Sylvester Stallone

Rodné jméno
Sylvester Gardenzio Stallone
Místo narození
New York, New York, USA
Datum narození
6. července 1946 (Rak)
71 let (72. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2017
2015
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2006
2003
2002
  •  D-Tox
  • agent FBI Jake Malloy
  • plakát
2001
2000
1998
1996
1995
1994
1993
1991
  •  Oscar
  • Angelo 'Snaps' Provolone
  • plakát
1990
1989
1988
1987
1986
  •  Kobra
  • Marion -Cobra- Cobretti
  • plakát
1985
1984
1983
1982
1981
1979
1978
1976
1975
1974
1971
  •  Klute
  • tančící muž v baru
  • plakát
Režie
2006
1985
1982
1979
Scénář
2006
2001
1993
1990
1988
1987
1986
1985
1982
1979
1976