Robert De Niro

Rodné jméno
Robert De Niro Jr.
Místo narození
New York, New York, USA
Datum narození
17. srpna 1943 (Lev)
78 let (79. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
  •  Irčan
  • Frank 'The Irishman' Sheeran
  • plakát
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1990
1989
1988
1987
1986
  •  Mise
  • Rodrigo Mendoza
  • plakát
1985
  •  Brazil
  • Archibald 'Harry' Tuttle
  • plakát
1984
1982
1980
1978
1977
1976
1974
1973
1970
1965
Režie
2006
2001