avatar uživatele

Lee

Jméno
Tomáš
Věk
41 let
Bydliště
Jablonec nad Nisou
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sicko
Sicko
90 %

hmm

Vždy jsem tvrdil, že USA mě neláká. Tento dokument mě o tom utvrdil a mé srde a zvědavost ještě více přirostli ke Kanadě. Člověk, který sleduje naše skromné české politické dění jistě ví, že řízená zdravotní péče se "chystá" i u nás. Pokud to tady takto dopadne, opustím tuto zem. Všem doporučuji se podívat.

15. června 2008
plakát filmu
Bobule
Bobule
80 %

Pohoda

Z různých médií slyším často na tenhle snímek ostrou kritiku, která si ale dost odporuje s názory diváků samotných. S čistým svědomím prohlásím, že jsem film navštívil jedno krásné pozdní odpoledne, bez zbytečného očekávání čehosi duchaplného, filmově ostrého a těžkého kalibru. V kině jsem si u filmu odpočinul, pobavil se, zasmál, prohlédl si krásnou krajinu a příjemně jsem se naladil na nadcházející letní měsíce. Film mi prostě zpříjemnil nedělní odpoledne a za to (včetně krásné Terezy :o) mu dávám tolik kolik si zaslouží.

21. dubna 2008
plakát filmu
3:10 Vlak do Yumy
3:10 to Yuma
80 %

názor

Zvláštní, narozdíl od ostatních názorů jsem v tomhle snímku žádnou logiku nehledal a snad ani neočekával. A možná právě proto jsem s filmem byl spokojen. Čas utíkal svěžím tempem. Obrovský kus práce odvedli hlavní představitelé. Ohledně žánru si troufám tvrdit, že do westernu jako takového se již nikdo z filmových tvůrců v součastnosti ani netrefí. Tento snímek nastínil tehdejší dobu, atmosféru a všechno podstatné a já mu dávám tolik procent, kolik si podle mě zaslouží. Osobně bych ho doporučil.

14. března 2008
plakát filmu
90 %

za jedna

Výborný snímek se super scénářem. Anthony Hopkins předvedl, že je pan herec. Ačkoliv hraje zápornou postavu, jeho vynikající herecký výkon a nějaké kouzelné ego mě nutilo celý film být na jeho straně. Vřele doporučuji.

7. srpna 2007
plakát filmu
Next
Next
80 %

oprava

Musim uznat, že film má zajímavou myšlenku. Určitě o dost lepší než poslední film Cage, Rituál. Jediný čím film utrpěl byl konec, kde jsme se rázem ocitli v nízkorozpočtovém akčním trháku USA, plném výbuchů, střel a záporných hrdinů. Tam to opravdu trochu ujelo. Takže za nápad dávám tolik kolik dávám.

22. června 2007
plakát filmu
Legenda o "1900"
Leggenda del pianista sull'oceano, La / Legend of 1900,
90 %

super

Super evropský snímek, alespoň pro mě. Krása hudby skloubená s originálním námětem. Navíc snímek má děj, který donutí přemýšlet. Takže vřele doporučuji.

19. dubna 2007
plakát filmu
Rituál
The Wicker Man
30 %

hmm

Nicolas Cage je jediný aspekt k tomu abych dal právě tolik procent kolik dávám. Jinak film byl absolutní ztráta času. Konec se dal domyslet. Zklamání.

19. dubna 2007
plakát filmu
Žena ve vodě
Lady in the Water
50 %

co dodat

Možná jsem ještě plný emocí, i když jsem se z toho díla vyspal. Shyamalan je fenomén, jenž svým prvním snímkem položil laťku dost vysoko. Jeho fandové se množili každým jeho vydaným filmem a patřil jsem mezi ně i já. Přiváděl nás do jiných světů ze kterých jsme se plni emocí a zamyšlení vraceli do sálů kin k závěrečným titulkům. Bohužel Ženou ve vodě, zůstal Shyamalan v tom světě sám uzavřen. Kam nás děj zavede? Bohužel nikam. Parta nájemníků hledající sama sebe, cosi jako zlý vlk porostlí trávou, jakási vodní víla a spousta hluchých míst v ději. Žádné překvapení, žádná idea, žádné vyvrcholení. Ještě teď nechci věřit tomu co jsem viděl. Zní to jako obrovská kritika, ale respektujme to a podívejte se na to. To by přeci nebyl Shyamalan :o)

9. února 2007
plakát filmu
60 %

o.k.

Klasická americká komedie, kterých už byla spousta. Ošklivý smolař x krásná dívka = spousta srandy. K titulu jsem se dostal pouze náhodou, jinak bych ji snad ani neviděl. Ale jako oddechovku ji opravdu beru. Určitě se pobavíte. Osobně jsem se nasmál dost.

8. prosince 2006
plakát filmu
Iluzionista
Illusionist, The
90 %

pochvala

Perfektně natočený film s originálním dějem. Herecké výkony jsou určitě také velkým plusem. Ale nejvíc mě zaujala doba kdy se film odehrává a excelentně vytvořená digitální úprava snímku samotného, která vám umožní se do filmu ještě více zažít. Jednoznačně doporučuji.

8. prosince 2006
plakát filmu
50 %

?

Nechci začínat svůj názor slovy:"Jedná se o klasickou americkou komedii nadopovanou penězi znuděného producenta...." Komedie to je, občas se člověk také zasměje. Jen mě mrzí poněkud hloupý děj.

5. května 2006
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
90 %

fcelku fajn :o)

Musim uznat že film se povedl. Knihu jsem nečetl a asi už ani nepřečtu. Člověk se po shlédnutí filmu musí smát sám nad sebou, protože něco tak výstižnýho se jen tak nevidí. Herecké výkony byly super, humor vyvážený a inteligentní. Možná to bylo tím že sme se tam každý tak trochu našel :o)

4. května 2006

Ušlo

No od tý komedie jsem čekal maximálně že mě dobře uspí. Ale po pravdě není zase tak bláznivá jako některý jiný komedie toho typu. Takže se tam objeví dobrá parta lidí, navíc někteří i inteligentní. Celý film je proskládán dobrou hudbou a dokonce i humorem, kterému se průměrně inteligentní člověk i zasměje.

3. března 2006
plakát filmu
Hra na schovávanou
Hide And Seek
90 %

...

Vše co dnes požaduje divák od moderního thrilleru tenhle snímek má. Kvalitní herecké obsazení, napětí, dobrou zápletku, inteligentní děj a nepředvídaný konec. Navíc mě psychicky uplně položi :o))

3. března 2006

Perfekt

Film má výborný nápad i děj. Je to film, který když vidíte vícekrát, pokaždý vás zaujme svým klidem a přesto napětím, dokáže rozesmát i dojmout. Herecký výkony jsou výborný. Takže všem doporučuji.

3. března 2006
plakát filmu
Agenti dementi
Gran aventura de Mortadelo y Filemón, La
40 %

Humor

Film je jednoduše řečeno "jinej", prakticky trochu zvláštní. Pokud ho ale budeme brát jako komedii, což bysme určitě měli, dá se to překousnout. Nejvíce mě zaujali efekty a vůbec vzhled postav.

28. února 2006
plakát filmu
50 %

Historie

Film je dobrý jen jako zrcadlo do minulosti. Poznání postav, dějů a historických faktů. Nikdo ale netvrdí, že historie musí být za každou cenu zábavná. Takže jen za ty historický fakta dávám tolik kolik dávám.

28. února 2006
plakát filmu
Americká krása
American Beauty
50 %

Nevim

Tak teď nevim, většinou se dokážu shodnout na kvalitě snímku s většinou. To přiznávám. Ale u Americký krásy nevim. Je to již delší doba co jsem ten film viděl, a abych pravdu řekl, nemám naprosto žádnou potřebu ho vidět znova. Strašně jsem se u toho nudil.

28. února 2006

Průměr

Jedná se dle mého názoru o napínavý snímek. Ford zahrál perfektní roli. Film měl i překvapivě zajímavý děj, takže já ho můžu klidně doporučit.

28. února 2006
plakát filmu
28 dní poté
28 Days later...
70 %

...

Já ten film beru. Originální scénář, napětí, krev....Jako odpočinkový snímek dokonalý. Ale žádnej filmovej trhák to není.

28. února 2006
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
30 %

Podprůměr

Taková nudná "komedie". Klasický americký snímek pro mladé. Myslím, že ani nestojí za půjčení v půjčovně.

28. února 2006
plakát filmu
8 MM
8 MM
100 %

jojo

Nicolas Cage předvedl hereckou symfonii ve snímku z kterého šel mráz po zádech. Zdá se že film byl přímo pro Nicolase. Super scénář, super atmosféra, super napětí, skvělý konec. Doporučuji

28. února 2006
plakát filmu
100 %

100%

Když trochu opomineme klasický snímky typu Ryan atd. tak se jedná o nejlépe natočený vojenský snímek. Akce od začátku až do konce filmu. Navíc když si člověk uvědomí, že je to na základě skutečné události tak pak už může jen zírat co všechno musí vojáci zažít.

28. února 2006
plakát filmu
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
70 %

Hořko-sladký

souhlasil bych s autory snímku. Je to film u kterého se zasmějete a zároveň příjemně uvolníte. Když se ovšem vžijete do někoho z hrdinů, musí vám jít ze života mráz po zádech a to já na tom filmu oceňuji.

10. ledna 2006
plakát filmu
Román pro ženy
Román pro ženy
60 %

Nic moc

No očekával jsem více. Humoru jen pomálo, bylo to prostě takový "ženský" Navíc děj byl jednoduchý a nezáživný.

10. ledna 2006