Sean Connery

Rodné jméno
Thomas Sean Connery
Místo narození
Edinburgh, Midlothian, Skotsko, Velká Británie
Datum narození
25. srpna 1930 (Panna)
88 let (89. narozeniny slaví za 153 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2009
2007
2004
2000
1999
  •  Past
  • Robert MacDougal
  • plakát
1998
1996
1995
1994
1993
1992
  •  Šaman
  • Doktor Robert Campbell
  • plakát
1991
1990
1988
1987
1986
1983
1982
1981
1979
  •  Kuba
  • major Robert Dapes
  • plakát
1978
1977
1976
1975
1974
  •  Vítr a lev
  • Mulay Achmed Mohammed el-Raisuli Velkolepý
  • plakát
1971
1970
1969
1968
  •  Shalako
  • Moses Zebulon 'Shalako' Carlin
  • plakát
1967
1966
1965
1964
1963
1962