Stephen King

Rodné jméno
Stephen Edwin King
Místo narození
Portland, Maine, USA
Datum narození
21. září 1947 (Panna)
71 let (72. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2012
2007
1996
1992
1987
1982
Scénář
2020
2017
  •  To
  • předloha: román "To"
  • plakát
2016
  •  Cell
  • předloha: román "Puls"
  • plakát
2014
  •  Mercy
  • předloha: povídka "Gramma"
  • plakát
2013
  •  Carrie
  • předloha: román "Carrie"
  • plakát
2007
  •  Mlha
  • předloha: povídka "Mlha"
  • plakát
2006
2004
  •  Tajemné okno
  • předloha: novela "Skryté okno do skryté zahrady"
  • plakát
2003
2001
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1990
1986
1984
1983
1982
1980
1976
  •  Carrie
  • předloha: román "Carrie"
  • plakát