Robert Downey Jr.

Rodné jméno
Robert John Downey Jr
Místo narození
New York, New York, USA
Datum narození
4. dubna 1965 (Beran)
54 let (55. narozeniny slaví za 7 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
  •  Iron Man 3
  • Anthony Edward 'Tony' Stark / Iron Man
  • plakát
2012
  •  Avengers
  • Anthony Edward 'Tony' Stark / Iron Man
  • plakát
2011
2010
  •  Iron Man 2
  • Anthony Edward 'Tony' Stark / Iron Man
  • plakát
2009
2008
  •  Iron Man
  • Anthony Edward 'Tony' Stark / Iron Man
  • plakát
2007
2005
2004
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1972