avatar uživatele

Anasazi

Jméno
Věk
40 let — narozeniny slaví za 100 dní (Lev)
Bydliště
Severní Čechy
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Lepší jak Gladiator

Naprosto užasná podívana, vedle tohoto filmu je Gladiator jenom chudý příbuzný. Tento film vřele doporučuji. Výkony všech herců naprosto bezvadné Gerard Butler předvedl, že hrát opravdu umí dávam plný počet. Jen tak dále doufám, že takových snímku bude víc.

24. března 2007
plakát filmu
Bloodrayne
Bloodrayne
30 %

Nůůůůůda

Na tenhle film jsem se těšil, ale po shlédnutí jsem se zděsil. Naprosto otřesný scénář, režije i hlavní herecký výkon. Čekal jsem něco ve stylu Underworldu a byl jsem hluboce zklamán. Doufám, že točení takovýchhle filmů udělájí co nejdříve přítrž.

24. března 2006
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
30 %

Blbost

Zas další naprostá hovadina. Dál jsem 30 jenom kvůli pár vtipnejm hláškám, ale to je tak vše. Nevím, proč vůbec takový blbosti točej. Mělo by to být trestný. Naprosto nedoporučuji.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Za nepřátelskou linií
Behind Enemy Lines
70 %

Viděl jsem lepší filmy

No viděl jsem lepší filmy, tenhle není zas až tak hroznej, ale něco tomu chybí. Marně uvažuji co, že by více akce nebo více příběhu sám nevím. Jen je na něm něco nemastnýho a neslanýho. Fandím Owenovi, takže nebudu zas až tak kritický.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Klokan Jack
Kangaroo Jack
100 %

Trochu srandy

No konečně zase trochu srandy se zvířátky. Jerry O´Connell opět dokazuje, že má komediální talent. Nehledě na ostatní zůčastněné. Tenhle film je opravdu dobrý způsob odreagování se. Vřele všem doporučuji.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Shrek
Shrek
100 %

Směju se ještě teď

No nejdříve jsem nevěděl co si mám o tomhle snímku myslet. Ale po rozjezdu filmu jsem uznal, že je to fakt skvělá supr zábava a ten vlezlej osel byl naprosto žůžo.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Slunce, seno, jahody
Slunce, seno, jahody
100 %

JOOOOOO

Bezkonkurenční Helena Růžičková dala tomuhle filmíku opravdu hodně. Neustále jsem se řáchal a ostatní z rodiny taktéž. Skvělý Z.Troška opravdu ví jak se maj dělat správný filmy. A tohle je opravdu typická jihočeská komedie. Naprosto doporučuji shlédnutí fakt se zasmějete.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Motýlek
Papillon, Le
100 %

Líbí se mě to moc

Jsem fanda Steva McQueena takže dávám plný počet. Naprosto svěle zahraný i dobrý příběh. Dobrá hudba a prostředí filmu jeho kvalitu ještě více umocňuje. Fakt se koukněte stojí to za to.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Odvaha pod palbou
Courage Under Fire
80 %

nemusím Meg Ryanovou

No zrovna moc nemusím Meg Ryanovou, ale Denzel je opravdu dobrý herec. Do filmu jsem se celkem zažral a byl jsem zvědavej na konec. Přece jen se mě ta trpělivost vyplatila. No, ale jak jsem už napsal víše, nemusím Ryanovou takže od toho se odvíjí i mé hodnocení.

19. listopadu 2005
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

Pomalej začátek

Pomalej začátek je to, co mě na tomhle filmu dost nebavilo, ale pak se to rozjelo a já nestačil zírat. Fakt skvělý nápad na příběh, skvěle zahrané a o akci není nouze. Hudba taky docela jde, takže opravdu dobrý Science Fiction a Akční film dohromady. Nemohu než doporučit, tohle byste fakt měli vidět.

18. listopadu 2005
plakát filmu
Země mrtvých
Land of the Dead
80 %

Zombíci na pochodu

Po shlédnutí jsem si řekl: nebylo to nejhorší, ale Úsvit mrtvých byl o hodně lepší. Není tam moc známých herců což občas není na škodu. V tomhle případě je tam jen Dennis Hopper, což je pro tenhle film moc málo. Chtělo to ještě aspoň někoho známého. Jinak to docela ještě ujde, ale jak jsem už napsal Úsvit mrtvých se mě líbil víc.

9. listopadu 2005
plakát filmu
Noční hlídka
Nochnoy dozor
100 %

No fakt super to jsem nečekal

Tohle jsem fakt už dlouho neviděl jo jsou tam neznámí ruský herci ale práci odvedli skvělou. Nemůžu než uznat, že i Rusové umí občas natočit dobrý film. Už se těším na Denní hlídku a Soumračnou hlídku. Doufám že jim to nebude trvat moc dlouho. Na tenhle film je dobrý se podívat.

5. listopadu 2005
plakát filmu
Olověná vesta
Full Metal Jacket
100 %

Geniální Válečné drama

Naprosto bezvadný snímek. Geniální stvárnění postav. Jasný a snadno pochopitelný příběh, geniální režie. Nemusím zrovna Cubricka, ale tenhle film jsem viděl několikrát a vždy se mi líbil. Nehledě na naprosto skvělou hudbu takže další plus - soundtrack.
Tohle fakt musíte vidět na vlastní oči. Doporučuji všem.

2. listopadu 2005
plakát filmu
100 %

Žůůžo

Naprosto skvělá komedie z černošského prosředí skvělý gagy a hlášky. Neustále jsem se řáchal to fakt musíte vidět. Vřele všem doporučuji.

2. listopadu 2005
plakát filmu
Wasabi
Wasabi
100 %

Bezva jízda

Tak tenhle snímek mě opravdu rozesmál. Naprosto kamený Renův výraz při pronášení leckterých hlášek mě vždy dostane, ale toto bylo i naprosto skvěle zahrané. Málo kdy uvidíte něco takového takže všem doporučuji.

1. listopadu 2005
plakát filmu
Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Ace Ventura: Pet Detective
100 %

Ksicht jak má bejt

No po shlednutí tohoto snímku jsem si říkal že praštěnější komedii snad už nenatočej a ejhle oni natočili i druhý díl. U týhle dvojice filmů vás zaujme především Jim Carey se svojí schopností spitvořit to čemu říkame obličej do rostodivných tvarů a grimas že ček neví jestli je to člověk nebo nějaký druh dosud neznámého živočicha. Kdobru se mu musí, ale připsat že ve většině případů každého rozesměje. A tak nemůžu jinak než doporučit všem co se chtejí smíchy válet po podlaze shlednout tyto dva filmy.

1. listopadu 2005
plakát filmu
Metro
Creep
80 %

Nechoďte do metra není tam bezbečno

Takže docela dobrý horor s trochou víc krve rozmazanou po nastupišti a chodbách metra. A zrůda která za tím stojí je pěkně hnusnej maník. Tenhle film je jasná odpověď na otázku co se může v metru stát.

30. října 2005
plakát filmu
Na konci všech válek
To End All Wars
80 %

Rákosníci

Tak tenhle film nebyl nejhorší jen občas tam byly momenty plné nudy je to něco ve stylu Most přes řeku Kway ale né až tak akční. Poměrně dobré herecké obsazení sice více neznámých tváří ale to není nikdy naškodu. Sutherland na mě udělal dojem svým výkonem takže kdo máte rádi filmy tohoto typu nemůžu než doporučit.

30. října 2005
plakát filmu
Loď duchů
Ghost Ship
100 %

Všichni patří peklu

Jeden z mála filmů ve kterým najdete krev strach i odvahu. Jen škoda že celý film přežila pouze jedna osoba. Smrt kapitána mohli vynechat a nechat ho přežít byla by to větší zábava. Ostatně v tomhle filmu byly i vtipné okamžiky takže zábavy tam bylo víc než dost vřele doporučuji.

30. října 2005
plakát filmu
Rychle a zběsile 2
2 Fast 2 Furious
70 %

2 Fast 2 Furious

Po shlédnutí jsem konstatoval, že tomuhle filmu chybí silná osobnost kterou byl v prvním díle Vin Diesel. Bohužel i když se Paul Walker snaží seč může kvalit dílu jedna tenhle film rozhodně nedosahuje. Ale i tak jsou tam světlé momenty i vtip takže celkový výsledek není zas až tak špatný a musím uznat, že Tyrese Gibson se opravdu překonával ve svých výkonech. Takže pokud jste neviděli díl jedna doporučuji, ale pokud ano budete hořce zklamáni.

30. října 2005
plakát filmu
Rytíři ze Šanghaje
Shanghai Knights
100 %

Shanghay knights rulezzz

Duo Chan Wilson obsadit do tohohle snímku byl opravdu dobrý tah a já nemužu než poděkovat tvůrcům za tak skvělý výběr herců. Díky tomuto teamu se divák dočká přehršle vtipných situací, gagů a v podání Chana i bojových scének u kterých se také zasmějete. Pokud se chcete opravdu hodně zasmát vřele doporučuji.

30. října 2005
plakát filmu
Policejní akademie
Police Academy
100 %

Přehršel zábavy a vtipů

Tak u téhle 7 dílné série se budete válet smíchy pod stolem. Každá minuta je prodchnuta vtipem a nešikovností buď příslušníků akademie nebo zločinců. Ostatně on i sám velící komandant Lassard je pěkný kvítko sám osobně a mnoho hlášek který pronese stojí zato. Navíc je vidno, že tahle série inspirovala i českou filmovou scénu. Vřele doporučuji.

30. října 2005
plakát filmu
Doom
Doom
100 %

Temné a děsivé

No takže veskrze hodně temnej film s poměrně dost lekacími momenty. Ostatně kdo hrál hru Doom 3 ví o čem mluvím. Naprosto perfektní počítačové efekty při proměně na zrůdičky. Dost nechutná scéna ala Resident Evil, v tomto případě je jisté ženě uražena ruka, kterou stačila jako jedinou prostrčit dveřmi. Brr nechutné i když jí to už nejspíš nevadilo, protože za těma dveřma s ní zůstala jedna potvora. Vřele doporučuji fandům tohoto žánru.

30. října 2005
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Magnificentní podívaná

Bezpochyby ta nejlepší trojice filmů co jsem viděl. Peteru Jacksonovi mohu jen pogratulovat k opravdu báječnému stvárnění Středozemě. Sám jsem četl trilogii od Tolkiena a prakticky vše co je v knihách napsáno je i ve filmech. Samozřejmě si někteří co knihy také četli řeknou že to není pravda ale upozorňuji na to, že kino verze je notně sestříhaná stejně jako DVD verze 2 Dvdčka. Pokud chcete tuto trilogii vidět opravdu celou bez sestříhání pořidte si zběratelskou edici jeden díl je zhruba o 4 Dvdčkách. Myslím, že pak teprve celou trilogii pochopíte a vezme vás za srdce.

30. října 2005
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
100 %

Superrr

Naprosto bezkonkurenční snímek s pirátskou tematikou. Skvělý herecký výkon Deppa a ostatních protagonistů. Už se těším na druhý díl, který se právě točí.

30. října 2005