avatar uživatele

Kathuska

Jméno
kathuska
Věk
33 let (Býk)
Bydliště
Necekane v CR:)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Samotáři
Samotáři
100 %

Ze života

Na tento film jsme se dívali v hudebce a bylo to vážně senzační! Obsazení bylo dost dobré a z těch hlášek jsem nemohla. Myslím, že se zařadí do českých filmů, které budou mít úspěch vždycky.. a téma je docela aktuální. Prostě zhulený názor ze života.

28. listopadu 2006
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
70 %

průměr

Viděla jsem tento film na cestě do Francie a můžu říct, že jako fajn, dobrý, ale sama byc si ho asi nepustila. V danou chvíli mě pobavil, nebylo to špatné, ale přece jen mi tam něco chybělo..bylo to takové moc sladké.

1. srpna 2006
plakát filmu
Šifra mistra Leonarda
The Da Vinci Code
60 %

Nic moc..

No nevím, jestli bych to hodnootila jako takový největší počin filmu...fakt ne, protože mně osobně to tře¨ba ani nijak nezaujalo. Viděla jsem rozhodně mnohem víc lepších filmů. Nebylo to sice špatné,ale jak říkám, tak jsou určitě lepší.

17. července 2006
plakát filmu
Letec
Aviator, The
100 %

V pohodě

myslím, že tenhle film měl něco do sebe, určitě ho ne každý pochopil, ale mylsím, že přesně tak byl dělaný. Mně se líbil a určitě se na něho něky podívám znovu.

17. července 2006
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
80 %

Pro zasmání

Jo,tak vzhledem k tomu, že jsem tenhle film sledovala v hudebce, tak už jen proto se mi líbil...ale ne, pabavila jsem se a určitě to mělo něco do sebe, byl určitě zajímavější než Snowboarďáci a to se cení!

17. července 2006
plakát filmu
Výplata
Paycheck
100 %

zajímavý

napřed jsem myslela, že od tohoto filmu půjdu hodně rychle pryč ale opak byl pravdou a já tam seděla a vůbec se mi nechtělo se od něho odtrhnout.byl to celkem poutavý děj, zajímavý konec a hlavně celý příběh byl cool!jen tak dál.

13. března 2006
plakát filmu
Město andělů
City Of Angels
90 %

Romantic!

tak tenhle filmík mě sice ze začátku nudil,ale postupně jsem se vžívala do děje a líbil se mi,na konci jsem si i pobrečela a všem ho doporučuju!

9. ledna 2006
plakát filmu
Rebelové
Rebelové
60 %

Průměr

tenhle film se mně sice docela líbil,ale víc jak 1x ročně ho vážně vidět nemusím...nejlepší se mně ale zdá roztěkaná Bugyna!

19. prosince 2005
plakát filmu
Slunce, seno a pár facek
Slunce, seno a pár facek
100 %

troška

jeho filmíky se dají nazvat: Smích!Smích!Smích!
Vážně je to taková srandovní klasika,kterou pokud jste neviděli,tak byste to měli okamžitě dohnat!u tohoto filmu se vždycky odreaguju a hlavně nasměju u Kelyšové!

19. prosince 2005
plakát filmu
Byl jednou jeden polda
Byl jednou jeden polda
80 %

Sranda!

Tak tohle jestli někdo neviděl,tak neví o co přišel,protože tohle je naprosto super filmík pro zasmátí!No řekněte,vám se to nezdá?Já se vždycky,když to dávají,dívám.Vážně doporučuju,pokud se chcete smát!

18. prosince 2005
plakát filmu
Osobní strážce
Bodyguard, The
100 %

Opravdu skvělý!

whitney Houston v tomhle filmu září.Určitě je to i příběhem, který je poutavý a zaujme.Tenhle film mě zaujal zajímavou zápletkou a pozdějším odhalením "vraha".Skvělé obsazený film, na který byste si vážně měli najít čas!

18. prosince 2005
plakát filmu
Chicago
Chicago
100 %

Super

Tak tenhle film mě vážně dostal!Jednak jsou postavy skvěle zahrané, vybraný dobrý příběh a proč se na něho dívám pořád dokola?jsou tam výborné písničky.Myslela jsem si,jaká bude tenhle film nuda,ale moc mě překvapil!
Dávám s čistým svědomím a doporučením ke shlédnutí 100%.

11. prosince 2005
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
70 %

Horor

Mne se tento fulm/horor vcelku libil.Byl celkem dobre zfilmovany a jeho dej zajimavy.Neverim ale,ze je uplne podle skutecne udalosti.neco tam vazne nedava souvislosti.Ale podivala bych se na neho klidne znovu!

18. listopadu 2005
plakát filmu
Mrazík
Morozko
100 %

super pohadka

umite si predstavit vanoce bez mrazika?Ja ne!Tahle pohadka me uplne okouzlila hlavne diky hlavni hrdince Nastence.nejvic se mi libi scena,jak tam syn rika:Nastenku chci za zenu,hahaha.

29. října 2005
plakát filmu
Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
60 %

No jo,stary dobry Asterix a Obelix.tento film ma ale hodne dohanet.Nektere scenky jsou sice vazne srandovni,ale mne se osobne vic libil dil prvni.

29. října 2005
plakát filmu
Amadeus
Amadeus
100 %

Mylny nazor...

Kdyz jsem se na tento film chystala se tridou,predpokladala jsem,ze to bude nejaka dost stupidni blbost..ale behem pul hodiny jsem byla vtazena do deje a tento film jsem si pak dokonce pujcila na VHS..proste uznavam,ze jsem se spletla!

25. října 2005
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
90 %

Nemiik

tento film..no ze zacatku sem myslela,ze to bude pekna blbost..vubec sem se na to nechtekla divat,ale nakionec se podivala a ten film me uplne zaujal!

24. října 2005
plakát filmu
Trója
Troy
50 %

Nic moc...

tento fim me prekvapil spis v negativnim slova smyslu..je to uz sice dyl,co jsem se na neho divala..ale pamatuju si ty sceny,kdy sem pomalu usinala..je fakt,ze dej to melo,ale na zacatku mne to prislo desne nudne...

24. října 2005
plakát filmu
Scary Movie 3
Scary Movie 3
100 %

Pro zasmani

Tak vysmata sem uz dlouho u zadneho filmu nebyla..a hlaska:vstavej ty zrudna blizno..je naprosto dokonala!!!

24. října 2005
plakát filmu
Pravá blondýnka
Legally Blonde
80 %

Hmmm

ze zacatku se mi to zdalo trapne jak pro "bloncky" ale pak se to vcelku rozjelo..takze davam 80%

24. října 2005
plakát filmu
Amélie z Montmartru
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
100 %

SUPER!

Puvodne sem ho strasne moc chtela videt,pak nadseni opadlo..ale jednou sem si ve 2h rano zapla TV a zrovna to zacinalo..chtela sem se sice vyspat,ale tak me to zaujalo,ze sem sla az to skoncilo!Urcite to stalo za to!

24. října 2005
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
100 %

Lepsi neni!

tak na tento film sem si sjela az do Prahy na jeho premieru a urcite sem neudelala chybu!!tak bezvadny film sem dlouho nevidela..barevny,sladky a uplne super hlavni role-johny depp jako Willy Wonka!Tento film uplne presahl me ocekavani..akorat ze pro deti moc nebyl:))

24. října 2005
plakát filmu
100 %

Extra filmik

tak na tento film se rada podivam znovu!Uz jsem ho videla 3x..myslim,ze veverka je z neho nejlepsi..na zacatku,na konci,je to skvele zpestreni filmu,ale na recenzi veverky piste spis horksi-ta veverusu miluje!

24. října 2005
plakát filmu
Fotr je lotr
Meet the Parents
90 %

Komedie

tato komedie ma opravdu pravem oznaceni komedie,protoze u ni se clovek vazne nasmeje!!!Cekala jsem neco pekne nudneho,ale ta scena s horicim svatebnim altankem me uplne dostala!

24. října 2005

garri!

garfield je pekne "vychcana" cica!Je to uplne mazane a vy,co jste to nevideli,tak mate velke mezery!ve filmu jsou perfektni pisnicky!tak nevahejte!

24. října 2005