborná trilogie

Trojka je ze všech dílů nejlepší, i když první dva díly byly taky super. Výborné završení, strhující bitvy. Film, který můžu shlídnout klidně padesátkrát a stejně se mi bude líbit.

1. prosince 2005
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
100 %

Skvělý film

Někdo si myslí že spojení všech známých hororových postav udělalo z filmu pořádnou slátaninu. Musím ale říct, že k téhle skupině lidí nepatřím. Film má skvělé tempo,pořádně se našlápne už v černobílém úvodu a drží se až do konce. Za nejlepší scénu považuji scénu s Van Helsingem a Mr. Hydem( strašně se mi líbí to, jak Hyde spolkne doutník a prohlásí:"každý máme svoje mouchy"). Herecké výkony skvělé, hudba výborná a nejlepší jsou vizuální efekty. Van Helsing je prostě skvělý!!

29. listopadu 2005
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

Výborný!!

Jeden z nejlepších filmů, co znám. Dobrý nápad, a skvělý zpracování. Výborní herci. Jednoznačně jeden z filmů, nad kterýma po shlídnutí ještě dlouho přemýšlíte.

29. listopadu 2005
plakát filmu
Policejní akademie 4: Občanská patrola
Police Academy 4: Citizens on Patrol
90 %

Zvyšování kvality

Vidím, že jsem jeden z mála, ale podle mě byla čtyřka dobrá. Jednička byla dost nudná, dvojka byla lepší, ale taky nepatří mezi mé nejoblíbenější. Od trojky se myslím kvalita zvyšovala a vydržela až do šestého dílu (sedmý se vůbec nepovedl). Čtyřka byla celkem dobrá. Vadil mi tam ten trapák Mahoney( vůbec mi nepřišel vtipnej). Čtyřce dávám 90%.

23. listopadu 2005
plakát filmu
Apollo 13
Apollo 13
90 %

Celkem dobrej film

Jeden z lepších filmů, co znám. V hlavních rolích skvělí herci- Tom Hanks, Gary Sinise a Ed Harris. Navíc se většinou odehrává v prostředí kosmu, což je ve filmech mé oblíbené prostředí. Dávám tedy 90%

10. listopadu 2005
plakát filmu
Blade II
Blade II
100 %

Výborný horor

Skvělej filmík- výborný hlášky, spousta akce, dobří herci, odehrává se to v Praze, zajímavý nápad se zmutovanými upíry. Oproti jedničce je to o dost lepší.

10. listopadu 2005
plakát filmu
Banditi
Bandits
20 %

Nic moc

Je to dost slušný propadák, u kterého jsem se dost nudil (a to se u filmů většinou nenudím). Dávám 20% za Bruce Willise a Billyho Boba Thortona, kteří hráli i v mém oblíbeném filmu Armageddon.

10. listopadu 2005
plakát filmu
80 %

Lepší než jednička

Ať si kdo chce myslí co chce, dvojka byla lepší. Jednička nebyla špatná, ale něco mi tam chybělo. A to co mi chybělo ( víc akce), jsem ve dvojce našel.

10. listopadu 2005
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Skvělý film

Katastrofa Titanicu. Kolik ta už měla zpracování. Ovšem film od režiséra Camerona je skvělý. Je tu vztah Jacka a Rose, pár vtipných hlášek a 1500 lidí, kteří zmrznou ve vodě severního Atlantiku. Výborný, ale smutný film.

10. listopadu 2005
plakát filmu
Kameňák
Kameňák
40 %

Buranská komedie

Co říct? Pár dobrejch vtipů film dohromady nedá. Je to kravina a stejně na ni lidi zíraj, včetně mě!!

9. listopadu 2005
plakát filmu
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
80 %

Trochu slabší

Po výborné dvojce musím říct, že mě trojka trochu zklamala. Oproti knize dost okleštěné, ale to by tak nevadilo. Změna režiséra filmu podle mě neprospěla. Místy je to trapné(bradavický sbor, hodina profesorky Treloweové, scéna s uklízečkou v Děravém kotli), hlášek oproti dvojce i jedničce dost ubylo. A ti mozkomoři vypadali jako nazgúlové z Pána Prstenů. Temnější děj není špatný- to bych uvedl jako změnu k lepšímu. Dobře je ztvárněn i Lupin a Sirius. Stručně řečeno: Harry Potter 3 nedosahuje kvalit prvních dvou dílů, ale není tak špatný. ( Pouze doufám, že další díl bude lepší.)

8. listopadu 2005
plakát filmu
90 %

Předloha skvělého seriálu

Celkem dobrý film, ale mohlo být víc akce. Nicméně nebýt tohoto filmu , nevznikl by skvělý stejnojmenný seriál. Proto filmu dávám 90%

8. listopadu 2005
plakát filmu
Drtivý dopad
Deep Impact
50 %

Nic moc

Film o střetu asteroidu se Zemí, který není zaměřen na akci, ale na tom, jak by lidé trávili poslední dny před zánikem Země. Já akci holduji, a tak dávám přednost skvělému akčnímu scifi Armageddon. Drtivý dopad je jedním z mnoha průměrných filmů, i když má pár světlých chvilek.

8. listopadu 2005
plakát filmu
Muži v černém
Men in black
80 %

Mohlo to být i lepší

Film je celkem fajn, ale mohl být lepší. Místy jsem se nudil. Nápad dobrej ( scifi mám rád), ale chtělo by to vypilovat. Ty mimozemšťani dobře udělaný, nějaká vtipná hláška, nejlepší scéna je na patologii. Celkem solidní film, ale mezi mé nejoblíbenější nepatří.

7. listopadu 2005
plakát filmu
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
90 %

Pěknej film

Velmi pěkný začátek série Harry Potter. Je to rozjezd, seznamujeme se s hlavními postavami a dozvíme se spousty detailů, které jsou důležité i v dalších dílech. Film je pod taktovkou režiséra Columbuse, který ho natočil velmi dobře a laťku zvedl dvojkou, která byla ještě lepší. Trojka, kterou natočil režisér Cuaron, byla slabší než první dva díly, ale i tak se na ní dá dívat. Kamenu mudrců dávám 90% proto, že je tam příliš vysvětlování( což nemám rád), jinak je good

7. listopadu 2005
plakát filmu
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter and the Chamber of Secrets
100 %

Nejlepší díl Harryho Pottera

Po velmi dobrém dílu další a ještě lepší. Tajemná komnata překonává Kámen Mudrců větším počtem akce i humoru. Dobrý děj a skvělé ztvárnění Luciuse Malfoe i Zlatoslava Lockharta, animovaně skvěle udělaný bazilišek i Dobby. Můžu vřele doporučit ke shlédnutí.

7. listopadu 2005
plakát filmu
Con Air
Con Air
100 %

Prostě bomba

Hustej film. Výbornej byl ten psychopat Garland Greene a inteligentní šílenec Cyrus Virus. Hustá byla scénka přistání ve městě a následná honička na požárním voze. Nejlepší ale byla scénka, jak Pinboll( ten ukecanej černoch) zapálil toho vězně v letadle a pak mlel o tý černý magii a tý indiánský písničce. A taky ta přestřelka na letišti... prostě paráda film

31. října 2005