avatar uživatele

Simba

Jméno
Simba
Věk
Bydliště
Středočeský kraj
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Hitch

Nuda, nuda, nuda... říkala jsem si ze začátku. Jenže film mě přesvědčil o pravém opaku. Po nicneříkajících začátečních scénách se rozjel tak bezvadně, že jsem z něj nemohla spustit oči. Svěží hudba, perfektní obsazení a nápaditý děj. Konečné "taneční scény" mě dostaly:)

12. května 2006
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
80 %

Ochránce

Nečekala jsem, že by Vin Diesel zvládnul zahrát roli chůvy a přitom zůstat nezesměšněným hrdinou. Ale jeho výkon byl perfektní. No řekněte sami, kdy zase uvidíte akčního hrdinu držet mimino v náručí? Příznivci komedií určitě nesmí vynechat:)

12. května 2006
plakát filmu
Kašlu na lásku
Down with Love
30 %

Kašlu na lásku

Nevim, nevim, ale tehle film považuju za "úlet" filmového nebe. Zpracování se mi vůbec nelíbilo a jestli jsem se dvakrát zasmála, tak je to moc... Asi jsem díky obsazení čekala větší pecku. Je to ovšem můj vlastní názor, tak mě za něj neukamenujte, stejně bych si i potom tvrdila svý. Těch 30% je za herce a možná ještě za zajímavou hudbu...

12. května 2006
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
80 %

Rafťáci

Musím říct, že jsem se na film těšila, ale trochu mě zklamal... Některé vtipné scény mi připadaly až moc umělé. Tvůrci filmu se opravdu snažili, aby jich tam bylo co nejvíce. Děj se mezi nimi v podstatě ztrácel a já si z celýho filmu prakticky pamatuju jen scénu v dámské koupelně a Kotka na dámských toaletách. To jsem opravdu řvala smíchy.

12. května 2006
plakát filmu
Co ta holka chce
What a Girl Wants
80 %

Co ta holka chce

Trošku ohraný námět, obsazení Colina Firtha však tenhle film docela pozvedlo. Hlavní hrdinka mi byla ze začátku nesympatická, ale to se ovšem již za chvíli změnilo a já ji držela až do konce palečky. Skvělá hudba ještě více podtrhuje atmosféru. Pro milovníky romantických komedií to je to pravé.

12. května 2006
plakát filmu
Nekecej a pádluj!
Without a Paddle
80 %

Nekecej a pádluj!

Kritici možná budou protestovat, ale mě se to zdálo jako opravdu dost dobrá komedie, i když ne zrovna moc známá. Skvělé obsazení, hlášky i hudba. Nejvíc jsem se třískala, když do filmu vstoupila matka medvědice. Tak nekecejte a pádlujte do videopůjčovny pro film, protože to musíte vidět:)

12. května 2006
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
90 %

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a

Tehle filmík je vážně dost dobrej. Perfektní efekty a nádherná hudba. Celou dobu jsem z filmu nemohla spustit oči a s napětím jsem sledovala až do konce. Lev Aslan, to je prostě "osobnost" a bez něho by to nebylo ono. Dala bych 100%, ale 10% dávám dolů, protože chvílema mi bylo strašně líto některých postav.

11. února 2006
plakát filmu
Ptáci
Birds, The
80 %

Ptáci

Byl to asi úplně první horor, který jsem viděla a ráda se na něj klidně podívám znovu a znovu. Je to prostě klasika od Alfreda Hitchcocka. I když je film z roku 1963 a efekty nejsou tak dobré, jako u nových filmů, přesto je film děsivý a strašidelný:)

11. února 2006
plakát filmu
Na plný plyn
Michel Vaillant
100 %

Na plný plyn

Krásný film z prostředí závodů Le Mans. Moc pěkné zpracování a úžasné herecké výkony. Film se mi moc líbil a chvílemi jsem chtěla také být uprostřed dění. Všem fanouškům závodů, ať na dvou nebo čtyř kolech, se to bude zajisté líbit.

5. února 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Madagaskar

Nádherný animovaný filmík. To se Dreamworks zase jednou vyznamenal. Moc se jim to povedlo. Skvělej děj, skvělá hudba a perfektní hlášky. Ale podle mého názoru je to v originálním znění mnohem lepší.

5. února 2006
plakát filmu
90 %

Někdo to rád blond

Tenhle film byl vážně sranda a moc jsem se u něho nasmála. Černoši to zahráli fakt skvěle. Jen mi toho jednoho bylo docela líto, protože Letter byl doopravdy otřesněj. Ve filmu byly samý úžasný písničky a celkovej dojem z filmu byl skvělej.

5. února 2006
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
100 %

Já, robot

Na to, že já scifi moc nesleduji, tak tehle film se mi moc líbil. Bezvadné efekty a napínavé až do konce. Skvělý byl i herec Will Smith a robot Sonny:)

5. února 2006
plakát filmu
Hele vole, kde mám káru?
Dude, Where's My Car?
90 %

Hele vole, kde mám káru?

Fakt dost ulítlá komedie. Na zemi jsem se válela skoro až do konce. Závěr byl už trošku nudný, ale ještě se to dalo přežít. Hlášky byly fakt suprový...Takže "A dál...?" Dál dávám 90% :)

5. února 2006

Rabín, kněz a krásná blondýna

Tehle filmík patří mezi mé nejoblíbenější. Je to krásná romantická komedie s báječnými herci. Fajn hudba a skvělý motiv. Nemůžu hodnotit jinak, než 100%

5. února 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
100 %

Saw II

Saw II bylo možná o trošku horší, než I.díl, ale stejně se mi to moc moc líbilo. Napínavý celý film a na konci divoké rozuzlení. Bohužel jsem se v tom trošičku ztratila, ale po druhém pozorném sledování už mi bylo vše jasné. Proto všem doporučuju Saw I+II, kdo neviděl, nepochopí.

5. února 2006
plakát filmu
Pláž
Beach, The
60 %

Pláž

Teda nevim, ale moc se mi to nelíbilo. Sice je film natočen na nádherném ostrově a hlavní myšlenka filmu je vynikající, ale zpracování už podle mě dost pokulhává. Od poloviny filmu mi to připadá občas nudné a nezajímavé. Ale je to jen můj názor.

5. února 2006
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Titanic

Titanic...to je klasika. Kdo nezná Titanik, jako by ani neexistoval. Je to katastrofický velkofilm, který jen tak nebude zapomenut. Film se mi samozřejmě líbí, ale je mi líto hlavních hrdinů. Báječné zpracování a hudba, která ještě více podtrhuje atmosféru. Fakt velký dílo.

5. února 2006
plakát filmu
Strašpytlík
Chicken Little
90 %

Strašpytlík

Moc pěkný animovaný filmík o malilinkatým kuřátku. Ksichtíky ve filmu jsou skvělý a hlášky taky. Až do konce jsem Strašpytlíkovi držela palečky. Chvílema mi ho bylo moc líto. Film byl moc pěkný, ale dost krátký.

5. února 2006

Protivný sprostý holky

Lindsay Lohan opět dokázala, že je skvělá herečka a film s ní nebude vůbec nudný a nezajímavý. Ve filmu jsou bezvadný hlášky a vyskytuje se tu mnoho komických situací. Moc se mi to líbilo.

5. února 2006
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
100 %

Deník princezny

Deník princezny se mi moc líbil. Je to taková hezká pohádka s dobrými herci, skvělýma hláškama a samozřejmě se šťastným koncem. Taky by se mi takovej život líbil:))

30. prosince 2005
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
100 %

Harry Potter a Ohnivý pohár

Na další díl Harryho Pottera jsem se hrozně těšila a když jsem měla možnost jet do Prahy do kina, tak jsem ji samozřejmě využila. Jenže po prvních minutách filmu mi připadalo, jako by mi jeden díl snad utekl, protože jsem vůbec nechápala, kdo to tam je a co se tam děje (knížku jsem nečetla, patřím mezi těch pár lidiček, co se nejdřív podívá na film a pak se okamžitě vrhne na knížku). Ale naštěstí začal film brzy nabírat na obrátkách a celé se to rozjelo, že se mi při závěrečných titulkách ani nechtělo odejít. Režisér Mike Newell to zvládl perfektně a já už se nemůžu dočkat dalšího dílu:)

22. prosince 2005
plakát filmu
Rychlý Stripes
Racing Stripes
100 %

Rychlý Stripes

Myslela jsem si, že tehle film bude pro menší, ale když jsem se na něj koukala, tak se mi moc líbil a dost jsem se u něho nasmála:):)Stripese jsem si moc oblíbila a fandila mu až do konce. Fakt povedený filmík:)

22. prosince 2005

Saw: Hra o přežití

Teda, je to vážně dost dobrej film. Celou dobu jsem z něj nemohla spustit oči a ani na chvíli odejít. Nejlepší byl ale konec, protože to jsem opravdu nečekala...:) Už se těšim na dvojku:)

7. prosince 2005
plakát filmu
Holky to chtěj taky 2
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe
90 %

Holky to chtěj taky 2

Po tom, co jsem viděla jedničku, jsem si myslela, že dvojka bude už kravina úplná, ale když jsem na to koukala, tak jsem se chvílema nemohla udržet smíchy. Podle mě se jim druhý díl povedl daleko víc, než první. A nejvíc mě dostala scéna se záchrannou vestou:))

7. prosince 2005

Torque: Ohnivá kola

Mě se ten film moc líbí, sice to je opravdu hodně nereálné, ale pro motocyklovýho fanouška jako jsem já, to je dost dobrý...Scéna ve vlaku je docela přehnaná, ale ještě se to dá přežít.Mohlo to bejt daleko horší:)

1. prosince 2005