Robert Duvall

Rodné jméno
Robert Selden Duvall
Místo narození
San Diego, Kalifornie, USA
Datum narození
5. ledna 1931 (Kozoroh)
87 let (88. narozeniny slaví za 172 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2016
2015
2014
2011
2009
2008
2005
2003
2002
2000
1998
1997
  •  Apoštol
  • Euliss 'Sonny' Dewey - Apoštol
  • plakát
1996
1995
1994
1993
1992
1988
1984
1983
1979
1976
1975
1974
1972
1970
  •  MASH
  • maj. Franklin Archimedes 'Frank' Burns
  • plakát
1969
1968
1966
1963
1962
Režie
2015
1997
Scénář
2015
1997