avatar uživatele

Anasazi

Jméno
Věk
40 let — narozeniny slaví za 93 dní (Lev)
Bydliště
Severní Čechy
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
70 %

Matrix??????

Tákže opět pravidlo tří. První díl naprosto bez chyby se vším všudy. Číslo 2. a 3. ? Tedy pánové Wachovští to se vám moc nepovedlo nehledě na nedocenění všech nových charakterů např. Niobe & Ghost ti dva by si zasloužili více prostoru a toho ( upozorňuji vás ostatní kdo moc nehrajete ) se jim dostalo jedině ve hře na PC Enter The Matrix. Pánové bratři Wachovští mě tedy zklamali a myslím že né jenom mě. Takže víc jak 70% těmto dvěma filmům nedám.

Kdysi dávno
plakát filmu
100 %

supr:-)

Tak něco takového jsem neviděl už hodně dlouho tendle filmík byl pohlazením po duši. Krom toho Vigo je fakt skvělej herec a já mu fandím takže jen tak dále. Dávám plný počet.:-)

Kdysi dávno

Vrrr :-)

Dobře nemám zrovna v lásce Travoltu a Berry jakbysmet, ale Jackman je fakt dobrej a jeho Volverine mě docela chytl plus občasné slušné hlášky. Takže jen kvůli Jackmanovi dám 100. Už aby byl další X-men ty dva díly jsou málo.

Kdysi dávno
plakát filmu
Pach krve
Wrong Turn
40 %

Divný fakt divný!!!

No tak tendle krvák je fakt hustej a to jsem tolerantní Texaský masakr motorovou pilou byla naprostá (pardon za má slova) bej...na! Todle no nevím, ale koukat na to jak nějaký holce ufiknou půlku hlavy od usměvu nahoru tak to je fakt ulítlý. Kdo je na takovýhle krváky tak doporučuju spíše Jeepers Skreepers 1,2.

Kdysi dávno
plakát filmu
Škola ro(c)ku
School of Rock
50 %

No fuj!!!

Což o to komedie to byla dobrá, ale moje averze vůči Blackovi je ješťe větší než byla. Teda jak se takový kr..én mohl stát hercem to nechápu.

Kdysi dávno
plakát filmu
Texaský masakr motorovou pilou
Texas Chainsaw Massacre, The
40 %

Masakr a Horor???????:-)

Děláte si asi srandu že. Větší blbost jsem jěště neviděl. Americká posedlost vraždit v hororech teenagery je už vážně trapná no nevím, ale myslím že dnešní dorostenci by si stouhle praštěnou rodinkou docela rychle poradili!!!

Kdysi dávno
plakát filmu
Titanic
Titanic
100 %

Glogloglo gloria :-)))

No tak dobře Titanic není zas až tak úplný brak, ale tendle film je už bůhví kolikátým remakem a téma zná snad každý naspaměť. Stovku mu dám jen díky vynikajícímu výkonu našich kaskadérů, které si rejža pozval osobně pro jejich po celém světě známou práci. ( Apropo - Gladiator - téměř většina gladiatorů v aréně okolo Crowea byli češi.) A dalo by se vyjmenovat ještě více snímků, ale to by byla ztráta času. Každopádně jim fandím jen tak dále dámy a pánové.

Kdysi dávno
plakát filmu
Training Day
Training Day
70 %

Americký psycho:-)

No Washington snad vetšího parchanta nikdy nehrál a ani hrát už snad nebude. Ve filmu skončil tak jak si zasloužil po právu. Byl tam fakt děsnej psychouš.

Kdysi dávno
plakát filmu
Trainspotting
Trainspotting
90 %

Zářící hvězda

Tendle snímek zrovna nemusim, ale díky němu na filmovém nebi zazářila další hvězda Evan McGregor je fakt super herec jeho Obi-van Kenobi je výborný takže kvůli němu 90.

Kdysi dávno
plakát filmu
28 dní poté
28 Days later...
30 %

Souhlasím s tou kravinou.

Fakt už větší blbost natočit nemohli jsem zhnusen ani já se ktomu stejně jako Fruiko vyjadřovat dále nebudu.

Kdysi dávno
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

Velmi dobrý snímek

No vida rok se s rokem sešel a Tom boduje znova a znova. Vítečně zahrané dávám plný počet. A doufám že takových filmíků bude ještě více.

Kdysi dávno
plakát filmu
Zloděj životů
Taking Lives
70 %

Mohl být lepší??? :-)

No co ktomu říci jedině snad chudák Kiefer S. zase z něj udělali padoucha a on přitom vrahem není. Angelina se nám trošičku více vysvlékla a jěště se vychrněla s vrahem no to je tedy fakt nářez. Dávám 70 viděl jsem i lepší filmíky a těch 70 dávám Angelině za tu snahu.

Kdysi dávno
plakát filmu
Zoolander
Zoolander
100 %

:-)))))))

Tak pokud se opravdu chcete pobavit a zasmát číhněte se na tendle film zábavu vám určitě zaručí duo Stiller & Wilson. Přeji příjemnou zábavu. :-)))

Kdysi dávno
plakát filmu
X-Men
X-Men
100 %

Marvel boduje

Tákže X-men je fakt super filmík moc se mi líbil jak 1 tak 2 díl apropo tento rok by se měl začít natáčet díl třetí a opětovně byla obsazena role Dr. Jean Grey i když ve 2 díle zemřela Hughu Jackmanovi zatím učinkování nenabídli, ten ale potvrdil že pokud za ním příjdou roli vezme. Upřímě bez Wolverina to nebude ono.

Kdysi dávno
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
50 %

Něco Lepšího???

No čekal jsem ohodně lepší filmík ale mám takový pocit, že to s trojkou kapánek přepískli. Můžu doufat že Zdeňka Trošku nenapadne natočit 4.

Kdysi dávno