Stephen King

Rodné jméno
Stephen Edwin King
Místo narození
Portland, Maine, USA
Datum narození
21. září 1947 (Panna)
70 let (71. narozeniny slaví za 34 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2012
2007
1996
1992
1987
1982
Scénář
2019
2017
  •  To
  • předloha: román "To"
  • plakát
2016
  •  Cell
  • předloha: román "Puls"
  • plakát
2014
  •  Mercy
  • předloha: povídka "Gramma"
  • plakát
2013
  •  Carrie
  • předloha: román "Carrie"
  • plakát
2007
  •  Mlha
  • předloha: povídka "Mlha"
  • plakát
2006
2004
  •  Tajemné okno
  • předloha: novela "Skryté okno do skryté zahrady"
  • plakát
2003
2001
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1990
1986
1984
1983
1982
1980
1976
  •  Carrie
  • předloha: román "Carrie"
  • plakát