Robert Duvall

Rodné jméno
Robert Selden Duvall
Místo narození
San Diego, Kalifornie, USA
Datum narození
5. ledna 1931 (Kozoroh)
88 let (89. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2016
2015
2014
2011
2009
2008
2005
2003
2002
2000
1998
1997
  •  Apoštol
  • Euliss 'Sonny' Dewey - Apoštol
  • plakát
1996
1995
1994
1993
1992
1988
1984
1983
1979
1976
1975
1974
1972
1970
  •  MASH
  • maj. Franklin Archimedes 'Frank' Burns
  • plakát
1969
1968
1966
1963
1962
Režie
2015
1997
Scénář
2015
1997